та походу тебе виднееТо таким, як ти, треба "жОская рука". Піф - це "жОскій" рукАвАдітєль? Це п'яниця та крадій з замашками диктатора.
А сАплєжуй хто?
та походу тебе виднееТо таким, як ти, треба "жОская рука". Піф - це "жОскій" рукАвАдітєль? Це п'яниця та крадій з замашками диктатора.
А сАплєжуй хто?
Для тебе друга платівка, давно затерта. Сидиш на шиях батьків, їси та вдягаєшся за їхні гроші, от і вся правда твого життя. Ти не заробив навіть собі на шкарпетки, а лізеш зі своїм скигленням по цінам. Ще мабуть кредитів набрався. Я таких багато знаю.ггг)))) "Вильна людына" в стотыщдесятый раз включила свою старую потертую пластинку
Добре, що Піф пролетів. Аби він десь в замах не опинився.У Сумах переміг Олександр Лисенко
Олександр Лисенко впевнено переміг на виборах на посаду Сумського міського голови.You must be registered for see images
Олександр Лисенко впевнено переміг на виборах на посаду Сумського міського голови. Про це свідчать попередні результати голосування у другому турі, яке відбулося 15 листопада.
За інформацією голови Сумської міської виборчої комісії Світлани РЕВЯКІНОЇ, опрацьовано дані 100% протоколів з виборчих дільниць.
За Олександра Лисенка віддали свої голоси більше 49,75 тисяч виборців обласного центру, що складає 69,93%.
Анатолія Єпіфанова підтримали майже 21,4 тисячі сумчан (30,07%), які взяли участь у голосуванні.
Офіційні результати виборів будуть опубліковані на Муніципальному інформаційному порталі, у засобах масової інформації та оголошені на першій сесії новообраної Сумської міської ради VII скликання.
You must be registered for see links
а какая между ними разница?Добре, що Піф пролетів. Аби він десь в замах не опинився.
Ржунемагу)))) Прекращай смешить, серьезно!!! Ты ж не клоун, ты - ВИИЛЬНА ЛЮДЫЫНА!!! Не позорься!!!Для тебе друга платівка, давно затерта. Сидиш на шиях батьків, їси та вдягаєшся за їхні гроші, от і вся правда твого життя. Ти не заробив навіть собі на шкарпетки, а лізеш зі своїм скигленням по цінам. Ще мабуть кредитів набрався. Я таких багато знаю.