valmi09
Active Member
КорочеВ Мукачево в Закарпатье, сотни ошалелых от безнаказанности бандитов насильника и наркоторговца-регионала Михаила Ланьо – в настоящее время депутата ВР Украины – попытались физически уничтожить бойцов "Правого сектора". В этой силовой акции приняли активное участие и бандиты в милицейских погонах, находящиеся на содержании одиозного кума главного врага украинцев – Виктора Медведчука", – говорится в сообщении правого сектора.
You must be registered for see images
Дуже шкода, що такий «високопатріотичний» і автентичний текст написаний чужою і ненависною москальським мовою.
А ось я ніколи не підтримував і не буду підтримувати Порошенка.Раньше я сам поддерживал Порошенко, но сейчас уже нет.
Людина, що поступила, вчилася на ідеологізованому факультеті за радянських часів і що перефарбувалася. Відразу згадалося вираження "політична повія", мабуть, воно найточніше характеризує таких людей.
Часта зміна поглядів може говорити про непослідовність в справах і вчинках, в принципі, не лише відносно політичних поглядів, а може говорити і про легку навіюваність або про тиск ззовні, під впливом якого йде зміна орієнтації. Не можна виключати і матеріальну зацікавленість, так само як і безпринципність і інші особові характеристики.