Вбивства Калашникова і Бузини.

Roger Wilco

Heavy Metal Forever

Вбито журналіста Олеся Бузину (фото, відео оновлено) Фото - Бузину вбили у столиці Бузину вбили у столиці У Києві застрелили журналіста, письменника та телеведучого Олеся Бузину. 14.47. "Працюють експерти .. Свідків було реально багато. Стріляли з-за спини ... 2 чоловіка. Його реально випасали декілька днів зі слів міліції. Були на машині з іноземними номерами", - повідомляє на своїй сторінці у Facebook заступник голови "Правого сектору" Анна Демид. 14.38. У столичній міліції агентству "Інтерфакс - Україна" підтвердили, що о 13.20 на вул. Дегтярівській до будинку Олеся Бузини під'їхав автомобіль, одна людина з машини відкрила вогонь, у результаті поранень журналіст загинув. На місці працює слідчо-оперативна група. На сайті МВС повідомляється, що вбивство скоїли двоє невідомих у масках. 14.25. Журналіст Христина Бондаренко повідомляє, що Олеся Бузину вбили у дворі власного будинку. Було чутно чотири постріли. "Вбили Олеся Бузину. Просто під його будинком. Сусіди чули чотири постріли", - написала вона у своєму Twitter. 14.15. На вул. Дегтярівська в районі будинку номер 58 з "Форд Фокус" темно-синього кольору був розстріляний журналіст Олесь Бузина, повідомляє на своїй сторінці у Facebook народний депутат Антон Геращенко. "Номери на машині були або латвійські або білоруські. Точно не українські. Прохання терміново до всіх водіїв міста Києва дзвонити в міліцію, якщо ви побачите на вулиці машину з аналогічними прикметами", - додає він. Геращенко пов'язує вбивства екс-регіонала Олега Калашникова та Олеся Бузини. "Схоже, що відстріл свідків у справі Антимайдана триває. Всім хто мав відношення до організації і фінансування Антимайдана або іншим протиправним діям проти Майдану і відчуває загрозу життю, прохання звертатися в правоохоронні органи, щоб не піти шляхом Калашникова і Бузини", - пише Геращенко. Читайте: Звіряче вбивство журналіста у Києві: вбивць затримано 13.59. "Тільки що застрелили Олеся Бузину... Прямо в подвір'ї біля будинку. Вистріли чули всі", - пише на своїй сторінці у Facebook заступник голови "Правого сектору" Анна Демид. Нагадаємо, 11 березня Олесь Бузина заявив, що залишив посаду шеф-редактора газети "Сегодня", яку обіймав з січня 2015 року. Бузина також відомий як письменник, автор суперечливих книг "Вурдалак Тарас Шевченко" (2000), "Таємна історія України-Русі" (2005), "Воскресіння Малоросії" (2012), "Союз плуга і тризуба. Як придумали Україну" (2013), "Докиївська Русь" (2014). Фото: УНІАН Фото: facebook.com/byblidze
Джерело:
Нарешті це падло дістало винагороду.

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Такими фактами Украина превращается в мирового изгоя.
А никто не задумался,что их рашиды и убивают? Путин уже песню пропел,о безвременно скончавшемся политическим оппоненте Бузине:) Без его шаловливых ручонок думаю там не обошлось...

goool

Well-Known Member
Путин заявил о политическом характере убийства Бузины
, 14:29

You must be registered for see images

Фото: EPA/UPG

Президент России решил помериться с Украиной скоростью поимки убийц.

Президент РФ Владимир Путин прокомментировал меньше чем через час, после того как оно произошло.

Сегодня в Москве проходит "прямая линия" с Путиным, и ведущий задал вопрос о Бузине Путину через несколько минут после того, как сообщения об убийстве появились в киевских СМИ.

Путин не выразил удивления по поводу этого убийству и стал срезу отвечать на вопрос, заявив, что "это уже не первое политическое убийство на Украине".

Он добавил, что чуть раньше в рамках прямой линии его спрашивали об , и отметил, что убийцы оппозиционера уже найдены. "Вот на Украине, которая претендует на то, чтобы быть демократическим государством, ничего подобного не происходит, и этого предпочитают не замечать в Европе и Северной Америке", - сказал Путин.

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Путин заявил о политическом характере убийства Бузины
, 14:29

You must be registered for see images

Фото: EPA/UPG

Президент России решил помериться с Украиной скоростью поимки убийц.

Президент РФ Владимир Путин прокомментировал меньше чем через час, после того как оно произошло.

Сегодня в Москве проходит "прямая линия" с Путиным, и ведущий задал вопрос о Бузине Путину через несколько минут после того, как сообщения об убийстве появились в киевских СМИ.

Путин не выразил удивления по поводу этого убийству и стал срезу отвечать на вопрос, заявив, что "это уже не первое политическое убийство на Украине".

Он добавил, что чуть раньше в рамках прямой линии его спрашивали об , и отметил, что убийцы оппозиционера уже найдены. "Вот на Украине, которая претендует на то, чтобы быть демократическим государством, ничего подобного не происходит, и этого предпочитают не замечать в Европе и Северной Америке", - сказал Путин.
О чем и речь...Валят подкидышей,а сваливают на нас...

Miroku

Well-Known Member
Лично я ничего такого ждать не хочу. Пусть их судят а не бандитски убивают.
Такими фактами Украина превращается в мирового изгоя. Неприятно.
Мне, по крайне мере.
А я наооборот считаю что предателей и врагов Украины надо уничтожать физически как делает это Израиль.
Жалеть такую падаль не стоит,она получила по заслугам.

Deather

Well-Known Member
А я наооборот считаю что предателей и врагов Украины надо уничтожать физически как делает это Израиль.
Жалеть такую падаль не стоит,она получила по заслугам.
нє-нє-нє, спочатку свідчення і суд, а потім хоч дві обойми у макітру.

Murchik

я выиграл акцию-Бан 10лет
заслуженно! этого говнюка только за визит на телеканал можно было кончать. Проект не удался, проектом заинтересовались, проект убрали.
You must be registered for see medias

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Приєднуюсь.
Шкода, що влада не поспішає судити "законним" судом.
Але, якщо з Ахметова звинувачення зняли, то цілком можлива і справді версія, що певна частина радикально налаштованих українців, вирішила, що злодії, всеодно, мають відповідати за свої злочини...
А Європа... Занепокоїться черговий раз, що ж. Прикро звісно, такі вбивства... не по європейські якось...
Ну і версія, що їх свої ж і видаляють, теж не менш вірогідна. Все ж таки, щось, якщо не рахувати Ахметова, і відбувається...

Loner

Well-Known Member
А никто не задумался,что их рашиды и убивают? Путин уже песню пропел,о безвременно скончавшемся политическим оппоненте Бузине:) Без его шаловливых ручонок думаю там не обошлось...
Бузину (не знаю как Калашника) убили по бандитски. как в славные 90_стые.
Никогда небыл сторонником его творчества (чего стоит его "Вурдалак Тарас Шевченко")
но с такими методами согласится никак не могу.Баньдюки они и в Африке баньдюки.
И неважно под какими флагами и лозунгами они выступают. Чего стоят бандитские
батальоны типа "Шахтер".

Вобщем это мое личное мнение которое я никому не навязываю. Но бандитские убийства
никогда не одобрал и одобрять не буду, независимо от мотивов которыми баньдюки
руководствуются.

Останнє редагування:
Зверху