ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Невідомі обстріляли дім мера Львова Садового
Садовий з сім'єю були в цей час на "Буковелі"
26 грудня близько 20:45 у Львові на вул. Стрілецькій,1 обстріляли будинок міського голови Львова . Будинок зазнав серйозних пошкоджень.
You must be registered for see images

Андрій Садовий. Фото: iPress.ua

Потерпілих, за попередньою інформацією, нема – Андрій Садовий з родиною у цей час перебували в Карпатах, на лижному курорті "Буковель".
Про це інформує .
Обстріл відбувся із невстановленої поки зброї. Один з мешканців сусідньої вулиці розповів, що чув дуже гучний вибух.
У будинку вибиті вікна і двері, частково пошкоджена одна стіна. За попередніми даними, будинок обстріляли з гранатомета.
Це вже другий за півроку міського голови Львова. Нагадаємо, що наприкінці липня будинок родини Садових обстріляли з гранатомета. Той напад також стався в ніч з п’ятниці на суботу, коли Садових не було вдома. Цей злочин досі не розкритий, хоча і президент Порошенко, і голова СБУ Наливайченко заявляли, що беруть під особистий контроль розслідування цього замаху.
"Це вже переходить межі здорового глузду! Але якщо не розкритий попередній замах, то цього варто було очікувати", – емоційно прокоментував новий напад на його будинок Андрій Садовий.
Після липневого обстрілу будинок родини Садових цілодобово охороняють представники Державної служби охорони.

Зараз на місці обстрілу працює міліція та СБУ.

Loner

Well-Known Member
Володя Парасюк

• Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member

Через СМИ Ахметка усиленно отбеливает себя и свои действия. Власть бездействует.

Loner

Well-Known Member
США завершили развертывание второй станции РЛС ПРО в Японии.
Рашисты скоро будут просматриваться как муравьи под лупой

Loner

Well-Known Member
Новая партия модернизированных Т-64Б1 отправится в зону #АТО

Донецк уже не «ДНР»? В городе появилась украинская пресса
Новости Донецка 16-12-2014, 20:55
d …

Loner

Well-Known Member
Кстати, это будет интересно и местым троллялям -
в европе (Саманта Пауэр) уже звучат предложение о трибунале над российскими СМИ, как пособнике агрессии -

И уже мировые площадки подключились к войне с ними -

До, речі, в перспективі потрібен буде аналоґ Нюрнберзького трибуналу - саме над рашистськими ЗМІ - як над новою зброєю масового ураження - що в епоху інтенсивного розвитку інформаційних технолоґій - життєво необхідно.
Ця брехлива пропаґанда психіку руйнує - і з наслідками ще доведеться стикнутись.

Ну а пряму дію масового ураження ми спостерігаємо - наші аквафрешні зомботролі і наші зачумлені співгромадяни - практично перетворені в зомбі

Loner

Well-Known Member
Конец среднего класса
7.12 12:26

Сегодня была в 46-й Налоговой. Очереди нереальные. Люди закрывают бизнес. Причем, среди них нет гопоты, это интеллигентные образованные люди. Это тот средний класс, который символизировал новую Россию. Многие сидят, уткнувшись в свои гаджеты или просто молчат. После сообщений о росте курса доллара и о новых маразматических налогах у них не осталось иллюзий. Те немногие, кто склонен общаться, обсуждают в основном две темы: смену власти и - неожиданно! - возвращение 90-х. Многие закрывают , кстати, бизнес, которому 2 десятка лет: стало не прибыльно. Либо будут уходить в тень, либо...

Посмотрите на эту толпу. Мне бы очень не хотелось, чтобы она пополнила "марши несогласных" , потому что я слишком хорошо знаю, на какие деньги все это устраивают либералы.
Но то, что власть завела многих из этих людей в тупик, факт.

Я тоже закрыла сегодня ИП ( произвожу неполитические телепрограммы и фильмы, открываться буду впредь только под перечисление денег на производство ) . Платить налоги куда-то в пустоту - например, на несуществующее ОМС или замороженную часть страховых пенсионных накоплений - я больше не хочу. А новые налоги попросту не адекватны нынешней российской действительности.

П.С. Проект под названием "Стабильность. РФ", видимо, закрыт.

Loner

Well-Known Member
Лідія Гайдар

Сьогодні запрацював проект, який розповідає про головні події в Україні від листопада 2013 року і донині.
Інформація на сайті доступна 11 мовами (серед інших, англійською, латиською, німецькою, французькою), передає Еспресо.TV з посиланням на "Радіо Свобода".

Френды, которые живут за границей - расшаривайте этот сайт у себя! Пусть в мире как можно больше людей узнает правду об Украине и Майдане

Зверху