Сепаратизм/Держзрада

x3mal

In Trance
а чего же не взорванная? Или это та самая "отжатая у ЗСУ" как и ту -143?
Даже ямки не осталось "от падения" такой дуры.
Я думаю по этой причине:
Все генераторы, стартеры, медные трубки топливной системы, даже провода электропроводки - были скручены, обрезаны, обкусаны и проданы на металлолом или в сборе как запчасти. Все это добро, вывозилось на собственных авто младшим офицерским составом, прапорщиками, и контрактниками. В общем все, что можно было выдрать без видимой недостачи - снималось.

Что касается электрооборудования(схем, микросхем и т.п.)

Все эти так называемые КМки и остальные микросхемы, имеющие в своей основе драгметаллы, были в лучшем случае выпаяны и заменены на копеечные. В худшем - попросту выпаяны.

arnisumy

Well-Known Member
Я думаю по этой причине:

ну только это не обьясняет аж ни разу, как оно взлетело (если там все стырено/выпаяно/сдано на лом) и как оно так мягко приземлилось, не оставив даже вмятины в грунте. Еще и лежит плашмя...

Name

Member
ну только это не обьясняет аж ни разу, как оно взлетело (если там все стырено/выпаяно/сдано на лом) и как оно так мягко приземлилось, не оставив даже вмятины в грунте. Еще и лежит плашмя...
так же как и ан76 и боинг777, которые также в грунте вмятин не оставили - чернозёмы на луганских лугах бронебойные.

d324co

Well-Known Member
Я подумал что это сегодня. Ну хорошо, глянул - фото было опубликовано 30 августа. Вот карта АТО на 28 августа от Loner:

Снежное также под контролем ополчения.

А вот еще видос из Снежного от 29 августа:
You must be registered for see medias
You must be registered for see medias
А Вы сами то это "видос" смотрели?
хоть капля здравого разума у Вас есть?
Этакая дура упала на огород и ни ямки в земле, ни обломанных веток - никаких разрушений... только забор повален, откуда ее тащили ))
Вы хоть простейший фильтр включайте, хоть через вату фильтруйте...

arnisumy

Well-Known Member
А Вы сами то это "видос" смотрели?
хоть капля здравого разума у Вас есть?
Этакая дура упала на огород и ни ямки в земле, ни обломанных веток - никаких разрушений... только забор повален, откуда ее тащили ))
Вы хоть простейший фильтр включайте, хоть через вату фильтруйте...
ватный фильтр отключается про просмотре таких каноничных видео:).

arnisumy

Well-Known Member
хз, пока они делают всё для того чтобы люди выздохли, а какие планы дальше - к ним вопрос.
кстати, х@йло одобряет:

Путін і Порошенко задоволені дотриманням перемир’я на Донбасі – Кремль
You must be registered for see images

08.09.2014

Під час телефонної розмови президента Росії Володимира Путіна і України Петра Порошенка сторони вислови задоволення щодо того, що сторони конфлікту у цілому дотримуються режиму припинення вогню. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті .

«Обговорили ситуацію в Україні з урахуванням підсумків зустрічі контактної групи 5 вересня в Мінську, на якій був ухвалений протокол про сприяння мирному врегулюванню на південному сході країни. Висловлено спільне задоволення у зв’язку з тим, що сторони конфлікту у цілому дотримуються режиму припинення вогню. Акцентована важливість моніторингу ситуації по лінії ОБСЄ. Порушувалися питання, пов’язані із забезпеченням доставки гуманітарної допомоги жителям Донецької та Луганської областей. Відбувся обмін думками у контексті консультацій щодо наслідків від набуття чинності Угоди про асоціацію України та ЄС для держав Митного союзу», – йдеться у повідомленні сайту Кремля.

Наразі інформації про телефонну розмову Порошенка і Путіна від української сторони немає.

Перебуваючи ж на Донбасі Петро Порошенко висловив сподівання, що всім сторонам, які підписали мирний протокол у Мінську, вдасться забезпечити режим припинення вогню, повідомляє прес-служба адміністрації українського президента у .

«Вірю, що зусилля дипломатів увінчаються успіхом», – сказав Порошенко під час зустрічі з військовими Першої оперативної бригади Нацгвардії, 9-м та 23-м батальйонами територіальної оборони та військовослужбовцями Державної прикордонної служби.

Водночас Порошенко зауважив, що військовослужбовці мають бути у готовими до захисту. «Нас це не повинно розслабляти. Ми добре знаємо свого ворога, і ціну його словам. У мене немає ілюзій щодо нашого супротивника, але є надія», – зазначив Порошенко.

Зверху