Сепаратизм/Держзрада

Клара Цеткин

Well-Known Member
А якого за наші гроші , в лікарнях Донецька лікують колорадських терористів з пропискою : масКва , гудермєс , пидерсбург ? 30 рил відлежується , щоб потім знову по Українцях стріляти .
а в Днепре деньги на лекарство нашим бойцам собирают.
надеюсь, возле каждого раненого террориста уже сидит парочка улыбчивых вежливых сбу-шников с наручниками.
хотя зная нашу бесплатную медицину, лечат там террористов разве что из помощи Красного креста... ну, возможно, поклонники ДНР помогают, толпу же в несколько тысяч в Донецке собрали.

GEB

Well-Known Member
А якого за наші гроші , в лікарнях Донецька лікують колорадських терористів з пропискою : масКва , гудермєс , пидерсбург ? 30 рил відлежується , щоб потім знову по Українцях стріляти .
Я вот тоже смотрю на свои посты, ну я фашист просто какой-то... А потом просто начинаю анализировать. Я видел кадры, где даунбасское быдло, приезжает, снимает наших пацанов на камеру, а потом их валят под корень. Я видел видео, где жители кидаются под БМП, который приехал их защищать. Я видел видео, как со слезами на глазах, обцеловывают вонючих чеченов. А какого видео я не видел? Я не видел видео, чтобы кто-то из местных, привёз нашим солдатам хотя бы воды, в такую жару. Я не видел видео, чтобы какой-нибудь ЧП-ник, у которого магазин, газелькой подвёз продуктов. Я не видел видео, или хотя бы фактов, чтобы кто-то из местных скоорденировавшись с силовиками, указывал на места засад, блокпостов, и просто скоплений колорадов, чтобы кто-то обозначал их позиции. Так что мы имеем по факту? Даже в полностью блокированном Севастополе, татары и наши, подвозили воду, и продукты в части, каждый раз нарываясь на колорадов с триколорами. И там люди, помогали бы всем чем можно армии, если бы она только начала действовать. Так а что же даунбасс? Всё плохо? Всё плохо ребята, даже гораздо хуже. Боюсь нам даунбасс не понять.

GEB

Well-Known Member
You must be registered for see medias
Интересно террористы и гражданским раздали средства хим защиты или только избранным?
Сюжет полностью смонтирован из кусков вчера, позавчера, и поза-позавчера. Из чего, напрашивается вывод, что уже никто, никуда не едет... Сугубо пропагандистский месседж - АТО ПРОДОЛЖАЕТСЯ!!

rfvgy

Ukrainian
а в Днепре деньги на лекарство нашим бойцам собирают.
надеюсь, возле каждого раненого террориста уже сидит парочка улыбчивых вежливых сбу-шников с наручниками.
хотя зная нашу бесплатную медицину, лечат там террористов разве что из помощи Красного креста... ну, возможно, поклонники ДНР помогают, толпу же в несколько тысяч в Донецке собрали.
У них в кацапстані медецина страхова за полісом , нема поліса донецького перев"язали , дали слабітєльного й на виписку ... :)

Клара Цеткин

Well-Known Member
Я вот тоже смотрю на свои посты, ну я фашист просто какой-то... А потом просто начинаю анализировать. Я видел кадры, где даунбасское быдло, приезжает, снимает наших пацанов на камеру, а потом их валят под корень. Я видел видео, где жители кидаются под БМП, который приехал их защищать. Я видел видео, как со слезами на глазах, обцеловывают вонючих чеченов. А какого видео я не видел? Я не видел видео, чтобы кто-то из местных, привёз нашим солдатам хотя бы воды, в такую жару. Я не видел видео, чтобы какой-нибудь ЧП-ник, у которого магазин, газелькой подвёз продуктов. Я не видел видео, или хотя бы фактов, чтобы кто-то из местных скоорденировавшись с силовиками, указывал на места засад, блокпостов, и просто скоплений колорадов, чтобы кто-то обозначал их позиции. Так что мы имеем по факту? Даже в полностью блокированном Севастополе, татары и наши, подвозили воду, и продукты в части, каждый раз нарываясь на колорадов с триколорами. И там люди, помогали бы всем чем можно армии, если бы она только начала действовать. Так а что же даунбасс? Всё плохо? Всё плохо ребята, даже гораздо хуже. Боюсь нам даунбасс не понять.
говорят вообще-то,что местные нашим парням здорово помогают, подкармливают и все такое, там не все поголовно за ДНР.
Боятся. И просят наших военных, чтобы побыстрее они уже с этими террористами разобрались.

rfvgy

Ukrainian
Сюжет полностью смонтирован из кусков вчера, позавчера, и поза-позавчера. Из чего, напрашивается вывод, что уже никто, никуда не едет... Сугубо пропагандистский месседж - АТО ПРОДОЛЖАЕТСЯ!!
Хз чи у Порошенка є хтось з військових , що б поставити міністра оборони ? Бо до інавгурації керуватимуть люди що ставив Турчинов з ВР .
Шкода що проти рашки нема другого фронту в Дагестані чи на кордонах Середньої Азії .

Клара Цеткин

Well-Known Member
Хз чи у Порошенка є хтось з військових , що б поставити міністра оборони ? Бо до інавгурації керуватимуть люди що ставив Турчинов з ВР .
Шкода що проти рашки нема другого фронту в Дагестані чи на кордонах Середньої Азії .
по слухам министр обороны останется тот же

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Абхазія здається може з'явитись.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А тим часом в непризнаній Абхазії .

27 ТРАВНЯ, 2014 20:44
You must be registered for see images

фото:
Президент Абхазії Олександр Анкваб погодився на дострокову відставку уряду республіки, генерального прокурора і глав двох районів

Таке рішення, передає з посиланням на секретаря Ради безпеки республіки Нугзара Ашуба, було прийнято в ході переговорів з представниками опозиції, повідомляє

Рауль Хаджимба, що брав участь у переговорах, вийшов до присутніх перед будівлею адміністрації президента в Сухумі опозиціонерів і закликав не розходитися, поки не буде підписаний указ про розпуск кабінету міністрів. Він додав, що опозиція наполягає також на відставці Анкваба.

Міністр оборони Абхазії Мераб Кишмарія, в свою чергу, заявив, що армія не втручатиметься у внутрішньополітичну ситуацію в країні, а переговори з опозицією будуть продовжені.

Раніше прихильники опозиції вийшли з будівлі адміністрації, в яку вони проникли, розбивши вікна і зламавши двері. Сам президент покинув приміщення, як тільки туди потрапили опозиціонери.

You must be registered for see images

Нагадаємо, як , вдень в центрі Сухумі зібралися кілька тисяч опозиціонерів, які зажадали від президента проведення термінових реформ. Серед головних проблем представники опозиції позначили безробіття, налагодження відносин з Росією і питання паспортизації етнічних грузин, які проживають в східних регіонів.
Я тільки не зовсім зрозумів що там малось на увазі під цім:
Серед головних проблем представники опозиції позначили безробіття, налагодження відносин з Росією і питання паспортизації етнічних грузин, які проживають в східних регіонів.
Вони що, з 2008-го відносини з Росією, яка їх "визволяла", не достатньо налагодили?

rfvgy

Ukrainian

Я тільки не зовсім зрозумів що там малось на увазі під цім:
Серед головних проблем представники опозиції позначили безробіття, налагодження відносин з Росією і питання паспортизації етнічних грузин, які проживають в східних регіонів.
Вони що, з 2008-го відносини з Росією, яка їх "визволяла", не достатньо налагодили?
Їм вже набридло бути ,,сірою зоною,, . Майже всі мають подвійне громадянство - це 1 .
Безробіття , бо навіщо рашці розвивати конкурента :) та ще й за свої 900 млн $ які отримує місцевий царьок . Гроші розходяться серед ,, прикормленних,, -це 2
Грузини там схоже поза законом , та без російських паспортів . Нікуди крім Абхазії не поїдеш .
Схоже майбутнє чекає на так звану луГандонію , в яку кацапстан хоче перетворити Луганську та Донецьку області України.

Зверху