По ответам - читайте первый пост.
Википедию читал. Не нашел фразу о том что это слово является оскорблением.По истеричности почитайте хотя бы свою любимую википедию. Или проконсультируйтесь у психиатра.
Вы сами выше писали о том чтоНу вот так и есть. А что не так.
Вроде как все выходит. Почему человеку нужно идти к платному учителю математики?Остальные около 20 тыс. поделите на два года. Не получиться 810 гр., идите к платному учителю математики!
Вибачте, а яку статтю конституції, на вашу думку, порушено?Я требую выполнения конституционных прав моей семьи. Что не ясно?
А давайте я вам расскажу историю из жизни,мою историю .В 1996 призвали в армию,и после КМБ отправили учиться на сержанта в Золучев.Потом получил травму спины,попутно вся часть переболела дизентерией в том числе и я ,и под конец ещё и глаза простудил.Ну да ладно,подлечили выздоровел и отправили в часть служить в Харьков.В части ближе к зиме опять спина прихватила,так как не топилось там почти,спать надо было под шинелью и одеялом.После месяца мучений со спиной и пройдя все круги ада,типа:"косишь? служить не хочешь"почти не ходячий, и уже плюс к проблемам спины добавились опухшие ноги.Наконец отправили в госпиталь на лечение,где оказалось ,что уже нефиг лечить, так как всё, уграли здоровье и комиссовали.Хромой приехал в Сумы,пришёл на комиссию которая мне назначила компенсацию аж 300грн.(на то время 2 зарплаты рабочего )Потом пришёл устраиваться на завод и оказалось,что с моими проблемами по здоровью я нафиг никому не нужен.Так вот дорогие мои слушатели,если вы думаете что всё изменилось с того времени,не тешьте себя надеждами.Всё стало хуже,так как в 1996 я доедал запасы СССР на складе в армии с датой 1960г. донашивал форму афганки тоже СССР.Если не дай бог, ранят кого, можете сразу добить себя ибо за мёртвого ваша семья больше получит компенсацию.Это хорошо, когда у матросов нет вопросов.
А у меня лично вопросы есть. Например, кому вообще (из собравшихся здесь) нужна война? И чего это вдруг "нужно брать всех"? Кому конкретно это нужно?
Я вообще то здесь живу .You must be registered for see links, вибачте за офтопік... А як давно ви були в м. Суми?
Ваш раптовий інтерес до нашого міста викликає здивування.
Право на свободу, як мінімум. А ви вірите у казки? Я вже виросла з цього віку. Якщо військ. комісар пояснює, що демобілізують лише по указу головнокомандуючого, а термін у повістці не має вже для нього ніякого значення? Виходить, кого набрали - ті нехай і служать, поки нам не набридне. Для мене це абсурд, а не захист Батьківщини. Я не проти військових навчань, але перетворювати людей на маріонеток - прерогатива недемократичних країн. Навіщо той же мій чоловік тоді був на сумському майдані? Навіщо загинула сотня? Якщо у будь-який момент за п*ять годин можна змінити життя тисяч сімей на невизначений термін.Вибачте, а яку статтю конституції, на вашу думку, порушено?
До того ж термін мобілізації у вашого чоловіка закінчується 9 травня, а переполох ви влаштували вже 26 квітня...
Я не розумію як військовий комісар може змінити закони України, вашого чоловіка він точно не зможе повернути, поки не буде відповідного Указу головнокомандуючого. Повірте, що ваш чоловік не буде останнім призваним, поки пукінське військо стоїть у наших кордонів і не потрібно впадати в паніку, наче ви одні такі.Право на свободу, як мінімум. А ви вірите у казки? Я вже виросла з цього віку. Якщо військ. комісар пояснює, що демобілізують лише по указу головнокомандуючого, а термін у повістці не має вже для нього ніякого значення? Виходить, кого набрали - ті нехай і служать, поки нам не набридне. Для мене це абсурд, а не захист Батьківщини. Я не проти військових навчань, але перетворювати людей на маріонеток - прерогатива недемократичних країн. Навіщо той же мій чоловік тоді був на сумському майдані? Навіщо загинула сотня? Якщо у будь-який момент за п*ять годин можна змінити життя тисяч сімей на невизначений термін.