Сепаратизм/Держзрада

Під час антитерористичної операції один правоохоронець загинув, двоє поранені - джерело

Під час антитерористичної операції українських силовиків у Слов’янську Донецької області постраждали троє правоохоронців.
You must be registered for see images

Під час антитерористичної операції один правоохоронець загинув, двоє поранені - джерело

Про це УНІАН повідомило поінформоване джерело у правоохоронних органах.
За словами співрозмовника агентства, за попередньою інформацією, один правоохоронець вбитий, двоє поранені.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПід час антитерористичної операції у Слов'янську постраждали троє українських силовиків
"Це сталося неподалік одного із блокпостів, які створили сепаратисти. На підступах до нього вони відкрили вогонь на ураження по правоохоронцям", - зазначило джерело.
Як повідомляв УНІАН, сьогодні зранку глава МВС Арсен Аваков заявив, що у Слов'янську, де сепаратисти захопили будівлі міліції і СБУ та заволоділи зброєю, розпочалася антитерористична операція під керівництвом СБУ.
деякі джерела пишуть що один із правоохоронців загинув...
по Zello вже панікують, і загалом спілкуються росіяни під виглядом місцевих, йде лоботомія мозку і закликання до сепаратизму та громадянській війні.

Клара Цеткин

Well-Known Member
можно включать секундомер, когда придут сепаратисти и силовики сдадут им оружие?
Боюсь батальон нацгвардии вчера отправили по домам, чтобы они как те орлы на видео оружие не сдали сразу.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Легко - придурки из Сум поедут туда. Точнее едут. И в этом заслуга инфантильной администрации форума и других информресурсов. Боитесь брать ответственность в своих действиях - она сама за вами придет. И не пожалеет.
Як їх бан тут може цьому запобігти, коли в них вистачає власних інет ресурсів? У ВК їх точно не забанять. Я свою відповідальність бачу в тому, щоб було зрозуміло що відбувається, а не у відгородженні від проблем. Вони від цього не зникають. Сепаратисти є. І з ними треба в "реалі" боротись, фізично.

GEB

Well-Known Member
Славянск, не взят, и никакие блокпосты там не взяты, это просто фейк. Город полностью под контролем сепаратистов. На ВСЕХ въездах в город, три линии блокпостов. 1-я линия - люди в гражданском, с битами, палками, мужчины и женщины с георгиевскими ленточками, 2-я линия - вооружённые люди, одежда обычная, у кого-то камуфляж, 3-я линия - конкретно военная экипировка, оружие армии роSSии. В город попасть просто невозможно. Так что всё, что распространяется в сети о якобы освобождённых зданиях - просто чушь. Источник - Зоран Шкиряк, он сейчас там, в город удалось чудом попасть. Внутри города, сил МВД, СБУ и прочих, преданных Украине нет.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

13 КВІТНЯ, 2014 11:22
Жителям Слов’янська розносять подарунки від народного депутата Олексія Азарова – сина колишнього прем’єра, що переховується за кордоном

Про це повідомляє кореспондент з місця подій.

За його словами, подарунки від нардепа роздають саме під час проведення антитерористичної операції, що супроводжується перестрілками з сепаратистами.

Нагадаємо, Азаров-молодший обирався нардепом саме по округу у Слов'янську.

femidass

Well-Known Member
Як їх бан тут може цьому запобігти, коли в них вистачає власних інет ресурсів? У ВК їх точно не забанять. Я свою відповідальність бачу в тому, щоб було зрозуміло що відбувається, а не у відгородженні від проблем. Вони від цього не зникають. Сепаратисти є. І з ними треба в "реалі" боротись, фізично.
Мы проигрываем в информационной войне. Неужели не понятно?! Никто не пришел с оружием и не отправил захватывать СБУ в Луганске. Они сами пошли, наслушавшись того, что вы тут считаете нормальным. И вы же их тут оберегаете

Зверху