Uberwinder
Без статуса
желательно посмертнопутина наградить за то, что сплотил Украину
желательно посмертнопутина наградить за то, что сплотил Украину
29 Березня 12:17
Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив про відсутність планів у Росії перетинати кордони України. "У нас абсолютно немає ніякого наміру та інтересів перетинати кордони України. Ми дуже хочемо, щоб робота була колективною, і щоб ті безчинства, які західні країни намагаються замести під килим і представити ситуацію в позитивних тонах і фарбах, були припинені, щоб вони усвідомили свою відповідальність", - заявив Лавров в інтерв'ю програмі "Вести в суботу з Сергієм Брильовим", повідомляє Інтерфакс-Україна. Лавров нагадав про заяву виконувача обов'язків міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, що останні дії українського керівництва, спрямовані на роззброєння всіх, хто незаконно володіє зброєю, тобто злочинців. "Якщо це результат роботи наших західних партнерів, то, повторюю, ми задоволені тим, що відбувається. Будемо готові продовжувати разом з ними шукати спільні рекомендації для українців, які підуть в руслі припинення будь-якої незаконної активності і початку глибокого конституційного процесу реформування держави ", - наголосив міністр. Лавров стверджує, що Захід прислухається до доводів Москви про необхідність федералізації України. "Можу сказати, що федерація - це вже далеко не заборонене слово в наших розмовах. Переконаний, що ми повинні на цьому наполягати не тому, що нам так хочеться, а тому, що це вимога південних і східних регіонів (України )", - заявив глава МЗС РФ. За його словами, Захід почув аргументи Москви про необхідність федералізації України і про другу державну мову. У Росії чекають, що через західних партнерів ці думки будуть донесені до Києва. "Я тільки на це і розраховую, тому що нинішній український уряд важко запідозрити в самостійності", - сказав глава МЗС Росії.
Здавалося б , - до чого тут політика ?.. Але не так все просто у цьому житті !Сьогодні відбудеться бій "Українських Отаманів" з "Російської Боксерською Командою" у WSB
Про це повідомляєYou must be registered for see links.
Перший поєдинок 1/4 фіналу Всесвітньої серії боксу відбудеться в Москві. Початок поєдинку - 19:30.
Матч-відповідь відбудеться 4-го квітня в Донецьку.
Я первый бой не смотрел . Второй бой бился наш Буценко - судейство было не очень объективное . Третий бой где бился Беринчик - нашего тупо засудили , 4-5 раунд россиянин сдулся - наш вчистую выиграл , а вот 1-3 раунды был равный бой (все три первых раунда почему-то российскому боксёру отдали) Четвёртый бой бился наш Митрофанов - я первых два раунда посмотрел , при равном бое все три судьи дали нашему поражение - после этого я вынудил телевизорЗдавалося б , - до чого тут політика ?.. Але не так все просто у цьому житті !
Я особисто не зумів подивитися наживо матч , але і новини про нього достатньо вразили. Пишуть , що суддівство було дуже упередженим у всіх поєдинках , і всі рефері , окрім першого , віддали перевагу росіянам ... Тобто , у ввічливих шизоїдів геть дах їде не тільки у військовій сфері , у економіці , а й у спорті також.
От жеш злидні лукаві!Я первый бой не смотрел . Второй бой бился наш Буценко - судейство было не очень объективное . Третий бой где бился Беринчик - нашего тупо засудили , 4-5 раунд россиянин сдулся - наш вчистую выиграл , а вот 1-3 раунды был равный бой (все три первых раунда почему-то российскому боксёру отдали) Четвёртый бой бился наш Митрофанов - я первых два раунда посмотрел , при равном бое все три судьи дали нашему поражение - после этого я вынудил телевизор