"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Не,КОСТА,здаётся мне что Юля мутит с Путиным всю эту бодягу...Жгучее такое чувство,что Батькивщина с Юлей сливают Крым и восток...Сценарий какой то знакомый...Аля 2004 год...
А ніколи не здавалось, що за пропагандою проти Тимохи більшою мірою завжди Москва стояла? Спробуйте проаналізувати.
Як на мене, вона єдина з наших опозиціонерів, хто може з Путіном "грати" на одному рівні. Я її не ідеалізую. Але і не демонізую. Я зараз кажу про рівень здатності самостійно контролювати події. У всіх інших рівень стратегічного мислення надто низький.

rfvgy

Ukrainian
А ніколи не здавалось, що за пропагандою проти Тимохи більшою мірою завжди Москва стояла? Спробуйте проаналізувати.
Як на мене, вона єдина з наших опозиціонерів, хто може з Путіном "грати" на одному рівні. Я її не ідеалізую. Але і не демонізую. Я зараз кажу про рівень здатності самостійно контролювати події. У всіх інших рівень стратегічного мислення надто низький.
Путлеру в Україні потрібен воруватий лідер . Йуля для цього ДУЖЕ підходить !! Грати з вовочкой на одному рівні не вийде - правил не існує для гри ! Контролювати Україну у Путлєра сільонок замало , тому й ссить нападать , навіть на східні області . Дешевше купити кандидата в президенти , ну як було з минулим .

Stein

Well-Known Member
С первой частью о власти согласен,со второй о федерализации не согласен КАТЕГОРИЧЕСКИ!!!После федерализации каждый регион начнёт такую же канитель как и в Крыму.Потеряем пол Украины только немного позже...Федерализация-путь в никуда...
Почему-то Штаты ничего не теряют, Швейцария ничего не теряет, а мы вдруг потеряем? Может проблема не в самом устройстве?
Сегодня система построена так, что государство грабит местные бюджеты. На местах не проходят платежи уже скоро как 2 года. И с приходом новой власти ничего не поменялось.
Сегодня милиция не подчинена местным властям. В итоге в городе бардак, паркуются как-попало, ездят как-попало, сбивают людей... а город не может ничего сделать ибо ГАИ не подчиняется им. В итоге на высокие посты назначаются люди из Донецка, Макеевки, прочих мест. В итоге эти люди не отвечают перег громадой, а выполняют указки "сверху".
Сегодня мы имеем полный бардак в застройке, а городские власти не могут ничего сделать, ибо ГАСК подчиняется Киеву.
Сегодня на должности губернаторов назначаются непонятные "левые люди", которые снова не отвечают перед громадой, а лишь выполняют указки "сверху". Кто спросил у людей, хотят ли они видеть Чмыря? Хотят ли они видеть Шульгу? Коломойского в кресле губернатора?
...
И это ещё не касаясь политических вопросов!
Отделение и прочие вопросы вполне можно выписать так, чтобы они были невозможны в правовом поле.
Но нынешнее положение дел - ужасно. Ведь реально сегодня громада ничем в регионе не управляет. Львиная доля денег уходи в Киев и распределяется потом по совершенно мутным схемам. В городе коллектор не сегодня завтра прорвёт, но денег не дают, а дают на Барсу, на Ледовую Арену и прочую чушь. Так эти вопросы должна решать местная власть, а не Киев. И местная власть должна нести за них ответственность перед народом. И губернатор должен отвечать перед народом, а не перед той или иной Семьёй.

Что в этом во всём не правильного? Что из этого "путь в никуда"?

, більше того: федералізація фактично призведе до створення феодалізму, де місцеві "царьки" отримають практично безмежну владу.
А то назначение на ОДА олигархов - не феодализм?

А я і з першою не згоден.
Просто фізично у нової влади на той час не було ніяких реальних можливостей впливати на ситуацію в Криму.
Что, милиция не подчиняется? Армии нет? Чего не хватает?
Почему-то Москва смогла через пролив перебросить войска, а мы по суше не смогли ничего сделать.

Ну за виключенням якихось випадкових чи магічних, які могли б створитись дивним образом. Можна було б щось зробити інакше, але не факт, що в результаті це призвело б до кращих наслідків. Скоріше навпаки.
А что, может быть хуже? Что может быть хуже позора на весь мир? Что может быть хуже потери территории?

Зараз Москві вигідно будь яким чином знизити авторитет і вплив на події нової влади. Чим менш нова влада буде мати можливостей, тим простіше буде продовжити інтервенцію.
А какие сейчас у Москвы реальные преграды для интервенции?

Такий от ланцюжок:
Путін - ФСБ - Корчинський - рупор Корчинського пан Stein
Особисто для мене критика чогось паном Steinом, як лакмусовий папірець визначає, що це те, що не подобається Москві.
А мне хоть паспорт российский дадут? Я уж про зарплату молчу...

Кстати, а с каких это пор завуалированный мат перестал нарушать правила форума?

VIB

vib : bash
Модератор
А то назначение на ОДА олигархов - не феодализм?
Ну в разі чого - як назначили, так і зняли. А у випадку федералізму, і становленні цього федералізму - наслідки будуть непередбачувані.

Федералізація можлива тільки в демократичному суспільстві.

rfvgy

Ukrainian
А що в расєю біженців вже не пускають ?? ;) ви там у своїх хазяїв поспитайте з якою пропискою буде Ваш расєйскій пашпорт ;) . А навіщо Вам зарплата , плохіши за варення й печєнькі працювать вже не хочуть ? :)

Stein

Well-Known Member
Ну в разі чого - як назначили, так і зняли. А у випадку федералізму, і становленні цього федералізму - наслідки будуть непередбачувані.
1. Если дядю назначили "сверху" - на благо кого он будет работать: на благо громады, или на благо "верха"?
2. Вы ж выбирать будете, за кого проголосуете - тот и будет. Это ж вроде как и есть демократия, не?

Федералізація можлива тільки в демократичному суспільстві.
1. А разве у нас власть не демократическая пришла?
2. В РФ вроде как нет демократии, а федерализация есть.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Что, милиция не подчиняется? Армии нет? Чего не хватает?
Почему-то Москва смогла через пролив перебросить войска, а мы по суше не смогли ничего сделать.
Кримська міліція, це теж саме було що й Беркут, новій владі вони і не збирались підкорятись, тому викреслюємо.
Армія підкорялась міністру оборони. Спочатку російському громадянину, якого Янукович призначив, потім Березовському, який зрадив. А далі було вже пізно з мінімальними втратами щось змінити, будь яке протистояння призвело б до повномасштабного конфлікту. Єдина помилка тут була - призначення Березовського, якби тоді призначили когось більш патриотичного і більш рішучого, можливо конфлікт можна було б локалізувати Кримом і обійтись без великої крові. Але, це теж, лише припущення. Москва 5-8 років готувалась до такого розвитку подій. Україна ( керівництво ) 5-20 років робила все, щоб зменшити боєздатність і оборону. Оборона від російської агресії взагалі не розглядалась.
А что, может быть хуже? Что может быть хуже позора на весь мир? Что может быть хуже потери территории?
Гірше може бути втрата державності і тисячи вбитих українців. Щодо ганьби - це лише точка зору Москви. Я не вважаю, що ми зганьбились. І, якщо не помиляюсь, таку точки зору нав'язують лише ті, хто хоче руйнації України.
А какие сейчас у Москвы реальные преграды для интервенции?
Зараз рактично всі боєздатні частини російської армії знаходяться в Криму. Наступ через перешийок, що в одному напрямку, стратегічно буде більш схож на самогубство. Крім того, ми виграли час і вже хоч якусь оборонну лінію на кордоні створили. На початку конфлікту російські танки як ніж крізь масло могли б спокійно проїхатись до самого Києва, зустрічаючи лише розрізнений стихійний супротив. І, чим далі, тим більше ми зможемо підвищувати оборону.
Ну, звідки ж я знаю :). Якщо Корчинський тебе в темну використовує, то мабуть так і будеш на халяву його риторику транслювати. Якщо не в темну, то вимагай в нього долю ;)
Кстати, а с каких это пор завуалированный мат перестал нарушать правила форума?
Про що йде мова?

Stein

Well-Known Member
Кримська міліція, це теж саме було що й Беркут, новій владі вони і не збирались підкорятись, тому викреслюємо.
Нині вони підкоряються центру. Де-юре. Але в незрозумілій ситуації це нікого не врятувало. В той же час у звичайній повсякденній роботі це створює колосальні проблеми.

Армія підкорялась міністру оборони. Спочатку російському громадянину, якого Янукович призначив, потім Березовському, який зрадив. А далі було вже пізно з мінімальними втратами щось змінити, будь яке протистояння призвело б до повномасштабного конфлікту.
Яка казав хтось з коментаторів:
"ви нагадуєте мені ситуацію: вас на вулиці впіймали гопники і гвалтують. У вас в кишені пістолет, але ви кажете собі: "не пручайся, не треба опору, а то ж, не дай Боже, ще бити почнуть".
Навіщо нам армія, яка без жодного пострілу здає військові частини?

Москва 5-8 років готувалась до такого розвитку подій. Україна ( керівництво ) 5-20 років робила все, щоб зменшити боєздатність і оборону. Оборона від російської агресії взагалі не розглядалась.
Що, невже дійшло? А коли Корчинський ще в 2007-му попереджав про це, коли ще 6 років тому він детально описав все, що відбувається зараз - ви що казали? "Провокатор?"
Тепер все справджується, а ви все продовжуєте кричати "провокатор".

Гірше може бути втрата державності і тисячи вбитих українців.
"Ми готові йти до бою!
Краще смерть, ніж вічний сором!"
Не пригадуєте чий слова? Мабуть, запроданця Москви чи провокатора.

Щодо ганьби - це лише точка зору Москви. Я не вважаю, що ми зганьбились. І, якщо не помиляюсь, таку точки зору нав'язують лише ті, хто хоче руйнації України.
А в чому честь, скажіть мені? В тому, що без жодних перепон у країни віддяли територію?
Чи може в тому, що її кораблі без бою здаються цілі й неушкоджені ворогу?
Чи може честь країни в тому, що її військові половиною переходять на бік окупанта, а іншою половиною кидають все і тікають по хатах?
Це по-вашому честь? В цьому немає ганьби? Тоді в нас просто різні уявлення про ганьбу.

Наступ через перешийок, що в одному напрямку, стратегічно буде більш схож на самогубство.
Чому? Ніхто ж не чинитиме опору.

Крім того, ми виграли час і вже хоч якусь оборонну лінію на кордоні створили.
Нащо будувати укріплення, якщо потім добровільно їх здавати?

На початку конфлікту російські танки як ніж крізь масло могли б спокійно проїхатись до самого Києва, зустрічаючи лише розрізнений стихійний супротив. І, чим далі, тим більше ми зможемо підвищувати оборону.
Росія випробовувала нові схеми. Не ясно було, як поведе себе Україна, не ясно було як поведе себе Захід. Тому діяти відкрито і жорстко одразу було не коректно.
Тепер ви все прояснили: опору не буде, буде лише "велике занепокоєння".

Пост на початку сторінки, наприклад.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Що, невже дійшло? А коли Корчинський ще в 2007-му попереджав про це, коли ще 6 років тому він детально описав все, що відбувається зараз - ви що казали? "Провокатор?"
Тепер все справджується, а ви все продовжуєте кричати "провокатор".
:)
Корчинський використовує націоналістичну риторику. І іноді буває, каже дуже правильні речі. Мені ось це подобається:
You must be registered for see medias
Але от далі починається його справжня робота, коли він тих, хто клюнув на його націоналістичну риторику кидає на самознищення, або на провокації, які приводять до знищення.

Росія випробовувала нові схеми. Не ясно було, як поведе себе Україна, не ясно було як поведе себе Захід. Тому діяти відкрито і жорстко одразу було не коректно.
Тепер ви все прояснили: опору не буде, буде лише "велике занепокоєння".
Ну, не факт :). Справжня війна не почалась. Якщо ми самостійно зможемо затримати ворога, тоді у заходу вже не буде можливостей уникнути військового реагування. Не думаю, що у Москві цього теж не розуміють.
І я не бачу вагомих причин, відмовлятись від цієї перспективи. Буде це насправді, чи ні, але це вагомий фактор стримання.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Пост на початку сторінки, наприклад.
Повідомлення на початку сторінку - рівень "ПРасти", "майданутиє". За більш конкретне автор вже отримав попередження і повідомлення було видалене.

Зверху