Нова влада

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

21 БЕРЕЗНЯ 2014 17:38
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко запропонувала створити постійно діючий Штаб, який напрацьовуватиме рішення для реагування на військову агресію з боку Росії

Про це повідомляє . з посиланням на прес-службу "Батьківщини".

За даними прес-служби, також Тимошенко ініціювала проведення наради за участю відомих фахівців в оборонній та військовій сферах.

Лідер партії "Батьківщина" зазначила, що ситуація, яка склалася, "змушує шукати екстраординарні рішення для реагування на військову агресію Росії на новому рівні".

За її cловами, анексія Криму готувалася Росією давно, плани були більш масштабними і не виключила, що Володимир Путін продовжуватиме їх реалізацію.

"Що стосується світу, то ми будемо наполягати, щоб військова допомога в будь-якому контексті прийшла. Ми будемо наполягати, щоб вони збільшували санкції. Але всі реалісти: ми залишилися сам-на-сам у дуже важкій ситуації", - підкреслила Тимошенко.

Також полiтик запропонувала знаним фахівцям у оборонній і військовій сферах об‘єднатися для розробки Плану дій щодо реагування на військову агресію Росії, анексію Криму та недопущення подальшої ескалації.

"Я впевнена, що ви ситуацію в нашій армії знаєте бездоганно, розумієте, що і як відбувається. Ситуація важка. Тому, враховуючи ваш досвід, хочеться поговорити та почути ваші поради щодо цієї ситуації", - зазначила Тимошенко.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
извините за оффтоп: не в курсе, зачем свободовцы опять возле милиции митинговали?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

21 БЕРЕЗНЯ 2014 18:31
Один із затриманих за підозрою у вбивстві інспекторів ДАІ на Броварському шосе є лідером неформального об'єднання "Білий молот"

Про це повідомляє із посиланням на .

"Один з безпосередніх виконавців вбивства був затриманий дещо раніше - це 22 -річний житель Сумської області. Сьогодні був затриманий організатор вбивства - це 25 -річний житель Києва , який є лідером неформального об'єднання "Білий молот ", - сказав на брифінгу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Він також додав, що їхні прізвища не розголошуються до завершення слідства.

Нагадаємо, що проти ночі на 2 березня на КПП на Броварському проспекті невідомі трьох інспекторів ДАІ.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
дааааааа, таких сказок я уже давно не читала:D

сразу хочу уточнить, я по поводу, мягко говоря, правдивости данной статьи
 

Major

New Member
Чем занимается Аваков? Украина превращается в Гарлем.
Смотреть с 10 минуты.

You must be registered for see medias
 

Miroku

Well-Known Member
Сливает новая власть украинских военных в Крыму.Яценюк нихера не делает чтобы им помочь,одни только детские жалобы и протесты в европейские суды...
 
Зверху