Окупація Криму.

shpackovskiy

Well-Known Member
Конченая страна уроды моральные люди,руководство,все и я тоже.Такой позор,очень стыдно за вас,за себя,за солдат наших.Зачем такая страна импотентов? Пусть раше отдают, польше и тд.Ибо наш народ не достоен нихера кроме как на плантациях работать!
Прошу не коментировать "свідомих"
 

rfvgy

Ukrainian
По-перше те, до чого мене готували, ще не настало.
По-друге, якщо я буду воювати - я буду воювати із власних причин, але я не буду воювати за це "опущене" державне утворення, я не вдягну погонів цієї плаксивої армії зрадників.
Ну і по-третє:

"МВС заявляє: "у Криму готується провокація - вбивство російських солдат".
Вбивство російських окупантів в Криму - це не провокація, але героїзм в обороні Вітчизни.
Нині капітулянти виють на Братство, звинувачують нас у підготовці диверсій у Криму.
Ми дамо вам досхочу нахлібатися приниження. Ми почекаємо поки збанкрутує ваша сльозлива політика поступок ворогу, поки окупанти досхочу насміються над вашими сподіваннями на НАТО та Європу, над вашим страхом, над вашою недолугістю.
Після того ми почнемо свою війну.
" (с)
В заручниках російських окупантів СІМ"Ї військових , самі військові , частина (ЗНАЧНА) населення що не підтримує агресора .... А бЛ(р)ядство знову за своє : ми почнемо свою війну , бла бла ...
З Ваших постів видно
- ЗВИЧАЙНИЙ ПРОВОКАТОР !
Так у діях влади нема конструктива . Але хоча б люди ЖИВІ .
Чому й досі не дали наказ на евакуацію військ та населення , хз ... Можливо Тімоху чекають , як головну в перемовинах з Путлєром ? За кілька місяців ЖОДНИХ контактів з кремлем ....
 

rfvgy

Ukrainian
В тому і різниця між нами: ви життя цінуєте вище ніж гідність. Саме тому вам так подобається насолоджуватись приниженням.
Я в Сумах живу , а не в Криму . Родина теж .
Розуму великого не треба з танків та ,,Градів,, знести блокпости разом з м. Армянск . Користь яка від жертв ??
ГОЛОВНЕ ПИТАННЯ - КОМУ ЦЕ ПОТРІБНО ? Таким провокаторам як Stein ??
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор



Владислав Селезнёв:
16.00
украинские военные корабли, заблокированные в озере Донузлав в настоящее время находятся на рейде, стоят на якорях.

16.45
на всех кораблях 5 бригады надводных кораблей подняты флаги Украины и ВМС Украины, личный состав верен присяге на верность народу Украины.
источники не подтверждают попытки прорыва украинских военных кораблей через баррикаду на выходе из бухты Донузлав в связи с невозможностью реализации этой задачи.
с берега украинские военные корабли блокируются российскими военнослужащими, на берегу развернуты 3 пулеметные точки. на причальной стенке находятся вооруженные солдаты РФ.
в настоящее время у причальной стенки находятся корвет Винница, катера Геническ и Херсон. рядом дислоцируются тральщик Чернигов и мдк Кировоград. на рейде бухты бдк Ольшанский и тральщик Черкассы.
источники подтверждают свое обращение к высшему военному руководству Украины с призывом к скорейшему разрешению сложившейся ситуации. ждут соответствующих указаний от руководства по дальнейшей деятельности.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

21 БЕРЕЗНЯ 2014 16:37
Переговори феодосійського окремого батальйону морської піхоти МВС України з представниками російських окупантів нічим не завершились, у частині чекають на штурм

Про це повідомив командир частини Дмитро Делятицький, передає .

«Я зараз не дуже можу говорити, бо ми готуємось відбивати штурм», - повідомив він.

На питання, чи означає це, що переговори не були успішними, він відповів: «Саме так. Тому треба готуватись».

Раніше повідомлялося, що Делятицький вів переговори про виведення українських військових разом з технікою на територію материкової України.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
Крымским беженцам на Сумщине смогут предоставить не только временное укрытие, а и ПМЖ

17:0021.03.2014
You must be registered for see images

Как сообщает Укринформ, по словам председателя ОГА Владимира Шульги, Сумская область готова принимать переселенцев из Крыма и Севастополя.

«На Сумщине организован штаб по вопросам размещения семей, в том числе военнослужащих, которые будут прибывать на территорию области», - говорится в сообщении.

Также Шульга сообщил, что Сумщина может принять переселенцев не только временно, а и обеспечить их условиями для постоянного проживания. К примеру, город Шостка может выделить бесплатно 6-8 квартир, которые меценаты готовы отремонтировать. Возможности других городов области по этому вопросу теперь изучаются.

В то же время городской голова Шостки Николай Нога заявил, что город готов принять целую воинскую часть из Крыма для постоянной дислокации.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

21 БЕРЕЗНЯ 2014 18:46
У Стрілецькій бухті неподалік Севастополя, російські окупанти захопили український підводний човен "Запоріжжя"

Про це каналу повідомили члени екіпажу судна, передає .

Українське судно оточили російські кораблі, окупанти почали кидати у воду шумові гранати. Відтак українські військові змушені були відступити.

21 БЕРЕЗНЯ 2014 18:36
Ядра українського військового опору в Криму - 36-ї бригади берегової оборони ВМС України (Перевальне) як такої більше не існує

Такі оперативні дані групи "Інформаційний Спротив" публікує у своєму керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає .

"З бригади лише трохи більше 200 осіб залишилися вірними Присязі на вірність народу України. З них формується окремий підрозділ (батальйон), який залишається у складі ЗС України. Інші військовослужбовці або виявили бажання служити Росії, або просто дезертирували", - повідомляє Тимчук.

За його даними, зараз війська берегової оборони ВМС України готуються до передислокації на материк. На даний момент з усіх частин і підрозділів ВБО залишаються вірними Присязі на вірність народу України близько 450 чол (з них близько 200 - з 36-ї бригади). Виводити на материк вірні Україну війська буде заступник командувача Військово-Морських Сил ЗС України з берегової оборони - начальник управління військ берегової оборони генерал-майор Ігор Воронченко.

Над штабом ВБО (Центр Військ берегової оборони ВМС України в Сімферополі) в даний час разом з українським піднятий і російський прапор.

"Водночас, в Міноборони України продовжують заявляти про те, що наказу на виведення військ з Криму не було, і (цитата) "українські військові в Криму повинні залишитися там настільки довго, наскільки це буде доцільним для того, щоб дати можливість керівництву країни вичерпати всі дипломатичні і мирні засоби для вирішення конфлікту", - зазначає Тимчук.

Тож він від імені групи "Інформаційний Спротив" закликає військово-політичне керівництво України нарешті "тверезо поглянути на речі і повернутися в реальний світ. І замість необгрунтованих фантазій зайнятися нарешті вирішенням конкретної надактуальною проблеми - виведенням наших хлопців з Криму. Вважаємо подальші політичні спекуляції навколо наших військових у Криму їх зрадою", - написав Тимчук.
 
Зверху