Корчинський і К0

  • Автор теми Z3RG
  • Дата створення

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

"Я ненавиджу, коли одного переслідує та цькує ціла зграя, відчуваючи в цьому свою силу, яка продиктована не слабкістю переслідуємого, а виключно кількістю переслідувачів. Ще вчора, ті, хто переслідує, боялися навіть подивитися в його бік, розуміючи силу і нарваність його дикої харизматичної натури. Сьогодні хазяїн, якому набрид цей поодинокий вовк, відкрив двері своєї псарні і дав наказ-ату. Пси відразу відчули настрій того, хто годує їх зі свого столу і інколи дозволяє їм похизуватися, один перед одним, своєю статтю, але категорично забороняє демонструвати свої ікла, періодично нагадуючи цим псам про домашню сутність їхньої зграї. Вони штучні і кімнатні, завдання їх ластитися і тішити свого хазяїна та його заморських гостей щоби ті мали можливість відчути всю екзотичність його псарні.
Сьогодні їх вперше випустили на полювання.Випустили, забувши попередити, що полювати вони будуть на хижака, який знає присмак крові і смак життя. Болонки, пуделі, шнауцери, радикальні педерасти і просто педерасти. Єдино, що вас об'єднує-це зовнішній лоск, який притаманний домашнім псам. Полювання на вовка-це кривава гра, в якій не завжди першу скрипку грає мисливець, який розставив своїх поплічників за номерами і пустив свою домашню зграю по сліду. Іноді вовк йде за червоні прапорці і тоді мисливець, і його зграя самі перетворюються у здобич...."
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

БРАТСТВО попереджає - гряде розгром Майдану!

Корчинський в розшуку, а провокація неминуча. Ми передбачали криваву бійню на Майдані, і попереджали про неї, вказували читачу причини, через які були зняті політичні прапори перед кривавим розгоном Майдану і героїчним штурмом АП.

Тоді ми всі танцювали під пісні Руслани, й не сильно зважали на попередження. Ми також логічно пояснили, хто і для чого обливає брудом молодих героїв, які штурмували Банкову, й розкрили таким чином змову всередині протестних мас. Тепер ми, опираючись на безапеляційну правду в минулих статтях, дозволимо собі спрогнозувати, що буде завтра.

Сили, що охороняли демонстрантів та ті, хто проявив себе в сутичках 1 грудня, через наклепи і цькування прибрані з Майдану. Ряд організацій та просто активних молодих людей названо провокаторами за те, що вони закривали обличчя й тримали в руках дрючки напоготові, аби захищати демонстрантів від Беркуту.

Зі сцени неодноразово закликали зняти маски й викинути палиці, тих, хто відмовлявся, називали провокаторами. Лише тепер нам зрозуміло, завдяки кому відбулася така жорстока розправа на Майдані. Зрозуміло, хто винен у тому, що не знайшлося спроможних затримати Беркут на пару хвилин, аби жінки та літні люди могли відійти на безпечну відстань, і не потрапити під удари кийків. Ми з розумінням ставимося до стратегічного умислу промовців зі сцени — виставити демонстрантів жертвами (як м’ясо, часто звучало тоді у лавах демонстрантів) і потім хизуватися ними в Європарламенті. Чи не знали вони, що буде розгін? Знали. Про це свідчить згортання сцени й апаратури за 15 хв. до розгону (апаратура дорого коштує). Але навмисно до того три дні поспіль закликали зняти маски й не захищатися.

Нам зрозуміло, що без маски всі, хто захищатиметься, потім потрапить під каток слідства за перешкоджання діям міліції. Ті сміливці, які усвідомлювали це, і все одне захищали демонстрантів, зараз або в лікарні, або в СІЗО. Або з часом, коли опозиція піде на ганебні компроміси, будуть притягнуті до кримінальдної відповідальності, й ніхто за них не вступиться. Навіть після розгону, тих молодих людей, які вдягали каски й щитки, і перекривали вулиці, аби втримати сили “Беркуту” в разі атаки на Михайлівську площу, називали провокаторами. Більшість із тих, так званих “провокаторів”, були львівські лікарі й студенти. Зі сцени неодноразово ганьбили тих молодих хлопців. Про “страшних” людей у масках з відомої патріотичної організації і говорити нічого. Всіх просили відійти від них вбік і клеймили ганьбою. Дарма хлопці намагалися пояснити мету своїх дій і бойових порядків. Всі вони названі тепер “тітушками” і переслідуються як правоохоронцями, так і лідерами опозиції.

Ми всі беззаперечно віримо ораторам з трибун. Ми не можемо припустити можливість інших версій. Ми не повіримо в те, що молоді люди просто мстилися режиму за розправу на Майдані. Ми не припустимо, що була домовленість із лідерами опозиції, і був план захоплення АП (як і КМДА, будинку профспілок і т.д.) Ми не сумніватимемося в трибуні, яка все кричала “не захищатися! Не бити! Не проривати!” Адже не може бути правдою те, що політики на трибуні говорять одне (аби потім прокуратура їм не пред’явила), а за лаштунками домовляються зовсім про інше. Ми віримо їм! Все, що говорять політики — правда. І ви вірте. Адже це так однозначно і просто. Від цієї версії не болить голова і жовч не підступає до горла. Окрім того, на те вони й політики, аби ми їм вірили...

В результаті цих підтасовок, вигнання, підстав, зрад і героїчних штурмів ми потрапили в надзвичайно небезпечну ситуацію. Оборонний і наступальний потенціал зацьковано і розігнано. Лідери терміново стали шукати заміну. Адже не з дуру ж вони нищили те, що було, а з умислом, як вже було сказано. Тепер потрібна оборона. Незважаючи на веселий душок і безпечність, ситуація доходить до критичної точки. Сили міліції і військ стягнулися до Києва. Готується зачистка. Янукович навіть не подумав лишатися в Китаї чи на Мальті. І кого ми покликали в славні вітязі, які нас захистять? Ми покликали ветеранів Афганістану... якими було створено “майданну” самооборону.

Всі ми пам’ятаємо ветеранів війни в Афганістані. Хороші, славні хлопці, які потрапили під каток радянського режиму. Нам дійсно їх шкода. То в тролейбусі бачиш заношений камуфляж — контужений зіграє на гітарі, то безногий жебракує в переході, то сліпому ми допоможемо перейти дорогу. Кожен не раз допомагав цим людям, чи дріб’язком у кишені, чи підняти милицю з тротуару. Держава їм винна, хто б там що не казав. Але не варто вірити в те, що саме цих людей збирають в оборону революції. По-перше, це неправда. По-друге це злочин проти останніх. Їхнє ім’я вже не раз було використане, аби очорнити їхній подвиг.

Сумнозвісна організація “Щит”, створена за часів Луценка, буцімто зібрана з ветеранів Афганістану, брала участь у зовсім протилежних заходах, ніж від неї очікували. Саме вони влаштували нічний розгром і побиття Майдану в 2009 році, коли там зібралися люди під гаслом “Геть Усіх!”. Ті псевдоветернани Афганістану були лише вітриною, а в основі своїй складалися з ветеранів МВС, що й не приховувалося. Хоча, з часом стало ясно, що ветеранів МВС виявилося замало, через що лави поповнили дійсними бійцями Беркуту. З часом стало зрозуміло, що весь цей цирк непотрібно надто конспірувати, і відтепер Беркут і Щит — це одні і ті ж люди.

Хоча і тоді, і зараз до мікрофону витягують бідного ветерана Афганістану, який трясе орденами й милицями, розповідаючи нам про важку долю солдата. І ми мимоволі віримо йому. Особливо, коли від цієї організації приходять молоді бійці обороняти демонстрантів. Ми вже не запитуємо, чому цим кремезним хлопцям не лячно відкривати обличчя перед оперативними камерами, та чому “ветеранам” не більше 25-35 років, що ніяк не могло б бути в разі їхньої участі у війні 79 року. Але всі демонстранти спокійні. Ці люди не ховають облич і не закликають до дій. Більше того, вони організували охорону міліції від демонстрантів... пардон, провокаторів. Перевірка демонстрантів цими мужніми оборонцями, нерідко обшук, виявлення ними активних демонстрантів, передача останніх правоохоронцям... Що ще потрібно обивателю?

Але бійтеся наслідків! Активісти! Ви потрапили в страшну небезпеку! Ви потрапили в пастку! В час “Х” Майдан буде оточений подвійним кільцем. Беркут та війська очищатимуть Київ від демонстрантів одним кільцем, а псевдооборонці з “афганців” допомагатимуть їм із середини.

Революція, яка зазнала поразки, посилює режим. Саме це і планується зробити. Коли всі активні виявлені, всі карти розкрито — можна починати репресії. Вчителі, що закликали студентів, мери міст, що закликали до заколоту, студенти, водії, патріоти, маргінали... Всі будуть притягнуті до відповідальності. Виявити активних — завдання режиму, що поглине країну на наступні 10-20 років. Вже потім ми будемо співати сумні думи про козака Мамая і цитувати Шевченка гадаючи, чому ми знову на колінах. "Тому, - скаже нам Шевченко з портрета, - що ви, сучі діти (Тарас Григорович любив сильне слівце), не дотримувалися конкретних інструкцій, що я вам писав: “І добре вигострить сокиру, і заходиться вже будить! Москаля за москалями! Буржуя за буржуями! Будем, будем бить!”

Не піддавайтесь на провокацію!!! - почуємо ми у відповідь десь із глибин нашої пригнобленої, заляканої душі.
 

lion.ts

[deleted]
Итак, ни для кого не секрет, что господин Штайн является представителем так называемой организации "Братство". Априори всем известно, чья это партия. Теперь мы имеем доказательства)) Вот:

You must be registered for see images

Теперь то, что раньше было доказанно де-факто, является доказанным де-юре.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Вобще закон про выборы как сказал-бы Допкин по дэбильному написан был : состав ДВК должен формироватся только парламентскими партиям , у которых гарантированно есть поддержка народа . А то формировали ДВК какая-то шушера , партии однодневки и т. д.
 

Stein

Well-Known Member
Політика – бізнес. Коли вам захочеться проголосувати за якогось політика чи безкоштовно його підтримати, підіть спочатку подаруйте сто доларів банкіру чи безкоштовно помийте підлогу в бутіку його коханки.

Банкір і власниця бутіка відрізняються від депутата та очільника партії хіба лише меншим лицемірством.
 

Stein

Well-Known Member
Як визнала "світова спільнота", останні президентські вибори в Україні були найдемократичнішими.

Як з'ясувалося, через вибори можна втратити незалежність. Проте, ще нікому не вдавалося через вибори досягти перемоги в національно-визвольній боротьбі.

Саме тому я готовий слухати про "захистимо наш вибір!" від тих щирих людей хто на цьому виборі заробляє, але не від тих шахраїв, хто подає вибори, як визвольну боротьбу.
 

lion.ts

[deleted]
Як визнала "світова спільнота", останні президентські вибори в Україні були найдемократичнішими.

Як з'ясувалося, через вибори можна втратити незалежність. Проте, ще нікому не вдавалося через вибори досягти перемоги в національно-визвольній боротьбі.

Саме тому я готовий слухати про "захистимо наш вибір!" від тих щирих людей хто на цьому виборі заробляє, але не від тих шахраїв, хто подає вибори, як визвольну боротьбу.
І це ще одна брехня. Ряд країн колишнього "Варшавського договору" саме через вибори обрали своїм керівництвом людей, які привели їх країни до ЄС і європейського рівня життя. Найяскравіщий приклад - Польща і перемога "Солідарності".
 

Stein

Well-Known Member
Політики і виборці змушуються до участі в підозрілому (певне язичницькому) ритуалі. Ритуал - це впорядковані дії, які позбавлені практичного сенсу, а мають сенс лише символічний. Всі ці виборчі кабінки, бюлетні, зустрічі з виборцями, формування виборчих комісій - безумовно є ритуалом, неприпустимим для християн, які зберігають вірність Богові Живому. І про що часто забувають наші брати по вірі: не тільки не можна служити мамоні, але не можна служити і тим, хто служить мамоні.
 

Stein

Well-Known Member
Братство, як і належить добрим чесним людям, ніколи не приховувало, що заробляє на виборах.
Тому будь-хто за невелику плату міг придбати собі місце у виборчій комісії.
 

lion.ts

[deleted]
Братство, як і належить добрим чесним людям, ніколи не приховувало, що заробляє на виборах.
Тому будь-хто за невелику плату міг придбати собі місце у виборчій комісії.
Братство і конкретно ти НІКОЛИ НЕ БУЛИ ЧЕСНИМИ людьми саме тому, що вони ЗАВЖДИ ЗАПЕРЕЧУВАЛИ свої зв'язки з ПР.
 
Зверху