Розслідування причин смертей на майдані.

Koks_777

Плавали! Знаем!
Вчера за стаканчиком чая поговорили за жизнь со старым знакомым, бывшем сотрудником Конторы Глубокого Бурения. Зацепились и о событиях на Институтской. В разговоре всплыла фамилия Синежук. Рассказывать об этом уроде я не буду, кому интересно найдёте в интернете. Вообщем этот хмырь замешан с организацией Белый Молот. Кстати он носит кулон Молот Тора. Но речь не о том. Со слов бывшего чекиста этот урод непотопляем, хотя и находится в международном розыске. А при чём здесь расстрел, спросите вы. Я спросил о том же, на что получил ответ "забудь, наливай".
You must be registered for see images
А Вам не кажется что это просто дезинформацию Вам впихнули?
Я просто не могу представить себе чекиста, пусть даже бывшего, который за рюмкой чая будет растекаться перед Вами словом по древу, без весомой на то причины. Я не говорю что таких в органах нет. Просто они как правило очень не долго работают.

Miksa

Active Member
Для повноти картини... По вашому мають бути якісь причини, які дозволяють людям, при погонах, у формі, які отримують гроші з податків громадян, так поводитись? Коли правоохоронці так поводяться, вони автоматично перестають бути правоохоронцями. Бо не можна бути одночасно і злочинцями і правоохоронцями.
Текст военной присяги: "Я, (фамилия, имя и отчество), поступаю на военную службу и торжественно клянусь народу Украины всегда быть верным и преданным ему, добросовестно и честно исполнять воинский долг, приказы командиров, неуклонно придерживаться Конституции и законов Украины, хранить государственную и военную тайну. Я клянусь защищать украинское государство, непреклонно стоять на страже ее свободы и независимости"
По-Вашему, этот текст звучит так "Я, (фамилия, имя и отчество), поступаю на военную службу и торжественно клянусь народу Украины всегда быть верным и преданным ему".

rfvgy

Ukrainian
ВІЙСЬКОВА ПРИСЯГАЯ (прізвище, ім'я, по батькові) вступаю на військову службу і урочисто присягаю Українському народові завжди бути йому вірним і відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно додержуватись Конституції України та законів України, зберігати державну і військову таємницю.

Присягаю виконувати свої обов'язки в інтересах співвітчизників. Присягаю ніколи не зрадити Українському народові!

Miksa

Active Member
сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно додержуватись Конституції України та законів України, зберігати державну і військову таємницю.
Вы забыли это выбросить из Вашего варианта

rfvgy

Ukrainian
сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно додержуватись Конституції України та законів України, зберігати державну і військову таємницю.
Вы забыли это выбросить из Вашего варианта

...то не мій варіант , ось адреса ...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

13 БЕРЕЗНЯ 2014 20:43
Генеральна прокуратура України перевірить усіх правоохоронців, які перебували 20 лютого на Майдані Незалежності в Києві, на причетність до розстрілів людей

Про це повідомив заступник генерального прокурора Олексій Баганець сьогодні на прес-конференції в Києві, передає з посиланням на .

"На сьогодні опрацьовується версія участі в розстрілі людей спеціальних снайперів, чи належать вони до правоохоронних органів, але цей факт під час слідства підтверджується. У зв'язку з тим, що в цих подіях із боку органів внутрішніх справ, Служби безпеки України, Управління державної охорони (УДО) брала участь велика кількість людей, нині ми отримали матеріали службової перевірки лише від УДО та внутрішніх військ МВС", - сказав він.

За його словами, результати службових перевірок від інших правоохоронних структур, представники яких перебували на Майдані Незалежності під час розстрілу людей, ще не надходили.

"Після отримання списків усіх працівників спецпідрозділів правоохоронних органів ми перевірятимемо їх на причетність до конкретних розстрілів людей у центрі Києва", - заявив Баганець.

valery_ua

Well-Known Member
Установлены личности снайперов, которые расстреливали людей на Майдане

Зверху