Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

18 БЕРЕЗНЯ 2014 18:58
Українські військовослужбовці в Криму, які не порушили присягу, отримають статус учасників бойових дій

Про це сьогодні під час селекторної наради заявив в.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов, повідомляє з посиланням на .

"Безумовно, ті мужність і героїзм знайдуть оцінку українського народу і уряду. Ті умови, в яких перебуваєте ви, прирівнюються до бойових умов, і всі, хто сьогодні виконує свій обов'язок, залишився вірним присязі і є відданим Україні та українському народові, безумовно, будуть підтримані нашою країною як учасники бойових дій. Їх сім'ї не залишать напризволяще. Діти матимуть всі пільгові умови для навчання і для власної перспективи", - зазначив він.

Також він подякував українським військовим, які виконують свій військовий обов’язок і стримують російську агресію, не даючи розпочати криваву війну.

"Але вся Україна і весь український народ - разом з вами. Ви допомогли нам, створили можливість для того, щоб Збройні сили по всій Україні привели в повну бойову готовність, були проведені навчання", - сказав Турчинов.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
блаблабла и все такое, кстати, те перебежчики из наших частей где? обычно как с предателями поступали в военное время: вперед щитом.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

18 БЕРЕЗНЯ 2014 19:50
У зв’язку із загибеллю українського військовослужбовця, військовим частинам ЗС України, дислокованим в АР Крим, дозволено застосування зброї, офіційно повідомило Міноборони України

передає текст Управління преси та інформації Міністерства оборони України:
«У зв’язку із загибеллю українського військовослужбовця прапорщика Какуріна С.В. під час штурму 13-го фотограмметричного центру Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України (м. Сімферополь) нападниками, які були одягнені у військову форму військовослужбовців ЗС Російської Федерації, задля захисту і збереження життя українських військовослужбовців, згідно із рішенням виконуючого обов’язки Верховного Головнокомандувача ЗС України та виконуючого обов’язки Міністра оборони України, на підставі наказу начальника Генерального штабу — Головнокомандувача ЗС України, військовим частинам ЗС України, дислокованим в АР Крим, дозволено застосування зброї.

Довідково. Сьогодні, 18 березня 2014 року, під час штурму 13-го фотограмметричного центру у Сімферополі, прямим влученням в область серця було вбито прапорщика Какуріна С.В., який перебував на спостережній вежі автопарку частини. Крім того, пострілами в область шиї та руки було поранено капітана Федуна В.А. Ще один український військовослужбовець отримав важкі травми ніг та голови від ударів кийками, арматурою та іншими предметами.

Нападники були одягнені у військову форму військовослужбовців Збройних Сил Російської Федерації без знаків розрізнення та озброєні автоматичною зброєю і снайперською гвинтівкою.

Командира частини полковника Андрія Андрюшина, якого під час переговорів було захоплено, утримують в окремому приміщенні та силою примушують перейти на бік кримського народу».

Як Еспресо.TV, прем'єр-мiнiстр України Арсеній Яценюк заявив, що конфлікт з РФ перейшов з політичної у військову стадію. Детальніше про події в Сімферополі читайте .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
блаблабла и все такое, кстати, те перебежчики из наших частей где? обычно как с предателями поступали в военное время: вперед щитом.
Які? Крім колишнього Беркуту і Березовського, здається ніхто не перебіг.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
Які? Крім колишнього Беркуту і Березовського, здається ніхто не перебіг.
были контрактники, которые перешли за командиром части, которого сначала украли, а потом на след. день он приехал в часть агитировать перейти на сторону Крыма. не помню номер части.


вот есть, уже опроверг, что сам переходил
 

Whisper

Well-Known Member
У зв’язку із загибеллю українського військовослужбовця прапорщика Какуріна С.В. під час штурму 13-го фотограмметричного центру ..... військовим частинам ЗС України, дислокованим в АР Крим, дозволено застосування зброї.

Міністерство оборони дозволило стріляти...я так і не зрозумів що це означає...
Це означає , наскільки я розумію , що зброю на ураження не можна застосовувати без дозволу командування. До загибелі нашого солдата військове керівництво не давало дозволу. Можливі були б дисциплінарні наслідки у того , хто наважився б стріляти , навіть задля захисту , у відповідь.
 

igorlev

Active Member
Стрельба в Симферополе велась из одной точки - по бойцам самообороны и по соседней украинской военной части

Симферополь, 18 марта. Крыминформ. Один боец самообороны погиб и два человека ранены в результате стрельбы в районе улицы Кубанской в Симферополе.

Как сообщил Крыминформу источник в МВД Крыма, стрельба велась из одной точки в двух направлениях: по бойцам самообороны, которые проверяли сигнал о присутствии вооруженных людей в недостроенном здании, а также в сторону украинской военной части, расположенной рядом.

"Силы самообороны получили сегодня сигнал об обнаружении в частично заселенном здании в районе улицы Кубанской группы вооруженных людей. При осуществлении мероприятий по проверке данного сигнала по бойцам самообороны был открыт огонь", - рассказал Крыминформу источник в МВД.

"В результате один боец был убит, еще один ранен. Ранение также получил один человек из расположенной рядом украинской военной части. При этом стрельба в обе стороны велась из одной точки", - сообщили в МВД.

Там отметили, что такую тактику применяли боевики на киевском Майдане, когда обстреливали как милиционеров, так и митингующих.

В МВД не исключают, что эта провокация была спланированной, с целью посеять нервозность и осложнить обстановку в городе в день, когда подписан договор о воссоединении Крыма с Россией.
майдан вторая серия
 

_007_

Member
И российских вертолетов там не было, это силы самообороны, наверно силы самообороны взяли из лады калины движки и подцепили пропеллер, и вот готовый военный пепелац
Так там ещё и кораблей российских куча, солдат матросов и как бы там военная база ихняя. А учитывая то что у нас тут хрень происходит логично подвести в крым техники солдат. Понимаете не в том проблема что РФ забрала Крым, а в том что наше новое правительство создало все возможные условия что бы Крым отделился от нас в пользу РФ. Не они захватили, а мы просрали - это же очевидный факт.
 

valery_ua

Well-Known Member
По всему Крыму оккупанты снимают блокирование военных частей

 
Зверху