Окупація Криму.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 БЕРЕЗНЯ 2014 17:02
14 березня ранковим поромом до Криму прийшла ще одна колона машин: військова техніка, автобуси, вантажні автомобілі
You must be registered for see medias
Як Еспресо.TV, також виявлено переміщення військового ешелону з системами залпового вогню "Ураган" від Керчі у бік Джанкоя.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 БЕРЕЗНЯ 2014 17:25
На думку ветеранів збройних сил України, примус до зради українських військовослужбовців може призвести до непоправних наслідків

Звернення розміщено на офіційному Міноборони України, передає .

"Ми, ветерани Збройних Сил, багато років служили в одному строю з росіянами, разом брали участь у локалізації багатьох військових конфліктів, проливали кров в Афганській війні. Багато наших предків покоїться в одних братських могилах", — йдеться у зверненні генералів Збройних Сил України до Президента Російської Федерації — Верховного Головнокомандувача ЗС Російської Федерації.

"Змушені заявити, що введення підрозділів і частин ВДВ, спеціального призначення, механізованих військ, авіації, кораблів Збройних сил РФ на територію Кримського півострова є відкритою агресією проти суверенної держави — України. Блокування, захоплення, роззброєння військових частин і кораблів Збройних Сил України, примушення до зради українських військовослужбовців може привести до непоправних наслідків", — наголошують українські генерали.

У зверненні наголошується, що український солдат поки морально не готовий стріляти в російського солдата. При подальшій ескалації неправомірних дій російських військ у Криму ситуація може різко змінитися.

"Матері наших солдатів ніколи нам не пробачать, якщо проллється солдатська кров", — говорять генерали.

"Пане Президенте! Зупиніть агресію! Негайно виведіть російські війська з території України до місць постійної дислокації. Усі нагальні питання ще можна і потрібно вирішити політичним і дипломатичним шляхами", — переконані генерали Збройних Сил України.

Під зверненням підписалися: генерал армії України В.Т.Радецький, генерал армії України О.І.Кузьмук, генерал армії України В.П.Шкідченко, генерал армії України С.А.Кіріченко, генерал армії України І.Ю.Свіда, генерал-полковник В.Т.Собков, генерал-полковник А.В.Лопата, генерал-полковник А.І.Затинайко, генерал-полковник П.І.Шуляк, генерал-полковник І.В.Біжан, генерал-полковник А.А.Стеценко, генерал-полковник В.В.Ткачов, генерал-полковник Г.Н.Міхайліченко, генерал-полковник І.С.Руснак, генерал-полковник М.М.Петрук.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 БЕРЕЗНЯ 2014 17:54
У російських військових чіткі накази з Москви в Криму щодо української армії

Росіяни кажуть, що діяти по-справжньому вони почнуть 17 березня, повідомляє .

Заблоковані частини перейменують на бандитські формування, аби законно на них зайти. Українцям пропонуватимуть два варіанти: служити за межами Криму чи приймати російське громадянство.

Хто чинитиме опір, тих братимуть озброєним штурмом. Мирне населення обіцяють не чіпати, а просто міняти йому паспорти на російські. В разі необхідності, мирне населення ховатимуть у підвалах. Нагадаємо, у Криму козаки не приховують, що приїхали із Росії і захищають кримчан не знаючи, від кого саме.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 БЕРЕЗНЯ 2014 17:54
Його відвезли в наручниках у невідомому напрямку

Крим-SOS о 17:40 14 березня: «Прямо зараз озброєні автоматами люди відвезли в невідомому напрямку начальника Сімферопольського військового госпіталю (перед цим надівши на нього наручники)».

Як Еспресо.TV, 10 березня представники «самооборони Криму» захопили будівлю військового госпіталю в Сімферополі.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 БЕРЕЗНЯ 2014 17:57
У заблокованій військовій частині Феодосії знято сюжет про військовослужбовців із першого феодосійського окремого батальйону морської піхоти

Українську частину блокують уже два тижні морські піхотинці РФ, російське козацтво та "самооборона" кримських сепаратистів. Але українські морські піхотинці вірять, що повернуться до рідних.

You must be registered for see medias
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 БЕРЕЗНЯ 2014 18:41
Сьогодні на Житомирщині в пункті пропуску «Виступовичі» затримали росіянина з пістолетом «ТТ»

Про затриманого повідомили співробітники правоохоронних органів, передає з посиланням на .

Чоловіка з пістолетом «ТТ» зупинили співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці. На автомобіль «УАЗ», яким їхав росіянин, спрацював службовий собака. У ході огляду в салоні автівки знайшли пістолет «ТТ» та набої до нього.

Наразі з’ясовуються обставини правопорушення та з якою метою чоловік віз зброю.

Нагадаємо, сьогодні вранці прикордонники неподалік проходу «Чонгар» на півночі Криму .
 

goool

Well-Known Member
Вот на защиту каких "русских" ....
:D:D:D
You must be registered for see medias
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 БЕРЕЗНЯ 2014 21:39
Компанія НАК "Нафтогаз України", якій належить "Чорноморнафтогаз", не зробила жодного кроку, жодного руху, жодного дзвінка на підтримку позицій держави і "Чорноморнафтогазу"

Про це заявив в інтерв'ю перший заступник голови правління "Чорноморнафтогазу" Володимир Плечун, передає .

На запитання, які рекомендації давав уряд України, коли зайшла мова про націоналізацію компанії, Плечун відповів: "НАК "Нафтогаз України", якій належить "Чорноморнафтогаз", не зробила жодного кроку, жодного руху, жодного дзвінка на підтримку позицій держави і "Чорноморнафтогазу". Компанія повинна була створити Антикризовий штаб, до якого увійшли б як профільні фахівці, так і непрофільні - з СБУ та інших відомств. Взагалі нічого не було зроблено. Для нас телефони були відключені. Телефони керівництва "Нафтогазу", зокрема Бакуліна (голова правління НАК), для нас завжди були зайняті. Я особисто писав три листи Бакуліну - жодної відповіді я не отримав".

За словами Плечуна перший віце-прем'єр Криму Рустам Теміргалієв учора на представленні "нового керівництва" компанії повідомив, що компанія буде націоналізована, і вся власність "Чорноморнафтогазу" перейде у власність уряду Криму. На основі цього буде створена нова компанія "Чорноморнафтогаз", якій будуть виділені нові ліцензії на розробку шельфу. І після цього компанія стане підрозділом "Газпрому".

"Це дуже важливий момент. Тобто вона не буде власністю народу Криму, власністю уряду Криму, вона буде власністю "Газпрому", - підкреслив Плечун.

А стосовно майбутнього "Чорноморнафтогазу" в складі "Газпрому" Плечун зазначив. що капіталізація російського монополіста при цьому зросте щонайменше на $50 млрд. "Ця цифра корелюється із затратами на військову операцію. Це на всякий випадок", - сказав він.
Хтось там питав, що треба Раісі в Кріму? Ось одна з відповідей:
"А стосовно майбутнього "Чорноморнафтогазу" в складі "Газпрому" Плечун зазначив. що капіталізація російського монополіста при цьому зросте щонайменше на $50 млрд. "Ця цифра корелюється із затратами на військову операцію. Це на всякий випадок"
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
У Керчі зафіксовано російські 122-міліметрові гаубиці (ВІДЕО)
14 БЕРЕЗНЯ 2014 19:56
Чергова колона російської техніки, яка прибула поромом до Керчі, пересувається вулицею Горькова
You must be registered for see medias
 
Зверху