"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

23 ЛЮТОГО 2014 19:23
На центральній площі Севастополя в ході "мітингу народної волі", що зібрав 20 тис чоловік, обрали міським головою громадянина Росії, власника групи "Таврида Електрик" Олексія Чалого

Чалий заявив, що його призначення нагадує йому призначення генералів радянської армії в 1942 році і пообіцяв вирішити всі проблеми Севастополя, передає повідомлення Кримського інформагентства "Навігатор"

Перед початком мітингу міськрада Севастополя не створила виконком і лише прийняла рішення про проведення референдуму з питання про формування виконкому. У відповідь на це городяни блокували міськраду і не хотіли випускати депутатів на вулицю.

На мітингу не було жодного українського прапора - тільки російські триколори, Андріївські прапори, символіка КПУ і один прапор Білорусі. Учасники мітингу тримали транспаранти з гаслами "Путін - наш президент", " Росія, ми покинуті, візьми нас назад!".

Згодом з трибуни виступив голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба, який закликав громадян зберігати спокій, не піддаватися на провокації і зберігати єдність з Україною . Мітингувальники зустріли його словами обуренням.

Після цього мітинг проголосував за відмову перераховувати податки в Київ і перепідпорядкувати міліцію міській владі.

За чинним законодавством і згідно спеціального статусу Севастополь немає міського голови.

23 ЛЮТОГО 2014 16:46
У Керчі мирний мітинг проти майдану переріс у заворушення; мітингувальники перемістилися з площі під виконком і повісили прапор Росії на міський флагшток

Зранку на мітинг зібралося близько 200 осіб. Незабаром кількість людей на площі стала швидко збільшуватися. З'явилися Георгіївські прапори, прапор партії «Русское единство», пише .

Мітингувальники розгорнули плакати «Ганьба інтервенції», «Немає майдаунам», «Беркут герої», «Крим за мир!», «Фашизм не пройде!».

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих у Києві співробітників міліції і стали обговорювати можливість переміщення до виконкому щоб там поставити російський прапор.

Зібравшись біля центрального входу будівлі міськвиконкому, мітингувальники почали скандувати «Керч-Крим! Ми хочемо до Росії!». До людей вийшов мер міста Олег Осадчий і спробував їх вгамувати, але його заглушили криками «Росія!».

Мер не погоджується повісити прапор на будівлі виконкому і просить людей заспокоїтися і не робити цього. Натовп у відповідь звинувачує його у зраді. «Це територія України, Криму. Ось вам прапор Криму», - каже мер.

Організатор мітингу теж намагається заспокоїти натовп: «Якщо ми повісимо прапор на виконком, стане виконком російським? Ні!» Людей дуже багато, вони не чують, кричать.

У підсумку люди самі спустили прапор України з флагштока і принесли прапор Росії. Їм перешкоджав мер, міліція, деякі люди, жінки. Прапор України то спускали, то а потім зірвали з флагштоку. В результаті мітингувальникам вдалося на одному флагштоці підняти прапор Криму і Росії.
А ось так може початись 3-тя світова. У будь якому разі, це непоміченим не пройде. Нариваються вони по крупному. Сподіваюсь і цей сценарій не пройде, бо по ньому смерті вже будуть рахуватись тисячами.
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
КОСТА .На тему сепаратизму криму слухав Іллєнка на 5 каналі . Головне не поспішати , та не піддаватись на провокації . Мєдвєпути саме цього й чекають .
 

Miroku

Well-Known Member
Они забывают,что в случае чего в Крым придут не "бандеровцы" а украинская армия.А еще там есть крымские татары.
Если Путин идиот,то последствия будут такими что Чечня 94-96 годов ему раем покажется.

Я думаю,обычные провокации.В 2004 тоже митинги собирали в Крыму с русскими флагами,но дальше митингов никто не пошел.
 

21h

Вернулся
А еще там украинская вода с кранов, и никакой дебил не поедет на лето отдыхать в Крым разделенный гражданской войной. И тогда они ТОЧНО С ГОЛОДУ СДОХНУТ. Кстати, в 2000м был в Севастополе\Бахчисарае\ЮБК (какой то дикий пляж) по турпутевке. Впервые в жизни увидел ведро с питьевой вонючей хлорированой до не могу водой. И так пьют помои - будут пить мочу. Уринотерапия быстро им мозга вставит. И да, ота местная шантропа, наворовавшая государственных пансионатов, она явно жопой думает, потому как только туда (чисто теоретически) вломится рашка, они с панов превратятся в прачки носков новой олигархии и мойщиков посуды.
 

rfvgy

Ukrainian
Дивіться далі . Кримські пляжі для Сочі конкурент !
 

21h

Вернулся
Да кожний порядний москаль-жлоб їде у відпустку об"їдати турецькі готелі та обригувати грецькі пляжі, здалися їм ті Сочі та наш Крим з клопівниками по 100 баксів на добу. Візьміть ТОП-блогерів Ти-туба, кожен за честь виклав відео, як відпочивав НЕ В КРИМУ чи СОЧІ, а в Тунісі, Греції, Фінляндії. До речі, смішне те, що прийде літо, і коли до Криму поїдуть наші селяни витрачати скажені гроші ні за що, кримчани поїдуть до нас" у гості на літо", БО КВАРТИРИ поздавали у аренду нашим же селюкам. Коротше кажучи - на тому мітинзі дибіли на марші.
 

STOP-KAZAP

Active Member
А ось так може початись 3-тя світова.
1)карлик путин сейчас сам трясётся чтобы у него не началась революция. какой ему крым? вы посмотрите он сидит ниже травы и тише воды, он даже боится прокомментировать ситуация на Украине.


2)кто-то там кричал про Россию и в 2004 году.
просто надо не забывать что среди нас живут плохие,так званые "люди", на подобии Vic_51, hed1n,Andy и прочие.
но суть всех человекоподобных тварей такова что они все очень трусливые по своей природе. мерзкие, подлые - но трусливые. и поэтому они просто гавкают тогда, когда рядом никого нет.

3)все Божьи создания говорят про трагедию человеческих жизней, а такие как Vic_51, hed1n,Andy говорят про изуродованую брукивку на майдане, мол сволочи плитку испортили.
ты видишь человеческую трагедию, а они видят выгоду.
это то что называется мораль. если в существа морали нет - то это тварь.
тварь не имеет души, а потому и нет сочувствия и сострадания.
от этого и все беды.
 
Останнє редагування:

Udaff4eg

Well-Known Member
Ну дык это ж их отмазы насчет Сочи. Надо ж было как то отмазаться от такого распила. Вот и сказали что вся инфраструктура сделана не сколько для Олимпиады сколько для будущих туристов. Вот и увидим летом сколько там будет туристов.
 

igorlev

Active Member


І ось тут починаються цікавинки. Як би там не було, а угоду з ЄС треба переглядати. Але і гроші потрібні.
Нелегкий вибір, чи не так?
Інший варіант - нафіг Европу, починаємо судити і розкуркулювати "попередників". Це мені більше подобається. А от противникам ЄС, гадаю і цей варіант не дуже сподобається.
че отличный вариант!! - только вместе с "попередниками" розкуркуливать и помаранчевых. Там маетки такие же как у яныка и пшонки
 
Останнє редагування:
Зверху