"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Vic_51

Миссионер
Ну, такий вже несправедливий світ. Комусь жителі самі носять їжу, одежу, а хтось грабує і мародерствує. Тому перші Герої і їм вічна пам'ять, а другі - звичайні злочинці і місце їм за гратами.
Уважаемый, мы все видели грузовики(!) с хозтоварами и хаваниной от благодарных жителей? Кстати, там уже без "подмоги жителей" толпа дуреет, охота часть революционного пирога откусить, даже во Львове и окресностях (зажимают дух революционера, маски заставляют снимать под страхом звиздюлин, экспроприиовать запрещают и т.д.) уже сложно...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Уважаемый, мы все видели грузовики(!) с хозтоварами и хаваниной от благодарных жителей? Кстати, там уже без "подмоги жителей" толпа дуреет, охота часть революционного пирога откусить, даже во Львове и окресностях (зажимают дух революционера, маски заставляют снимать под страхом звиздюлин, экспроприиовать запрещают и т.д.) уже сложно...
Шановний, про які вантажівки йде мова?
Я, особисто, знаю людей, моїх друзів, які за власний гроші купували ліки і продукти, везли їх на Майдан і стояли там у черзі, щоб їх віддати.
Мій друг, майже брат, особисто приймав участь у автомайдані. До речі, за національністю він руський, навіть ще у школі "відмазався" від вивчення української мови... Але дитинство якось переріс, і я від нього навіть не чув щоб він хоч замислювався "про російську другу державну".
На скільки я знаю, майданівці не те що у мародерстві не приймають участі, а патрулюють по мірі можливості, щоб мародерства не було.
Всі там на нервах, це правда. Після того, як на твоїх очах гинуть навіть випадкові перехожі від куль снайперів, ненависть до тих, хто до цього причетний, довго у серці ще буде жити.
Тому і до бажачіх щось там "урвати", теж ставлення дуже "негативне".

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Финал. Це увійде в анали історії.
You must be registered for see medias

Останнє редагування:

valery_ua

Well-Known Member
Герої не вмирають!!!

Skel

42
Убивали? Вы похоже никогда не видели на что способен пулемет, если бы Майдан хотели бы убить там бы сейчас было кладбище. А насчет поливали водой, дык никто и не старался разогнать Майдан, Янукович решил зачем то повертеть задницей перед Америкой и приказа о разгоне не было.
А я так вижу вы многих убивали, небось
Финал. Це війде в анали історії.
You must be registered for see medias
отмазываются

А вот кернес зараза вернулся... и не боится гад

bortn5

Well-Known Member
Интересно,а вчем причины "героической загибели"антимайдана?Пайку туда целыми караванами отваливали,народ целыми эшелонами свозили...

CERBER

Active Member
Интересно,а вчем причины "героической загибели"антимайдана?Пайку туда целыми караванами отваливали,народ целыми эшелонами свозили...
им просто платили меньше,у ПР деньги быстро закончились,меньше наворовали чем оппозиция +организаторам майдана запад не плохо накинул финансов

Останнє редагування:
Зверху