"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Dragline

Железяка
Я?! Боюсь насилия!?? Да Вы посмотрите за что я голосовала в этом опросе!!!!)) И не говорите того о чем не имеете ни малейшего понятия. А Ваш ответ, уважаемый, абсолютно подтвердил все что написала в своем посте. Мне страшно только то что люди готовы убивать друг друга (даже своих соседей, детей своих коллег по работе и знакомых) лишь бы ОТЛИЧИТЬСЯ. Все что происходит на майдане - это практически оправданный некими пафосными лозунгами выход агрессии и насилия
ФГМ. Финальная стадия.

Miksa

Active Member
да вот, смотрел за самолетом до 3х ночи, как он пролетал через Армению, Иран - в ОАЕ, и как бы не выспался трохы. Можно?
Эх... а я уж размечталась что у Вас есть личный самолет на котором Вы на выходные в теплые и мирные страны летаете)

Dragline

Железяка
Эх... а я уж размечталась что у Вас есть личный самолет на котором Вы на выходные в теплые и мирные страны летаете)
Да, и туда в экипаж стюардесса нужна. Так что, пишитесь на кастинг. Рост не менее 175 см, 90-60-90, фото в купальнике. Ждём-с...

Miksa

Active Member
А Вы чегойта не на майдане?!) к празднику приготовились принимать в подарок носки и пенку для бритья?)

gadiks

Active Member
В Харькове митинг(майдановцев) - по видео думаю больше 10,000, с точки камеры не видно ни начала ни конца!
думаю допа и гепа задумаются теперь!

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

22 ЛЮТОГО 2014 12:13
Сьогодні Україна має приєднатися до Римського статуту, що дозволить розглядати скарги України в міжнародному суді в Гаазі

Відповідний проект закону «Про ратифікацію міжнародного кримінального » зареєстрував народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль.

Нагадаємо, через те, що Україна не була приєднана до Римського статуту громадяни нашої держави не могли скаржитися в Гаазький трибунал на злочини проти людяності.

Тому притягти українських високопосадовців за такі злочини було можливо лише за звернення постраждалих громадян інших країн, які приєдналися до статуту.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

22 ЛЮТОГО 2014 12:19
На офіційному сайті МВС опубліковано звернення про перехід МВС на бік народу

Наводимо текст звернення повністю.

Звернення особового складу органів внутрішніх справ до громадян України

У цей складний момент новітньої історії України особовий склад органів внутрішніх справ наголошує, що він служить виключно українському народові та цілком поділяє прагнення громадян до якнайшвидших змін.
Схиляємо голови перед світлою пам'яттю загиблих.
Впевнені, що гідним її вшануванням буде недопущення трагедії братовбивства, збереження соборності нашої держави, забезпечення національного примирення всіх громадян, захисту їх здоров'я та життя, безпечного проживання.
Перехід до парламентсько-президентської форми правління не повинен створити хаосу, поставити суспільство в умови безладу та свавілля.
Міліція закликає громадян спільними зусиллями забезпечити правопорядок в державі, не допустити знищення правоохоронної інфраструктури, яка створювалася роками та завжди буде потрібна народові у захисті від протиправних посягань.
Об'єднаємо наші сили в творенні справді незалежної демократичної правової європейської держави!
Слава Україні!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

22 ЛЮТОГО 2014 14:07
Новопризначений в.о. глави МВС Арсен Аваков заявив, що включить представника «Правого сектора» до керівництва МВС

Про це він заявив на брифінгу в кулуарах Верховної Радим з комендантом Майдану Андрієм Парубієм, передає .

«Представник «Правого сектору» буде включений до керівного складу МВС, туди також увійдуть представники Самооборони та інших організацій, які напрацюють спільну стратегію з керівництвом міліції про те, як нам співіснувати сьогодні», - сказав Аваков.

У свою чергу Парубій закликав загони Самооборони організовуватися і докласти усіх зусиль для захисту об’єктів держ та іншої власності від мародерства.

«Ми докладаємо максимум зусиль, щоб усе майно і документи були збережені, в т.ч. і Межигір'я щоб там створити дитячу лікарню», - додав Парубій.

Обидва заявили, що наразі прямують до головного управління МВС і після наради планують виробити низку рішень, в т.ч. - по Харкову і по Тимошенко.

«Але маю стійке переконання, що учасники з’їзду в Харкові не посміють робити сепаратистських заяв», - додав Аваков.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада обрала Арсена Авакова в.о. міністра внутрішніх справ.

Зверху