You must be registered for see links
Дмитро Гнап
Важно понимать одну простую вещь: отход от власти Януковича в декабре, а не сейчас - подталкивает Украину к новой войне, к новым смертям. О каком декабре может идти речь, если уже больше чем половины страны не воспринимают его как легитимного правителя? Как мы будем жить все это время? Кто ему будет подчиняться? Поэтому, стоим на своем: отставка Януковича здесь и сейчас! Отставка или трибунал: за воровство и смерти.
А безъяичная наша оппозиция, надеюсь, выполнив свою роль, вскоре станет историей.
Віталій Уманець тонко натякає оппо:
"Шановна оппо, я не погрожую, я так, натякаю. Беззбройних людей наYou must be registered for see links'і вбивали, їх просто розстрілювали як звірів на полюванні. Я, наприклад, лише за вчорашній день побачив стільки трупів на власні очі, що вистачило б з десятку людей на все життя. Після цього я реально готовий вбивати ворога, якщо буде така потреба. Не дай Бог щось будете мутити. Не дай Бог. Остальноє додумайтє самі.
Stefan Dmytryshyn
!!!!!! Зараз на сцені Майдану фактично переворот! Здорові сили майдану (зараз виступає Віатрович та Гацько) Ради ВО "Майдан" виставляють оппо вимоги про негайну відставку Яника та Арешт Захарченка і що це ЦЕНТРАЛЬНА ВИМОГА ЧАСУ! Вимикають стріми, аби люди про це не знали! На еспресо пустили якийсь матеріал про крим, коли почались вимоги до ОО, 24 канал пустив новини... Spilno tv лежить. UkrStream також. Ні один інший не можу запустити. Ось так то воно.
Брати Капранови
Тягникличкояйцябок підписав із Яником угоду, деталі якої не розголошуються. Що далі? Янукович буде намагатся надурити їх, а вони - надурити нас.
Тобто все залишиться як було.
Окрім того, що наші вимоги радикалізуються. Якщо раніше ми вимагали голови Яника, Захарченка та Пшонки, зараз до цих вимог додасться ще три голови.
Останнє редагування: