Ну и это не могу не процитировать:
Рисуем в голове ситуацию.ЧАСТЬ народа решила все мы за мнимую свободу так нельзя,сколько мы будем терпеть и пошла на майдан.Власть народу орут,народ это власть и мы хотим того и того.ОК хорошо.
Но есть часть народа которая в принципе с идеей согласна но те радикальные меры и некоторые взгляды не разделяет.
И вот теперь ответьте мне-почему вы со своим майданом для меня лучше правительста нынешнего?
Часть народа радикально настроенного решает за весь народ,навязывая так сказать свое мнение остальным.
Что имеем в итоге?
Радикальна частина народа, це ті, кого підтримує менш радикальна частина, яка дуже велика, інакше б нічого не вийшло. Радикали на голому місті не з'являються. Це лише якийсь невеличкий процент від тих, то думає так само. І по кількості цих радикалів вже можна судити, скільки людей їх підтримує.
На данний час, і з початку грудня, єдине, чого домагались ці радикали, було те, щоб понесли відповідальність причетні до розгону мирної демонстрації на підтримку вступу до ЕС. Це не означає, що самі радикали за це. На справді там багато тих, хто проти. Вони лише за те, щоб всі мали право
мирно вистоювати свої переконання. Вони ті, хто показує, що буде цій владі, коли вона буде застосовувати силу проти мирних демонстрантів. Адекватна відповідь на силу з боки влади. І чим більше влада буде заходити у бік сили, тим більше буде відповідь.