"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Vic_51

Миссионер
"Майдан має закінчитись повним перезавантаженням влади" - Вам в данном предложении надо каждое слово нужно перевести и истолковать ???
Да бросьте Вы тут странности и провокации искать!
Переводить и истолковывать слова опроса мне не надо, тем более что я этого и не просил. Мой вопрос сформулирован предельно просто - что голосовавший подразумевал под этим словосочетанием. Поэтому вот так прямо и ответьте, я, мол, подразумевал Яценюка в премьеры а Кличко в гуманитарии. Или ещё как, к чему опять ни о чём?

bortn5

Well-Known Member
Да бросьте Вы тут странности и провокации искать!
Переводить и истолковывать слова опроса мне не надо, тем более что я этого и не просил. Мой вопрос сформулирован предельно просто - что голосовавший подразумевал под этим словосочетанием. Поэтому вот так прямо и ответьте, я, мол, подразумевал Яценюка в премьеры а Кличко в гуманитарии. Или ещё как, к чему опять ни о чём?
Ответ действительно сложный.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: "Майдан"

Показательно, а кто мне тут подскажет что подразумевал голосовавший под "перезагрузкой влады"?
Окремо я під повним перезавантаженням влади маю на увазі наступне:
1. Відставка уряду Азарова.
2. На перехідний період призначення якогось уряду, можна назвати "уряду народної довіри", чи ще якусь красиву назву вигадати, але по суті такого, який би всіх більш-менш влаштовував, але у першу чергу взявся б за "розбір польотів" - хто стояв і стоїть далі, за провокаціями ( силовим розгоном майдану, вбивствами, викраденнями ) і притягування їх до відповідальності. Притягування до відповідальності посадових осіб, перевищення повноважень яких привело до кризи. Звільнення затриманих протестувальників.
3. Відміна законів 16 січня. Прийняття прозорих законів про вибори.
4. Призначення позачергових перевиборів. І до Ради і Президентських.
5. Ну, раніше закінчення виборів це неможливо, а от після виборів розбір діяльності Президентів Ющенко і Януковича. У разі наявності протизаконних дій ( в чому я не сумніваюсь ) після суду, відправлення їх до колонії.

Vic_51

Миссионер
KOCTa, вот что значит сформулированная позиция.
А к ответственности за провокации подразумевается с обеих сторон привлекать виноватых?
Досрочные выборы по какой причине?

Xorss

Member
А вариант что людям не нравятся ни те ни другие вы не рассматриваете? :)
Не только рассматриваю, даже вижу их, колонны в Сумах идут не за яценюка или кличко, почему так тяжело Вам доходит до сознания ??? проти покращення

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: "Майдан"

KOCTa, вот что значит сформулированная позиция.
А к ответственности за провокации подразумевается с обеих сторон привлекать виноватых?
Досрочные выборы по какой причине?
З усіх сторін. Їх там не дві і не три. Інша справа, що тут виникнуть суперечки, що вважати "провокаціями". Але тут, щоб визначити треба мати інформації більше, ніж я можу мати у вільному доступі. Зокрема треба вивчати, про що там "Беркут" переговорювався перед штурмом з 29 на 30 листопада. І це справа вже фахівців, а не моя.

Зверху