"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336
якщо весь Народ за Я і Ко, чому не виходять на вулиці захистити "свою стабільність" "свою Окраїну", де "Регіональний патріотизм", натомість збирають підневольних бюджетників скорочуючи робочий день та бухарів за 200 грн. і кажуть ось це народ і його воля. Їх "регіональний патріотизм" закінчується там де вже не платять за це.... Підтримки у Я і Ко окрім адмінресурсу більше не має, який тримається лише на залякуванні та грошах людей які платять податки....закінчаться у нього "наші" гроші і всі підуть від нього, а от майже всі хто на майдані та штурмував ода за ідею, оскільки таких грошей нема в жодного опозиціонера, про американську матеріальну підтримку я вже десь чув, а та це нагадує россію з її відбитою макитрою та останнею стадією параної.

Останнє редагування:

lion.ts

[deleted]
якщо весь Народ за Я і Ко, чому не виходять на вулиці захистити "свою стабільність" "свою Окраїну", де "Регіональний патріотизм", натомість збирають підневольних бюджетників скорочуючи робочий день та бухарів за 200 грн. і кажуть ось це народ і його воля. Їх "регіональний патріотизм" закінчується там де вже не платять за це.... Підтримки у Я і Ко окрім адмінресурсу більше не має, який тримається лише на залякуванні та грошах людей які платять податки....закінчаться у нього "наші" гроші і всі підуть від нього, а от майже всі хто на майдані та штурмував ода за ідею, оскільки таких грошей нема в жодного опозиціонера, про американську матеріальну підтримку я вже десь чув, а та це нагадує россію з її відбитою макитрою та останнею стадією параної.
Я был весьма удивлен, но даже ультра донецкого Шахтера объявила, что будет защищать Евромайдан в Донецке. А ведь эти люди годами находятся под влиянием Рината (собственно хозяина этого самого Шахтера), и фразочек аля "Данбас паражняк ни гонит" (с) :mrgreen:

І додам, Я і Ко поставили ультиматум: звільнять всіх незаконно затриманих/викрадених активістів майдану, воскресять вбитих і залишених замерзати на смерть, якщо звільнять вулицю грушевського, це при неупередженій судовій владі в країні, питання є? Кімнатні регіонали. Чисто по пацанячи "ришают" кишенькова судова влада про все інше і так зрозуміло...
п.с. Я і Ко пообіцяли списати всі незаконні дії правоохоронних органів, ви ще вірете в закони в Україні?

Останнє редагування:

sokoloff

...Честь и Совесть...
понимаю шо бОян...но я согласен с гифкой.....:(
You must be registered for see images attach

Glucker

Здесь был статус
Это предложение чинить самосуд?
Никто не призывает чинить самосуд. Просто показать что вы есть. А то вы все по норам попрятались. Только бюджетники под угрозой увольнения и проплаченные "титушки" выходят на улицу. И то их периодически "кидают" на деньги. А, еще на форуме есть антимайдановцы. Тоже, наверное за деньги пишут :lol:. Или вы бюджетники?

Vic_51

Миссионер
А, еще на форуме есть антимайдановцы. Тоже, наверное за деньги пишут . Или вы бюджетники?
А ещё у нас революционеры не выросли. Умом.

А то вы все по норам попрятались.
Glucker, пригнись, Беркут целится!
You must be registered for see images

Glucker

Здесь был статус
Не кури всякой дряни. А то тебе видится что кто-то в тебя целится и это вызывает у тебя дикий смех и валяние подстолом :)

Попрошу не нарушать правила форума ;)

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор

You must be registered for see images
Не преувеличивайте силу беркута.Их никто не боится ибо каждый знает ,что это птички которым очень легко обрезать крылышки.Они такие "смелые".А семейки свои потихоньку вывозят.И правильно делают.

Зверху