Відповідь: В інтернеті з'явились докази, що вказують на "замовність" штурму Банкової
Я онлайн дивися те, що біля АП відбувалось. Не з початку правда. Але дивне і якесь не зовсім логічне поводження беркутовців кидалось в очі. А от, коли знайшов інфу, що там тітушки і Корч були, все стало на свої місця.
Є заперечення, щодо достовірності "вкинутих" фактичних матеріалів ( фото, відео )? Так, щоб не обговорювати коменти до них.
Ну, я пісеньки не співаю , тому цей сарказм не до мене.Тобто ті, хто слухняно співає пісеньки на майдані чітко, як сказали з трибуни і ходить в туалет виключно за особистої згоди Яценюка - це люди, які "думають своєю головою"?
Та ладноАга, на основі матеріалів успішно "вкинутих" опозицією і розтиражованих мєнтами (який збіг!), Кровосісєй і т.п. людом.
Я онлайн дивися те, що біля АП відбувалось. Не з початку правда. Але дивне і якесь не зовсім логічне поводження беркутовців кидалось в очі. А от, коли знайшов інфу, що там тітушки і Корч були, все стало на свої місця.
Є заперечення, щодо достовірності "вкинутих" фактичних матеріалів ( фото, відео )? Так, щоб не обговорювати коменти до них.