Друга світова та ВВВ

Vic_51

Миссионер
Герой цілком реальний
Реальный.

А как тогда воевавший против украинского народа "сражался на Украину"?

періодично нагадую
Зависть плохое дело, бросьте.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Друга світова та ВВВ

В такому разі дозвольте "вашевьісокопрєвосходітєльство" господін рєальньій гєрой зробити Вам лапками "на караулъ" на знак поваги до цілком реального героїзму. :lol::lol::lol:
А как тогда воевавший против украинского народа "сражался на Украину"?
Знову про Бандеру? Давайте ці казочки Анді розказуйте. А я в казки вже не вірю. Не той, знаєте, вік. Бо в голові не вкладається те, що народ, проти якого він начебто воював (на заході України), кого розпилював пилкою надвоє, кого палив живцем в хатах, чиїх дітей кидав у колодязі - ставить йому пам'ятники та називає на його честь вулиці.
А придурки подібні до Вас (нічого особистого, ), що дізналися про повстанський рух виключно з лекцій та методичок, надрукованих у відділах ідеології КПСС, волають про звірства та жорстокості.
 

21h

Вернулся
Фокс Малдер,
Щас побежит плакаться в штанину - обидили, обозвали и унизили разведку.
 

Vic_51

Миссионер
обидили, обозвали и унизили разведку.
Кто? Виртуальные пыжики? Обидели и унизили? ПОлно!

В такому разі дозвольте
Расслабтесь, не прогибайтесь зря.

Бо в голові не вкладається те, що народ
Не народ, часть его. Так что, тем более что Вы и сами в сказочки не верите, не рассказывайте их другим.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Друга світова та ВВВ

Кто? Виртуальные пыжики? Обидели и унизили? ПОлно!
Аякже! Такі "віртуальні" пижики, "оскорбілі і унізылі" такого реального героя, ветерана практично всіх "гарячих точок", развєдчєґа надто відомого у вузьких колах, щоб про нього говорити в колах широких. :lol::lol:
Расслабтесь, не прогибайтесь зря.
Та чого ж? Перед такою заслуженою людиною не "западло".:lol:
Не народ, часть его.
Отакої. Сам містєр руССкій развєдчєґ зазвичай говорить від імені всього українського народу. А тут виявляється, почав його на частини ділити. :lol:
Так что, тем более что Вы и сами в сказочки не верите, не рассказывайте их другим.
А які казочки? Коли у товарісчей, подібних до Вас, питаю як дісталися до Донеччини чи Луганщини кляті бандерівці, які чинили насильство над мирними людьми, то виявляється, що бандєрівці були якраз на своїй землі, а приходили з насильством, навпаки, до них. І насильство аж ніяк не того рівня, постраждалих від системи куди більше за постраждалих від повстанського руху. А ще виявляється, що ті, хто теоретично мав страждати від повстанців (українське населення Волині, Галичини, Поділля), шанують своїх наче "катів". І пам'ятники нові встановлюють, і квіти на могили приносять, і вулиці на їх честь називають. А ті, хто знають про повстанців по байках совкового агітпропу (головним чином старі совкодрочери або "п'ята колона Расєї"), захльобується про забиті людськими тілами криниці, про спалені села та про інші звірства. Як таке може бути? Не бачу логіки. Може Ви мені поясните?
А ще хочу повторити, містєр руССкій развєдчєґ, що лише в лісі під Биківнею жертв вашої тоталітарної системи лежить більше ніж жертв "бадерівщини". Порівняйте масштаб - кількість жертв в одному похованні перевищує загальну кількість жертв за весь час існування повстанського руху. І хто після цього бандит? Хоча чого ж я питаю? Вже так сталося, що гучніше за всіх кричить: "Тримай злодія" саме злодій. Як бачимо у нашому випадку це правило підтверджується.
 

Vic_51

Миссионер
Вже так сталося, що гучніше за всіх кричить: "Тримай злодія" саме злодій. Як бачимо у нашому випадку це правило підтверджується.
Подтверждается, зря Вы столько много о комуняках строчите.

зазвичай говорить від імені всього українського народу
И сможете подтвердить свой вывод? Будьте любезны.

Аякже! Такі "віртуальні" пижики, "оскорбілі і унізылі" такого реального героя, ветерана практично всіх "гарячих точок", развєдчєґа надто відомого у вузьких колах, щоб про нього говорити в колах широких.
Остапа несло (с)
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Друга світова та ВВВ

Подтверждается, зря Вы столько много о комуняках строчите.
Нічого не даремно. Нехай пам'ятають, що їх злочини не забуто. До речі, причиною того, що комуняки бажають в ТС, а не в ЄС, проти якого зараз розгорнули свою шалену антиагітацію, окрім їх перманентного російського защєканства є те, що в Європі злочини нацизму прирівняли до злочинів сталінізму. І їм там (в Європі) не буде так комфортно з пам'ятниками Сталіну та флеш-мобами старих пердунів на річниці жовтневого заколоту. ТАм їм доведеться за все відповісти.
И сможете подтвердить свой вывод? Будьте любезны.
Будь ласка, піднімаємось на пару коментів вгору:
А как тогда воевавший против украинского народа "сражался на Украину"?
он со своими хозяевами был по другую сторону фронта от украинцев
Шукати по всьому форуму - не маю бажання. Розмова і так скочується до рівня флуду.
Бувайте.
 

LY0LIA

Забанен
Нехай пам'ятають, що їх злочини не забуто...що в Європі злочини нацизму прирівняли до злочинів сталінізму. І їм там (в Європі) не буде так комфортно з пам'ятниками Сталіну ...
Эт точно. Сталина осудят... и пакт Молотова - Рибентропа докучи. А там глядишь Польша свои земли назад захочет. Чем она хуже замызганой Румынии, перед которой свидомые неньку в позу сломаной калины наклонили? Европейская справедливость - эталон справедливости. Прийдётся отдать. Ну а когда в Европе окажетесь, не дай вам Бог о геройстве бандеры и прочей шушеры заикнуться. Вмиг та же Польша козью рожу сделает. Прийдётся фоксам у себя на кухоньке о героизме бандерлогов со своими соратниками "шепотiтись". Вперде в Ойропу, незалежныкы! :)
 
Зверху