Друга світова та ВВВ

Andy

Well-Known Member
Stein,
На фото цвинтар поляків, трупами яких англійське командування завалило німецькі позиції.
Снова миф о доблестных поляках всплыл. Не думал, что на это ещё кто то ведется, особенно умные люди. Вот стребуют с нас всех 100 миллиардов долларов "компенсации", тогда начнем наконец то учить историю.
 
Відповідь: Друга світова та ВВВ

На фото цвинтар поляків, трупами яких англійське командування завалило німецькі позиції. Ченці доглядають його.
А что, война когда-нибудь была наполнена человечностью ?

К чему тогда эти сопли.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Друга світова та ВВВ

А что, война когда-нибудь была наполнена человечностью ?
К чему тогда эти сопли.
Вопрос не в трупах, вопрос в:
Німці ... повідомили англо-американцям, що жодного німецького солдата не буде в монастирі, щоб не піддавати пам'ятку небезпеці. Тим не меньше, англосакси ... першим ділом скинули туди багато тисяч тон авіабомб.
 

Vic_51

Миссионер
Светлая память героям павшим при освобождении славного города Киева, столицы советской Украины!

Помянем дедов, прадедов, бабулек санитарок, помянем освободивших от той нечисти, низкий им поклон!
 

LY0LIA

Забанен
Светлая память! Помним и чтим героев, сражавшихся с фашисткой и бандеровской нечистью!
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Друга світова та ВВВ

Ти ба, які шанобливі. А той, перед ким ви лоба розбиваєте казав, що "всє хохльі прєдатєлі, чєм больше сейчас потопім в Днєпрє, тєм мєньше потом отправлять в Сібірь". І все гнав та гнав тих, за ким ви зараз наче побиваєтеся. Гнав бездумно, не керуючись міркуваннями тактики чи стратегії, а лише з однією метою - звільнити Київ до річниці жовтневого заколоту. Гнав на Букринський плацдарм, на інші... Наступи провалювалися один за іншим. Полонені німці зізнавалися, що їм було страшно. Вони ніколи не гадали, що так можна зневажати свій народ, так (і в такій кількості) можна нехтувати людськими життями.
І лише після стількох невдалих спроб, після сотень тисяч загублених даремно солдатських душ врешті Київ звільнили, але вже з Лютізького плацдарму.
А тепер "товаріщі совкодрочери" ллють свої крокодилячі сльози та клянуть Бандеру. А паралельно приймають участі в історичних реконструкціях, військових парадах, піснях і танцях на Хрещатику, за якими забувають про хвилину мовчання та інших флешмобах, присвячених загибелі сотень тисяч.
 

Glucker

Здесь был статус
Светлая память! Помним и чтим героев, сражавшихся с фашисткой и бандеровской нечистью!
Фашистская нечисть существовала, и борьбу с ней я одобряю.
А вот что такое "бандеровская нечисть", нам может обьяснить спекулянт носков? Я знаю только Героя Украины Бандеру и других патриотов которые боролись как с фашистской, так и с комуняцкой нечистью.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Друга світова та ВВВ

О ком Вы, болезный?
Невже не зрозуміли про кого я, любєзний? А щє "руССкій развєдчєґ"... Попросіть свого союзника Andy. Він Вам розкаже. А ще розкаже свої "не міфи" про те, як селяни з почуттям обов'язку йшли будувати Бєломорканал, у війну літали на власних ескадрильях, будували танкові дивізії, за що мали від Сталіна підсилену пайку (яку пізніше разом з паспортами у них відібрав троцкіст Хрущов).
 
Зверху