Пенсія

Glucker

Здесь был статус
Не знаю, что ты лижешь поглубже, у каждого свои заморочки. Только переносить свои проблемы на других людей не стоит.
У меня нету проблем. Тебе ткнуть в твои же посты, в которых тебе не нравится ЕС и нравится все комуняцкое? Даже подпись твоя это показывает.

П.С.: и украинское тебя коробит. Например, Герой Украины Степан Бандера. Судебное решение лишить его этого звания, продавленное рыгами, не считаю справедливым. Когда ко власти прийдут патриотические силы, они восстановят справедливостью.

Останнє редагування:

LY0LIA

Забанен
Подавляющее большинство украинцев воевали и против фашистов и против Бандеры. Как-то так . ;)

Vic_51

Миссионер
подавляющее большинство украинцев воевали против фашистов а не против Бандеры. Как-то так ;).
Не-е, ты подожди! (С)
Он же против комуняк был, вместе с геманскими хозяевами, а остальная страна с этими комуняками бабашила фашистов. Не?

Чистая статистика - 1.377.400 (по оф статистике) украинцев пало в боях с фашистскими захватчиками. Что представляет по отношению к этому Бандеовская компания? От тож!
И, я думаю, захватив в плен Ковпака, фашисты его бы в Германию не увезли с собой. А "воевавшего против них" Бандеру прихватили...
Странные эти немцы :?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Пенсія

Британцы забрасывают ментов камнями, а украинцы только плачут в соцсетях. Неужели кто-то думает, что от подписания ассоциации что-то в этом плане изменится?
О, містєр Штайн знову "антімєнтовсую" пісню заспівав. А не так давно співчував операм, через їх важку роботу. Хоча перед цим закликав "різати ментів"... Чи то амнезія, чи то затролив сам себе. Цікаво, а чи сам приймав участь у чомусь такому, до чого закликав, чи лише "за клавою" воював?

Щодо штурму органів влади в Британії. Знаєте, а я б з інтересом подивився б як розлючений натовп увірвався до міськради і витяг би кількох чоловік на суд Лінча. І нехай би де-хто з цих чиновників кричав, що він завжди був з народом, що був далекий від виконання функціональних обов'язків службовця і в робочий час нічим, крім "тролізму" на місцевому форумі не займався. Натовп невблаганний. Того, що "з народом" піднімають до верхівки флагштоку (з прапором Європи, за який "нещасний" виступав разом з босом в залі і проти якого відписувався на тому ж форумі) і повільно саджають... Нещасний деякий час репетує... Далі сцену з елементамми жорстокості і насильства з етичних міркувань продовжувати не буду. Хоча сценарій для трилеру вийшов би непоганий. Та й привід замислитися для де-кого був би непоганий.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Пенсія

...Он же против комуняк был, вместе с геманскими хозяевами, ... Не?
Нє! Містєр руССкій развєдчєґ, як ідейний комуніст, мабуть забув, що в першу чергу німці були "хазаєвамі" саме у його любої партії. Адже дєдушко Лєнін та його колеги без докорів сумління жили на німецькі "подношенія", випускали антиурядову літературу, розгортали свою партійну мережу. Врешті приїхали в Росію в опломбованому вагоні.
Чистая статистика - 1.377.400 (по оф статистике) украинцев пало в боях с фашистскими захватчиками.
З 28 мільйонів загиблих у війні українців всього 1.377.400? Щось Ви дуже багато наговорили. Адже ваш фюрер (майже такий же развєдчєґ) авторитетно заявив, що пальма першості в перемозі над гітлеризмом належить виключно Расєє-матушкє. Мовляв, Расєя і без України перемогла б. До цього щось подібне казав і равноканонічний предтеча Путєна Джуга. Тому майте совість, виправте цифру в менший бік.

LY0LIA

Забанен
Опечатался, что ли? 280 млн украинцев погибли во время войны! Их заградотряды в спину растреляли!

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Пенсія

О, Льоля? Знаю Вас, як досвідченого історика (того, що плутає тирольський період з трипільським :lol::lol::lol:). Але вибачте, Путєн для мене більший авторитет. Сказав він, що , значить так воно і є.

Зверху