fedirko dmitriy
Просто я ;)
Лучше наберите в support что бы все было по правильному.с помощью Вас это можно сделать или звонить в техподдержку?
Лучше наберите в support что бы все было по правильному.с помощью Вас это можно сделать или звонить в техподдержку?
я первый в очереди уже минут 10 как, но доступного оператора так и не появляется. может, всё таки, через Вас было бы бестрее оформить заявку?Лучше наберите в support что бы все было по правильному.
Ответил в ЛСя первый в очереди уже минут 10 как, но доступного оператора так и не появляется. может, всё таки, через Вас было бы бестрее оформить заявку?
fedirko dmitriy, что скажите ?все лафа закончилась? вместо 100+ каналов только 30?
Зміни у тарифних планах!
Шановні абоненти!
У зв’язку з введенням нових тарифних планів, удосконаленням існуючих споживчих пропозицій, беручи до уваги маркетингову політику підприємства на 2013р.,
змінюються умови отримання та складові елементи тарифних планів "Фрістайл" та "Ол-Інклюзив".
Для абонентів підключених до тарифних планів "Фрістайл" та "Ол-Інклюзив M" , "Ол-Інклюзив L","Ол-Інклюзив XL","Ол-Інклюзив XXL"
змінюється кількість відкритих для вільного перегляду цифрових каналів! з 1.03.2013 р. буде здійснюватися трансляція 30 цифрових телеканалів в режимі промо-перегляду.
ТОВ «СІТБ» має право у будь-який момент припинити промо-перегляд 30 цифрових каналів, оскільки їх трансляція здійснюється виключно з метою демонстрації якості цифрового сигналу серед споживачів кабельного телебачення ТОВ «СІТБ».
You must be registered for see links
А что Вы хотите услышать ?fedirko dmitriy, что скажите ?
Хочу всего много и на халяву )А что Вы хотите услышать ?
Серж, так не бывает такого, или я чего то не знаю ))))Хочу всего много и на халяву )
Я пока не в курсе что за каналы закроют и каких 30 оставят, буду владеть информацией сразу отвечу на ваш вопрос.хочу услышать что это те же 30 каналов, которые транслируются в Т2