Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?
Что, всего 90 тысяч пленных? Не 300 тысяч?
Так лет через десять дойтет до 10 человек пленных пьяных немцев под Сталинградом, и 100500 миллионов пленных красноармейцев в одной только Бресткой крепости
А ведь так и будет, уже вон до чего дошли :-(
300 тисяч - цифра, яка просто відбилася в голові за часів совка. Як бачите, зараз називають цифру угрупування, що потрапило в полон під Сталінградом куди скромнішу.
Да и про отношение Гитлера к паулюсу приврали. Да и про отсутствие танков у Паулюса тоже...
А що там ще набрехали? Що у німців не було продовольства, боєприпасів, що вони просто не мали фізичної можливості воювати? І що в Київському котлі у солдат РККА всього було вдосталь, але просто фантастична їх кількість майже одразу здалася? Це сталося в тому числі і через те, що вчорашні селяни, які ще пам'ятали встановлення цієї влади, колективізацію, голод та репресії не дуже хотіли захищати таку країну і її керівництво. Хоча Вашу версію тих подій можна і не переказувати.
Ну почемуже. общее число потерь 24 миллиона. Из них боевых потерь чуть больше 8 миллионов.
Невже 24 мільйони? А я чув про всі 27! А за совка говорили про 20 мільйонів. А коли маєте бажання, то
You must be registered for see links
Зокрема можете дізнатися і про те, як Ваш улюблений вождь і вчитель в свій час назвав аж(!) 7 (сім) мільйоні. І Ви ще будете стверджувати, що "каждый солдат на счету"? Ну-ну...
Ну мои деды выиграли же. И Финскую, и Великую отечественную. И под руководством... что вас в этом не устраивает?
Мене не влаштовує те, що на відміну від Ваших дідів мої діди додому не повернулися, а залишилися навіки лежати на берегах Дніпра, бо паскуда Жуков, на догоду іншій паскуді - своєму босу Сталіну планував операції виходячи не з тактичної чи стратегічної доцільності, а підганяв їх під "днюхі", зокрема річниці жовтневого заколоту. При цьому кількість втрат людських цих покидьків аж ніяк не цікавила, бо керувалися вони принципом "бабы ещё нарожают". Я відповів на Ваше питання?
В специализированной литературе информация была. Почему воспевали победы и не воспевали о поражениях? А что, в США не так делают? Например вьетнамская война не упоминается в учебниках истории США. Да и все последующие войны приподносятся как победы, а какой ценой они доставались, всегда умалчивается. Точнее урезается в 100 раз.
Ви чи знову "падаєте на мороз", чи намагаєтеся "валяти дурника", що людині, яка вихваляється своєю блискучою совковою освітою аж ніяк не личить. Я Вам ще раз навожу приклади про те, що
німці під час війни оголошували траур після невдалих військових операцій за загиблими солдатами. Зокрема після сталінградського розгрому. А
наші намагалися приховати свої ганебні поразки
коли спливали десятиліття. Факт залишається фактом, скільки разів би Ви не приліплювали сюди Америку, Англію чи когось ще.