Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Бюджет-2013. "Покращення"...
Знаєте, а чому держслужбовцям нижчого рангу не можна працювати за принципом нардепів? Уявіть собі: з відділу прийшло на роботу два чоловіки, повмикали компи, розкрили якісь доківські документи і створили ілюзію, що відділ працює. В цей час інші лазять по ринку, або вирішують якісь "шкурняки". Наступного дня відбудеться "зміна караулу". Таким чином на роботі треба відмітитися десь раз на тиждень, інший час вільний. Я думаю, ті, хто працює службовцями не самих високих рангів будуть не проти такого графіку роботи
1) А якраз все і навпаки. Депутатам комфортніше голосувати саме зараз. За себе і за того парня (і ще за кількох).Больше всего умиляет позиция "оппозиционеров" в данном вопросе: "бюджет подождет, бюджет то фигня, подумаешь - страна поживет пол года без бюджета, но самое главное - это принять новую систему Рада, чтобы депутатам комфортнее голосовать было, это ж главнейшая проблема страны на сей момент..."
Твари... Да вы бюджет примите, дайте стране работать, а потом можете заниматься политикой, системами голосования и прочей ересью.
Знаєте, а чому держслужбовцям нижчого рангу не можна працювати за принципом нардепів? Уявіть собі: з відділу прийшло на роботу два чоловіки, повмикали компи, розкрили якісь доківські документи і створили ілюзію, що відділ працює. В цей час інші лазять по ринку, або вирішують якісь "шкурняки". Наступного дня відбудеться "зміна караулу". Таким чином на роботі треба відмітитися десь раз на тиждень, інший час вільний. Я думаю, ті, хто працює службовцями не самих високих рангів будуть не проти такого графіку роботи
2) "Рада - 3" - політичне питання? З яких часів? Що в ньому політичного, не підкажете?Решения хозяйственные всегда принимаются в разы быстрее решений политических.