Нужен ли Украине второй государственный язык?

Vic_51

Миссионер
Давайте з одного разу вгадаю? Ви - прихильник "голубих"прастів! Угадав?
Нi вгадав, ещё я не прихильник оранжевых бюторастiв.

"Распространялась"? Як вірус грипу?
Территориально, как Украина сейчас распростёрлась от Закарпатья до Кавказа.

Ви, як палкий прихильник "совка"
Не надо диагнозов, я искренне благодарен ему за полученный позитив (хорошее детство, полученное образование, возможность сложиться в недешёвом спорте, да и за полученную квартиру), однако ни в одном посту я не призывал к его возврату. Не так?

А Ви школу прогулювали? Чи просто вчилися погано? Чи можливо, за старою доброю традицією мали довідку, що Вам не обов'язкову вчити українську мову і літературу?
Понесло...

Непоследовательность "патриотов Украины" их слабая черта, пусть отвегнут декларируемое неприятие влияния империи, пусть Хрущёву и последователям швынут Крым (нах им его подачки!), пусть Молотову и Рибентроппу в их сучьи рожи вотрут Галитчину и окрестности,
Україна втратила більше земель, ніж наче то "отримала"
Вот как, значит комунякские бредовые идеи в этом случае "патриотами" принимаются?

хочу нагадати слова вченого Маркса
Опять на коммуну потянуло... То вы их хаете, то, когда удобно, соглашаетесь с ними и поддерживаете их решения и точку зрения. Какое-то лицемерство вместо твёрдой позиции...

А закон про регіональні мови є продовженням нинішньої антиукраїнської політики влади
Чья точка зрения?

Ви до якого табору належите?
Миссионер, написано же.
_ _ _

К сути темы: Второй государственный может и излишество, ограничимся региональными.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Нужен ли Украине второй государственный язык?

Слід розуміти, по суті сказати нічого. І по тим лінкам, і по картам... Що ж, це так в дусі ПР-астів.
Вибачте, а Вас "переклинило", чи Ви як той римський сенатор? Він про "Карфаген має бути зруйнований", а Ви "Второй государственный может и излишество, ограничимся региональными". Ась?

Re: Відповідь: Нужен ли Украине второй государственный язык?

Слід розуміти, по суті сказати нічого. І по тим лінкам, і по картам... Що ж, це так в дусі ПР-астів.
Это как с динамикой курса бакса и инфляции "при Кучме" - уже проходили. Там 0,0 десятых, и это "переклинило" - прыг-скок, прыг-скок :cool:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Нужен ли Украине второй государственный язык?

Вот так всегда у вас с комуняками..., то они оккупанты, то пусть их наследие будет, корыстно попользуемся, мол. Сплошь лицемерство!
Будь ласка, а можна лінк на те, де я розхвалював комуністів? Ась? Згадав Маркса? Так, він вчений, визнаний світом, виключно теоретик наукового комунізму. Де саме я казав, що я проти лівих ідей? Ась? :mrgreen: Наскільки я знаю, то Маркс не винаходив концтаборів, не писав про те, що слід влаштовувати терор проти власного народу, труїти селян газами, відправляти на той світ мільйонами через мученицьку голодну смерть, влаштовувати масові вбивства... Одним словом - Маркс не був людиноненависником, як ті персони, що заснували державу, по якій Ви так ностальгуєте. Коли дасте лінк на іншу інформацію, то зміню думку про нього, а поки що... До речі, лицемірство це якраз ознака совка. Відкривалися чисельні університети марксизму-ленінізму, а ось цитату про те, що і якось сором'язливо ховали.
До речі, про комуняк. Ви тут розпиналися, що за "совка" Вам дали ну просто прекрасну освіту. Невже? Знаєте, а в школах "совка" діточки ну дуже полюбляли вчити ленінські роботи, в тому числі і ті ,де дєдушко Лєнін викладав своє бачення національного питання. І далі вони свої таланти з вивчення ленінських праць могли чудово вдосконалити у вишах, в рамках чудового предмету "Історія КПСС". Так ось, коли Ви так чудово навчалися, то зі школи, а також з вищого закладу, Вам би напевно було відомо про те, що писав дєдушко Лєнін. А писав він, що Російську імперію не дарма називають тюрмою народів, що в ній всі інші нації крім великоросів відчувають шалений національний гніт, що такі народи, що опинилися по той бік кордону в інших державах більш вільні в плані національного питання (в першу чергу він мав на увазі українців, що перебували в Австро-Угорщині), врешті він резюмує, що не може бути вільним народ (це він про росіян), який весь час лише те і робив, що гнітив інші народи.
Так що, невже не чули такого? Мабуть що ні. Інакше Ви б не написали нісенітниці про те, що на нашій землі і балакали і "разгаварівалі". У нас балакали, але рідна Вам влада, незалежно від її кольору, завжди робила, щоб лише "разгаварівалі". І дєдушко Лєнін про це чітко і не двозначно заявляв. А Ви якось цей момент випустили. Звідси роблю припущення, що або Ваша освіта не є настільки блискучою, як Ви її декларуєте, або саме Ви є лицеміром і свідомо брешете, що для людей з Вашими політичними симпатіями є цілком природно. Коли ж лідери загрузли в брехні, то чому ж електорату цього не можна робити? ПР-асти, такі ПР-асти...
P.S. Слід розуміти, з приводу моїх доводів про те, скільки Україна "отримала на халяву" територій Вам зауважити нічого, що починаєте, немов заєць, перестрибувати на іншу тему розмови. Що ж, це також варіант, коли іншого нічого не залишається.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Нужен ли Украине второй государственный язык?

Давай Толю Чикатило вспомним. Можно сказать, что он и есть украинцы?
1) Як вже казали, то не Толю, а Андрюху Романовича.
2) І головне, що всі його "таланти" розкрилися лише тоді, коли він став проживати на благодатній російській землі.

21h

Вернулся
Фокс Малдер, я вот думаю, что нам досталось хорошего от РФии за года независимости ? Кроме Дом-2 с лошадью Собчак и Песня Года ничего в голову не лезет... Ну Пугачева ( с какого перепугу ее Примой называют - хз). Зато наши (я б сказал не очень талантливые музыкантишки\певцы типа Данылки) там не расхват.

Останнє редагування:
Зверху