Відповідь: В карантине тема о поджогах машин,
да ладно... пока всем не "намажешь" бутерброды - работать не будешь, пусть у тебя хоть 100500 раз все сделано правильно... и это уже слышал не от одного предпринимателя... пока такое будет - будет бардак... т.к. проще "намазать" и пусть у тебя все хоть 300 раз неправильно - для инстанций будет ОК ибо проплачено все уже...
Я працював в кількох комерційних структурах. Всюди був порядок. І нікому нічого не платили без причини. В одну контору податкова зайшла раз на 8 років. Ну да, виписали штрафів купу - але реально було за що. Намагалися "домовитись" - відрізали одразу "ніяких хабарів". В іншій платили лише пожежнику, і то тому, що стан підсобки був вкрай жахливим. Вона могла спалахнути у будь-яку мить. Але капремонт підсобки був дорожчим за хабарі. Тому платили. Податкова заходила, нічого путнього не знайшли, виписали штрафу на мільйон грн. за якусь суперечливу фігню, самі пропонували "домовитись", були відправлені за сексуально-пішохідним маршрутом. Подали до суду, суд виграли. Більше податкова за 5 років жодного разу не приходила. Далі не знаю.
Добрі знайомі наштовхнулись на пресинг з боку влади. Не схотіли повертати гроші за поношене взуття знайомого одного з досить високих посадовців. І по закону були праві. Посадовець натравив на них всіх, кого можна. Ну да, спочатку ходили, щось реальне знаходили, штрафували. Але вже за тиждень ті все виправили і півтора місяці перевіряючі ходили з пустими руками. Ну а що з них взяти, якщо все в порядку і по закону? Через 2 місяці ходити перестали. Ібо толку? Нічого не взяти, ні за що не нагнути.
Тож після цього я не вірю жодному слову про те, що з когось щось "збирають". Це все маячня тих, хто не хоче працювати і не хоче нічого робити. Ремонт підсобки йому зробити жаба душить, а пожежник поганий гроші вимагає.
ну, тут было 2 энтузиаста со свободными деньгами для вложения - пусть пробуют...
п.с.: а какие хоть земли?.. есть план этих выделенных земель?
Будуть бажаючі - землю знайдуть.