Відповідь: И до нас добрались политрепессии?
А ведь я учился в 10-й школе, а не в открытой Александровской, мимо которой помимо учителей ПОСТОЯННО ходит толпа зевак))
А він бив його на вулиці? Чи "зєвакі" ходять дивляться по вікнах, чи не лупцює там якийсь батька чийогось малого?
Если дошло то того, что здоровый мужик бьет ногами лежачего - силу рассчитывать никто не будет. Кстати вас хоть раз в жизни с ноги лежачего буцали? Знаю ответ - нет
Не вгадали. І від того, що вас пару разів пнули - нічого у вас не зламається. Я, звісно, не лікар, як і ви, тому не візьмуся стверджувати на 100%, але щось не віриться. Мене, звісно, не в 11 пинали, але ж і не один і не "пару раз". Але я, чомусь, відбувся лише синцями і нічого не поламав.
человек принимает сразу (если не дурак) позу эмбриона закрывая голову и сворачиваясь калачиком - в такой позе ударить по бедру трудно, т.к. ноги поджаты и "доступна" голень.
Не думаю, що мали так часто потрапляє в такі ситуації, що знає як правильно складатись, коли тебе б'ють ногами.
А трещина у вас была? Или для того что бы наложить гипс рука должна быть сломана конкретно? С трещиной можно свободно проходить и пару дней списывая боль на ушиб, и пока конкретно не напряжешь руку и не поймешь, что что-то не так.
Але ж товаріщ Шульга стверджує, що пішов розбиратись хто зламав руку його сину, але гіпс на тій руці з'явився аж через два дні після розборок. І звернень до травмпункту одразу також не було. Тож як Шульга тоді знав, що руку таки зламали?
Да что вы говорите))) Вот если бы это был сын простого рабочего с завода, то далеко бы "дело" зашло?
Син начальник відділу внутрішньої політики мало чим відрізняється від сина простого робітника. Це вам не син заступника губернатора чи начальника великого управління.
Кстати, для Штейна. Ты же у нас политически-подкованный)? - Ану глянь, какой канал показал об этом сюжет)? - БИНГО! - 1+1. А пренадлежит он Игорю Коломойскому)) Ну так что, дальше будешь бить себя пяткой в грудь, доказывая, что Коломойский все еще сторонник БЮТ)?
Ну годі вже цих казок! Солодовник приїжджала до Мінаєва знімати "підписздєсь", "п.. і б..", вкладників Володимирського і т.д. і т.п. Вона весь час в Суми їздить від 1+1. Робота у журналюг така - "сенсації" шукати. І пан Шульга - надто дрібна фігура, аби напрягати для його "підстави" пана Коломойського. Ви б ще сказали що Ахмєтов травить Салатенка. :mrgreen:
Хотя и сам депутат мог со злости дать оплеуху, и от этого тоже мог остаться синяк.
Ну він то стверджує що "пальцем нє тронул".
Кстати, судя по видео - драка довольно заурядная. Обычное детская потасовка. Скачать, что один из школьников явно выигрывает и избивает - нельзя. Если запись, конечно, правдива.
Да, і по ній не видно, аби хтось комусь щось зламав. Та й не міг зламати. Такими то ударами...