Жалобы на модераторов и администрацию форума.

• Автор теми Мефистофель.doc
  • Дата створення

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Жалобы на модераторов и администрацию форума.

То видаляйте з даної теми свої повідомлення про напад хуліганів в Криму на двох хлопців та дівчину
Групова поведінка представників нацменшин (та ще й у бік представника організації правого спрямування) формує ставлення до них у населення. І "фашизм" у тому числі, як реакцію на подібну поведінку.

Ось ще один офтоп, що не має відношення до теми:
Можливо й так. Переніс.

Ось розпалювання національної ворожнечі, що є порушенням правил форуму
Конкретно по пунктах: який абзац повідомлення яке правило порушує?

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Жалобы на модераторов и администрацию форума.

Конкретно по пунктах: який абзац повідомлення яке правило порушує?
Ось написане: Или ты не знал, что они торгуют наркотой и грабят славян, другими словами паразитируют у нас? Или пока каждого не проверить ты не поверишь в это? - розпалює національну ворожнечу.
Правила про заборону її розпалювання читайте самі: 1.7. Запрещается помещать в форум сообщения, содержащие призывы к насильственному изменению конституционного строя, свержению законной власти, высказывания расистского, шовинистического и ксенофобского характера, способствующие разжиганию межнациональной розни, призывы к совершению противоправных действий и другие сообщения, нарушающие действующее законодательство Украины.

Останнє редагування:

Роман

Можливо й так. Переніс.
Що значить "можливо" - це ілюстрація вашої безвідповідальності та упередженості, якщо ви чесна ї відповідальна людина (з ваших слів) - зобов'язані скласти з себе повноваження помічника модератора.

Stein

Well-Known Member

Ось написане: Или ты не знал, что они торгуют наркотой и грабят славян, другими словами паразитируют у нас? Или пока каждого не проверить ты не поверишь в это? - розпалює національну ворожнечу.
Я так не вважаю. І судячи з того, що дане повідомлення висить вже не перший місяць - не я один.

Що значить "можливо" - це ілюстрація вашої безвідповідальності та упередженості, якщо ви чесна ї відповідальна людина (з ваших слів) - зобов'язані скласти з себе повноваження помічника модератора.
Я особисто, на перший погляд не розцінив дане повідомлення як оффтоп. Якщо б від когось з користувачів надійшла скарга на дане повідомлення - то воно було б розглянуто додатково. До того ж в розділі окрім мене є ще 2 модератори, яким дане повідомлення також не здалося оффтопом і перенесено не було.

Останнє редагування:

Роман

Представитель администрации форума Штайн нарушает п. 1.7. правил форума: [/B] 1.7. Запрещается помещать в форум сообщения, содержащие призывы к насильственному изменению конституционного строя, свержению законной власти, высказывания расистского, шовинистического и ксенофобского характера, способствующие разжиганию межнациональной розни, призывы к совершению противоправных действий и другие сообщения, нарушающие действующее законодательство Украины.

Вот ссылка: .

В данном посте Штайн противоставляет одну нацию другой, чем и вызывает вражду одной нации к другой.

Данные нарушения (при чём неоднократные) не соответствуют его должности и должны влечь за собой ответственность.

Роман

Я особисто, на перший погляд не розцінив дане повідомлення як оффтоп. Якщо б від когось з користувачів надійшла скарга на дане повідомлення - то воно було б розглянуто додатково. До того ж в розділі окрім мене є ще 2 модератори, яким дане повідомлення також не здалося оффтопом і перенесено не було.
Ви ж відповідальна особа, то ж відповідайте лише за себе (а не вказуйте пальцями на своїх колег). А якщо ви не вважаєте це офтопом (при тому, що це офтоп) - то вам не місце на посаді помічника модератора - не справляєтесь - тож складіть з себе повноваження як "чесна" й "відповідальна" (вас цитую) людина.

Stein

Well-Known Member

В данном посте Штайн противоставляет одну нацию другой, чем и вызывает вражду одной нации к другой.
Знаєте, це з розряду того, коли забороняють вживання слів "батько" та "мати", як прояв сексизму. :lol:

А якщо ви не вважаєте це офтопом (при тому, що це офтоп)
Якщо я не вважай то оффтопом, то чому воно тоді знаходиться в гілці "оффтоп"?

Роман

Знаєте, це з розряду того, коли забороняють вживання слів "батько" та "мати", як прояв сексизму. :lol:
Це вже питання до тих, хто склав правила та прийняв Кримінальний кодекс - Ви зобов'язані або їх дотримуватися, або бути покарані. Тим більше ви розпалювали саме ворожнечу до нації, а не вказували на відмінність націй одна від одної.

Stein

Well-Known Member

То ви передумали вже його не вважати "на перший поляд" офтопом?
Вам особисто я вже все пояснив. Наступні пояснення, якщо знадобиться, я можу надати адміністрації.
Доречі, те, що ви зараз влаштовуєте у важливій темі - в народі називається "срач". Тут я не можу на це вплинути, тому ті, хто вважає мої дії невідповідними - нехай переконаються тут у наслідках їх відсутності.

Це вже питання до тих, хто склав правила та прийняв Кримінальний кодекс - Ви зобов'язані або їх дотримуватися, або бути покарані.
Є закони, а є їх трактування. Ви трактуєте їх упереджено і хибно. А якщо таки впевнені у своїй правоті - то подайте на мене в суд, там паче як юристу, вам не треба розповідати як це робиться. :mrgreen:

Зверху