Оффтопики.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Вам вона теж нав'язана, як і іншим - чорним та білим.
Вона всім нав'язується з дитинства.

Однак ви стверджували що негри розумово неповноцінні.
Негри мають певні фізіологічні відмінності.

Але в різних постах ви ними захоплюєтесь та принижуєте - що це не як свідчення вашої зомбованості, тому що зомбованим не притаманна логіка.
Я ними не захоплююсь. Я лише кажу, що в даному випадку їх поведінка більш природна і правильна.
І я нікого не принижую, ви що.

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Оффтопики.

Я ними не захоплююсь. Я лише кажу, що в даному випадку їх поведінка більш природна і правильна.
І я нікого не принижую, ви що.
А раніше ви їх саме принижували: стверджували що вони розумово неповноцінні.

Stein

Well-Known Member

В Англії досить багато чорних, що будували будинки та автомобілі. Також багато чорних власників будинків та автомобілів - ви ж стверджуєте, що все належить білим, та побудоване білими, земля біла - а чорні винятково мігранти і спалюють винятково те, що належить білим (хоча ніякої статистики не приводите) - так де ж ваші аргументи і хто розводить срач?
Я вважаю, що на білій землі у чорних не може біти жодних прав.
А сьогодні вони живуть за рахунок допомоги по безробіттю, що їм платять з податкив білих. Вони не працюють - значить не платять податків. Вони нищать не лише магазини - вони нищать будівлі, інфраструктуру. А за все за це доведеться платити державі. Державі доведеться то відновлювати. За рахунок податків, які платять білі. Держава використовує купу ресурсів аби утримувати дармоїдів та розгрібати результати їхніх.

У Францію та Велику Британію - вчіть історію
Який відсоток з нинішнього числа кольорового населення завезли насильно?

Stein

Well-Known Member

Ви стверджували що вони неповноцінні. Тобто тепер ви визнаєте, що брехали?
А раніше ви їх саме принижували: стверджували що вони розумово неповноцінні.
Де я таке стверджував і в якому саме контексті? Цитату, будь-ласка.

Роман

Я вважаю, що на білій землі у чорних не може біти жодних прав.
А сьогодні вони живуть за рахунок допомоги по безробіттю, що їм платять з податкив білих. Вони не працюють - значить не платять податків. Вони нищать не лише магазини - вони нищать будівлі, інфраструктуру. А за все за це доведеться платити державі. Державі доведеться то відновлювати. За рахунок податків, які платять білі. Держава використовує купу ресурсів аби утримувати дармоїдів та розгрібати результати їхніх.
Держава складається також із негрів та іншихрас чи націй. Доречі, де аргументована статистика про те, хто на що живе? А то схоже на спекуляцію про те, що Донєцк годує всю західну Україну ))

Останнє редагування:

Роман

Де я таке стверджував і в якому саме контексті? Цитату, будь-ласка.
Ви посилались на "досліди" американського лікаря з негритянськими дітьми 1915 року. Чи знову будете говорити, що ви нічого такого не говорили.

Stein

Well-Known Member

У вас є зворотня інформація?
Для мене не має суттєвого значення, завезли його пращура сюди як раба, чи він сам приїхав як мігрант. Він має або працювати за призначенням (як і його пращур, якого сюди завезли), або відряджатись туди, звідки прийшов.

Ви посилались на "досліди" американського лікаря з негритянськими дітьми 1915 року. Чи знову будете говорити, що ви нічого такого не говорили.
Ну? І що з дослідами не так?

Роман

Re: Фашизм и антифашизм

В усьому білі винні?

В усьому винні певні особи, при чому ніхто не може достовірно доказати їх приналежність до раси чи нації.

P.S. Знаєте в чому різниця між білими та неграми? Коли білі вбили негра - негри розворотили три квартали. А коли негри вбивають білого - білі починають філософствувати на тему, що білий можливо також несе певну відповідальність за те, що його вбили. Саме тому біла толерантна Європа вимирає і перетворюється на чорний войовничий шаріат.
Так це ж взірець ваших уподобань! Негри ведуть себе так, як ви хочете, щоб вели себе білі ) А як же ваші "наукові" умовиводи про їх неповноцінність? Вже не вірите "науці"? )

Саме тому біла толерантна Європа вимирає і перетворюється на чорний войовничий шаріат.
Про загниваючу Європу та США ідеологія СРСР промивала мізки вашим батькам - ви ж це робите собі самостійно )))

А це вже "стадный инстинкт", або "всє пабіжалі і я пабіжал".
А ви краще скажіть: хто розпочав безчинства? Мігранти. Хто складає основну частину "нєдовольних? Мігранти. Це перший випадок подібної поведінки мігрантів в Європі? Хто влаштовував ті випадки? Також мігранти. Чи може якщо у Франції серед погромників-арабів побачили одного білого - то "белые жители участвуют наравне с чернокожими"?
Чи може скажете що негри тут ні при чому? В усьому білі винні?
Ви ж розберіться - араби чи негри - то щось логіка "хромає" у вас))

Доречі - чорношкірі в Лондоні та Парижі ні всі добровільні іммігранти - багатьох їх предків завозили в Європу проти їх волі - це вам як історику нагадую.

Зверху