Голодомор 1932-33 годов в Украине

Роман

http://legaloffice.com.ua
А до "голодомору"?
Ми обговорюємо те, що було під час та після голодомору.

А де спад? Люди повмирали, а економіка як працювала - так і продовжила працювати. Посівну як сіяли - так і продовжили сіяти. Нічого кардинально не змінилося. Тобто виходить що ті 7-11 мільйонів "жертв голодомору" були просто "зайвим вантажем", "дармоїдами" із втратою яких нічого не змінилося... Дивна ситуація. Як ви це поясните?
Спад був у кількості людей, що вмерли внаслідок дії бездарного керівника країни, в якій в мирний час вмирало більше ніж у воєнний.

У сільського господарства.
Я вважаю масові смерті від голоду в мирний час великою проблемою країни, джерелом якої є бездарне керівництво країни, що мало необмежену владу над покріпаченими селянами.

Останнє редагування модератором:

svidomy

р е а л и с т
Кстати!
А небездарное правительство УССР где тогда было? С чем и как боролось? Или претворяло голодомор?

Не дискуссий, просто точку зрения активистов темы бы узреть.

ЗЫ "Москва навязала" можно и про Ющенко сказать - до него газ был в 7 раз дешевле, значит и он их ставленник?

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Спад був у кількості людей, що вмерли внаслідок дії бездарного керівника країни, в якій в мирний час вмирало більше ніж у воєнний.
Ще раз повторюю: чому такий "величезний спад" кількості людей не викликав ніякого спаду в господарстві? Чому у воєнний час "менший", за вашими словами, спад викликав наслідки для господарства, а у мирний час "більший" спад - ні? Виходить, що ті люди були не потрібні економіці, раз їхня відсутність ніяк на ній не позначилась...

kaAs^^

Забанен
Кстати!
А небездарное правительство УССР где тогда было? С чем и как боролось? Или претворяло голодомор?

Не дискуссий, просто точку зрения активистов темы бы узреть.

ЗЫ "Москва навязала" можно и про Ющенко сказать - до него газ был в 7 раз дешевле, значит и он их ставленник?
Ты такой странный... Можно подумать, что тогда да и вообще когда-то правительство УССР что-то решало...

Роман

Виходить, що ті люди були не потрібні економіці, раз їхня відсутність ніяк на ній не позначилась...
Яке має значення "потрібність людей економіці"? На моє переконання людям економіка потрібна, а не навпаки.

Ще раз повторюю: чому такий "величезний спад" кількості людей не викликав ніякого спаду в господарстві? Чому у воєнний час "менший", за вашими словами, спад викликав наслідки для господарства, а у мирний час "більший" спад - ні? Виходить, що ті люди були не потрібні економіці, раз їхня відсутність ніяк на ній не позначилась...
До чого тут "спад у господарстві" та як ви можете стверджувати про "спад" або "підйом" не маючи об'єктивної інформації?

Тим більше яка економіка може бути в умовах масової загибелі людей в результаті її втілення адміністративними методами?

Повторюю: масова загибель дієспособних людей у мирний час свідчить про бездарність керівництва країни, або про війну держави проти частини свого народу.

Останнє редагування модератором:

Stein

Well-Known Member

Яке має значення "потрібність людей економіці"? На моє переконання людям економіка потрібна, а не навпаки.
Значення має те, що ви не можете внятно пояснити явні суперечності в теорії.
Євреї теж багато чого пояснити не можуть, і тому практично у всіх "розвинених" країнах за "незручні запитання" передбачені чималі терміни позбавлення волі.
Ви пропонуєте те саме і в Україні з Голодомором?
Якщо ви не знаєте як пояснити певні речі - то треба шукати пояснення, обґрунтування, докази, а не переводити все у площину "це факт лише тому, що це всі знають".

До чого тут "спад у господарстві" та як ви можете стверджувати про "спад" або "підйом" не маючи об'єктивної інформації?
Я навів вам мої джерела інформації. У вас є інші дані? Тоді я вас слухаю. Давайте ваше джерело і будемо дискутувати предметно.

Повторюю: масова загибель дієспособних людей у мирний час свідчить про бездарність керівництва країни, або про війну держави проти частини свого народу.
Я поки що не побачив переконливих доказів на стільки "масової" загибелі, як це стверджує офіційна версія.

Останнє редагування:

Роман

Re: Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Значення має те, що ви не можете внятно пояснити явні суперечності в теорії.
Євреї теж багато чого пояснити не можуть, і тому практично у всіх "розвинених" країнах за "незручні запитання" передбачені чималі терміни позбавлення волі.
Ви пропонуєте те саме і в Україні з Голодомором?
Якщо ви не знаєте як пояснити певні речі - то треба шукати пояснення, обґрунтування, докази, а не переводити все у площину "це факт лише тому, що це всі знають".

Я навів вам мої джерела інформації. У вас є інші дані? Тоді я вас слухаю. Давайте ваше джерело і будемо дискутувати предметно.

Я поки що не побачив переконливих доказів на стільки "масової" загибелі, як це стверджує офіційна версія.

Ну то почніть доводити та обгрунтовувати документально. Я вам наводжу те, що я знаю зі слів свідків та документів з відкритих джерел (один з документів про заборону втікати за пошуками хліба покріпачених селян, виданий Сталіним, я наводив).

Stein

Well-Known Member

Ну то почніть доводити та обгрунтовувати документально. Я вам наводжу те, що я знаю зі слів свідків та документів з відкритих джерел (один з документів про заборону втікати за пошуками хліба покріпачених селян, виданий Сталіним, я наводив).
Ви наводите непрямі, неявні, або вкрай сумнівні "докази". Ми вже розбирали вашу "записку" - вона нічого не доводить, абсолютно. Щодо "свідчень", то лише за одними свідченнями жоден нормальний суд нікого не покарає: потрібні факти, документи, докази. І документи потрібні саме для доведення найбільш спірних питань, деталей, нюансів. А з цим у вас величезна проблема. Важливі саме нюанси. Саме до них будуть чіплятися критики. Не до факту голоду як такого, а до цифр, до подій, до постатей, відповідальності. І якщо ви сьогодні не можете довести життєздатність цієї теорії навіть мені, людині яка вірить в це, то що ви зможете довести цілій країні, добра половина якої вважає цю теорію брехнею від початку і до кінця? Ті питання, що задаю вам зараз я - те ж саме будуть задавати вам всі, кому ви будете про це розповідати. Саме тому провалив цей процес Ющенко - він не приділяв уваги деталям, нюансам, розраховував на "свідчення". Тисяча фото голодуючих українців нікому не цікаві, а одне фото часів Великої Депресії в США на виставці матеріалів Голодомову в Україні здатне поставити під сумнів весь проект, всю теорію разом і перетворити добірку архівних матеріалів на жовтопресну попсу. Одне брехливе фото - і достовірність всієї виставки під сумнівом.

zakonodatell

"Щирий"

суд нікого не покарає:

Вже покарав сталін та інші вже засуджені за організацію ГОЛОДОМОРА геноциду українського народу.

Stein

Well-Known Member

Хто засуджений? Ким, коли, і до якого виду покарання?

Зверху