Оффтопики.

Z3RG

Забанен
Re: Якби СРСР не розпався?

Что попало. Это все делается в пользу олигархов, а не народа. К тому же на фоне развала всего и вся кроме сырьевой отрасли.
Ты еще скажи, что номенклатура тогда одинаково жила с пролетариатом из калмыкских степей? :lol:

Уничтожением армии, и переименованием милиции в полицию? Какая же это пропаганда?
Ну а как поменять мнение планктона, когда у него выработался условный рефлекс на "милиция". Тебе он тоже известен, этот пресловутый рефлекс. Вот и пытаются "отбелить" мусоров :lol:
И это на фоне огромного числа партий, сидящих на шее трудового народа?
Ниразу не слыхал чтоб партии брали деньги с бюджета (ну кроме ПР и пЕдРоссов)

Не воссоздается, а создается.
Я думал трава под весну у всех заканчивается, а нет! Некоторые позапаслевее.

Andy

Well-Known Member
Re: Російська Федерація

Z3RG,
Ниразу не слыхал чтоб партии брали деньги с бюджета (ну кроме ПР и пЕдРоссов)
А откуда деньги? Они что, кроме дерьма еще чтото производят? Кстати бюджет может быть и не России и Украины :)

Z3RG

Забанен

Партийные сборы, а по сути: партии (ну, у нормальных людей) финасируются теми, чьи интересы представляют. Это даже в школе учат.

Andy

Well-Known Member

А в школе не учат, например, откуда берутся те деньги, которые платят партиям те люди, интересы которых представляют партии?

Z3RG

Забанен

У нормальных люде это и так все понятно. У них налоговая проверяет все. Кстати, у америкосов тех же, сокрытие налогов - тяжкое преступление.
Плохо что у нас в школе не учат быть "нормальными людьми". Да и научит ли учитель, если он сам ненормальный?
п.с. в начале темы о теме:
Я так і думав, що сюди позбігаються тролі та флудери цього форуму. Тему створив окремо, щоб інформація не зникла серед постів "Итересные статьи из интернета". Цінність інформації, думаю, всім зрозуміла (сподіваюсь, особливо тим, хто таки вирішив на репатріацію, та "несправедливо пригнобленим нацменшам"). Тому прошу флуд видаляти негайно. Та пропоную внести подібну статистику, але по Україні.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Полицейский беспредел

Уууу барыги спекулянты получили сполна. Надо бы и ГУЛАГ реанимировать, сразу порядок в сране будет ;).
Не рычи, уважаемый Тигр. На нас - барыгах, спекулях, торгашах и прочих предпринимателям - вся экономика українська ныне держится. Потому-то народ нас и любит, и регулярно голосует за нас на всевозможных выборах. Понял?
А ты своими рычаниями только вносишь разлад в нашу українську социальную гармонию, понимаешь.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

А налево мы ходили 70 лет - и к чему пришли? Только правая мораль, правая буржуазная идеология правА. Согласись. Так шо будем впредь ходить только направо, через санпропускник, понимаешь.
Діду, не "ми", а "ви" - комуняки, які живилися за рахунок привілейованого становища єдиної і керівної партії, самої "лівої" партії в світі. До чого ви прийшли? Можу сказати, до чого ти персонально прийшов, коли стався крах ідеалів, коли кпСС втратила свої керівні позиції, коли вас позбавили всіх пільг та захлопнули "кормушку". Одним словом стареча психіка не витримала таких жахливих потрясінь, і ти опинився, там де ти знаходишся зараз. Ти б і радий втекти звідти чи то через санпропускник, чи то в великих пакетах, привалений сміттям. але кожного разу санітари тебе ловлять, виписують для профілактики "люлей", далі холодний душ, гамівна сорочка і галоперідол... Потім знову все повторюється (згідно з вченням марксизму - по спіралі, та ж ситуація, але якісно вже на вищому рівні) - ти тікаєш, дориваєшся до компа, виплескуєш свої пости на форумах про колготки, про точки на ринках, про наймитів так кільку для них потім тебе знову ловлять, знову душ, гамівна сорочка і галоперідол... Історія повторюється знову і знову.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: Оффтопики.

Історія повторюється знову і знову.
Згоден з тобою, друже. Історія має властивість повторюватися. Ти, надіюсь, розумієш, що я маю на увазі. Але не хвилюйся, все закінчиться горазд.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Ти, надіюсь, розумієш, що я маю на увазі. Але не хвилюйся, все закінчиться горазд.
Діду, ти що збожеволів. Ой, знову забув... Так ось - лікарі половину апаратури спалили, коли намагалися енцефалограми твої прочитати (намагалися, хоч щось зрозуміти в "глибинах твоїх глибин"). А ти хочеш, щоби тебе ось так запросто зрозумів, лише дивлячись на твої пости. Ти мені лестиш. Щодо того, що все закінчиться гаразд, так не знаю, що тобі й сказати. Твої спецпайки, спецмагазини та спецпривілеї точно вже не повторяться, тому для тебе навряд чи закінчиться так, як то ти пишеш. Єдине, що можу сказати, то ти на форумі не один, хто "ностальгує" за "совком". Можливо тебе це втішить, коли перебуватимеш в черговий раз в палаті...

Зверху