Корупція серед держслужбовців

• Автор теми Z3RG
  • Дата створення
Молодец Янык, сразу поддержал отмену несколько законов по борьбе с коррупцией его же бандой НД РыгианалаФ "Ани сами парядак наведут в натуре".

Skel

42
А теперь внимание умники и умницы фокус
Пы сы я не работаю ни в таможне ни в налоговой где зарплаты на порядок выше

Первые попавшиеся сканы, если хотите там где оклад 1000 грн пишите, с удовольствием выложу:Р

Продолжайте Ваш флуд о том где платят такую зарплату и премию

Вкладення

Z3RG

Забанен
Ну я хочаб назвав, до якого міністерства відношусь ))) І у вас там 2 премії, а у нас 0. І ще раз наголошую : порівнювати обласні управи та районні сенсу нема: не те фінансування.
з.і. у нас начальник управління отримує 2 з копійками. Так в нього доплата за ранг )), це як мінімум.
Та суть не в цьому. Суть в тому що "адіозний кровасісь" заявив по ящику для народу , я отримую 3 косаря бабла. Мені от цікаво, де ж різниця? А то виходить що ми тут бабло непогане отримуємо, ніфіга не робимо :) ще й хабарі беремо. А IRL все навпаки :)

Skel

42
Ну я хочаб назвав, до якого міністерства відношусь ))) І у вас там 2 премії, а у нас 0. І ще раз наголошую : порівнювати обласні управи та районні сенсу нема: не те фінансування.
з.і. у нас начальник управління отримує 2 з копійками. Так в нього доплата за ранг )), це як мінімум.
Та суть не в цьому. Суть в тому що "адіозний кровасісь" заявив по ящику для народу , я отримую 3 косаря бабла. Мені от цікаво, де ж різниця? А то виходить що ми тут бабло непогане отримуємо, ніфіга не робимо :) ще й хабарі беремо. А IRL все навпаки :)
Отношусь к минфину
Две премии это за ноябрь и декабрь , т.е выбирайте какуюто одну
Могу выложить все свои корешки за два года работы если вам интересно, зарплата только росла, и начинал я как вы с оклада в 860 грн

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корупція серед держслужбовців

Продолжайте Ваш флуд о том где платят такую зарплату и премию
Розмір: 150-170% окладу
Підрозділ: Служба у справах дітей
Посилання:
Розмір: 100% окладу
Підрозділ: Служба у справах дітей
Посилання:
Розмір: 100%
Підрозділ: Архітектура
Посилання:
Розмір: 150-160%
Підрозділ: Архітектура
Посилання:
Це все за грудень. Майже 4 зарплати за один місяць. І так далі, можу викласти посилання по всіх самостійних управліннях. Але це тільки начальники, рядовим ніхто стільки не виписує.

А ті, хто знаходиться на загальному фінансуванні отримують стільки, скільки написано ось тут:

І начальники, і рядові.

Тож не треба порівнювати обласне казначейство до всіх інших, ви б ще зарплату Мінфіну навели "для прикладу". Чи на прикладі Голови Нацбанку (були тут подібні спроби) розказували б як живуть рядові бюджетники.

Останнє редагування:

Skel

42
Re: Відповідь: Корупція серед держслужбовців

Тож не треба порівнювати обласне казначейство до всіх інших, ви б ще зарплату Мінфіну навели "для прикладу". Чи на прикладі Голови Нацбанку (були тут подібні спроби) розказували б як живуть рядові бюджетники.
Подождите...
Название темы "Корупція серед держслужбовців"
Чем казначейство не держслужба ? Или я чего -то не знаю, да и как я говорил, у меня далеко не самая большая зарплата, в таможне, налоговой зарплата специалиста 3-3.5 тыщ. украинских гривень
Вы уже опеределитесь сами что мы обсуждаем "бюджетников" или "госслужащих"

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корупція серед держслужбовців

Подождите...
Название темы "Корупція серед держслужбовців"
Чем казначейство не держслужба ?
Так само говорять і в телевізорі. Тільки на прикладі зарплат більшості рядових співробітників доволі важко розказувати як жирують "чінуши". Тому обирають відомство "пожирніше" і посаду повище, потім приводять його виписку і вішають лапшу, що "вся держслужба так живе".

в таможне, налоговой зарплата специалиста 3-3.5 тыщ. украинских гривень
Не знаю я там на таможні, можливо вам і видніше, але в 2009 році я хотів влаштуватись в податкову - там як раз було місце. Спитав, звісно, про зарплату. Сказали, що 800-900 грн., не більше, премій зараз нуль, як буде потім - невідомо. На комуналку держава не виділяє - тому принаймні за світло збирають зі співробітників. Відповідно я сказав "та ну на...". І пішов далі шукати. Може збрехали, не знаю, що мені відповіли - те я й вам наводжу.

P.S. Щодо зарплат в "3-3.5тис." - не скажу по таможні, але мені всі хто дізнається що працюю на держслужбі починають говорити що "у вас же там зарплата у всіх тисяч 5..." Ні хто не вірить що тут люди отримують по 1000 грн. По телевізору цього не кажуть...

Z3RG

Забанен
Нє, н езбрехали. А вести судження про цілу низку, я б сказав класс людей по голові Нацбанку... це гєніально, в дусі "кровасісі"

Skel

42
Re: Відповідь: Корупція серед держслужбовців

Не знаю я там на таможні, можливо вам і видніше, але в 2009 році я хотів влаштуватись в податкову - там як раз було місце. Спитав, звісно, про зарплату. Сказали, що 800-900 грн., не більше, премій зараз нуль, як буде потім - невідомо. На комуналку держава не виділяє - тому принаймні за світло збирають зі співробітників. Відповідно я сказав "та ну на...". І пішов далі шукати. Може збрехали, не знаю, що мені відповіли - те я й вам наводжу.
Ну некоторые в данной теме не верили в ту зарплату и премию которую я называл в 5 посту (кстате могу выложить корешки где зарплата и повыше, при том что я просто "провідний спеціаліст")

Ув. тов. стейн я также как и вы устраивался в казначейство в 2009 году, и предтсавте себе 3 месяца получал 900 грн.

Сейчас что на таможне что в налоговой платят ну очень хорошо, столько, сколько я примерно вам написал

Я не защищаю правительство и ничего не доказываю, я показываю реальную обстановку которая есть у меня...

Пы сы, для того чтоб получать сейчас на держслужбе на специалисте хотябы 3 тыс в месяц, необходимо минимум лет 10-15 стажу держслужби имея надбавку держслужбовця 20%-25%

Z3RG

Забанен
Skel, я теж на початку 2010 прийшов, тай без різниці: у нас у відділу працівники зі стажем понад 10 років і заступники відділу по посаді і близько до 3х тисяч не отримують, трохи більше тисячі. Отже у нас диферанціація по з\п - є "хароші" держслужбовці: налогова, казначеї, туди ж "мусорів" приписати, а є раби. І чомусть так виходить, що у хабарництві звинувачують саме рабів, які за їжу працюють, а "пузаті кабанчеги" в очах простих людей - церковні миші. Хоча все цілком логічно :)

Зверху