Зміна мови

Зміна головних тем і завантаження за замовченням на УКРАЇНСЬКУ

• Підтримую

Голосів: 49 41.9%
  • Не підтримую

Голосів: 68 58.1%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    117

setty

Граф
И я открыто заявляю что знаю украинский но буду говорить русским потому что вырос на этом языке, воспитан был, отец и мать и дед и прадед говорили на русском. Язык привитый с молоком матери считаю родным и это русский. Те причины почему это случилось на украине, исторические причины, всем хороше известны и я не собираюсь менять прошлое, тем более есть другие вещи куда более полезные для меня как личности и для нации в целом. Возможно идеологически было бы немного правельнее говорить на украинском но это немного такое немного что я, как человек практичный, обращу свое внимание на вещи поважнее. Вы ведь понимаете о чем я, так много нужно успеть сделать, вам ведь тоже есть многое чем заняться в жизни, да?

Те, що вмене е граматичні помилки погано, але те що я не боюся писати з ними показуе мою позицію, А ЯКА ПОЗИЦІЯ У ВАС?
что-то мне подсказывает что я с вами говорил не о граматических ошибках.

p/s вообще вы только что серьезно упали в моем личном рейтинге. Теперь вы идете сразу после нахрапова.

Останнє редагування:

zakonodatell

"Щирий"
Відповідь: Re: Зміна мови

что-то мне подсказывает что я с вами говорил не о граматических ошибках.

p/s вообще вы только что серьезно упали в моем личном рейтинге. Теперь вы идете сразу после нахрапова.
Якщо б я зважав на ваш рейтинг, я що був з комуністичної або ПР партій відомих своею українофобською позиціею.

zakonodatell

"Щирий"
Відповідь: Re: Зміна мови

ваш гипотетический айку только что упал до 60.
Знаете людина, яка деро горло шось на кшталт 'У меня голос такой'. Сказаної журналістом, телевидучим Макаровим на тему русифікацію. ПІДТВЕРДЖУЕ відсутністю у вас будь якої громодянської позиції

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
Re: Відповідь: Re: Зміна мови

Ми кажемо про ті речі, які в НОРМАЛЬНИХ країнах навідь не піднімаються.
Вибачте, шановний, але це вже Ви починаєте "розтікатися мислію по дрєву".
Виходить, Швейцарія, Канада чи там Індія - "ненормальні"?

Ось адміністратор дав Вам інструмент:
Як на мене, набагато краще, ніж так бажана Вам мішанина мов.

І з-за чого, власне, бійка? Ви хочете потішити свою національну свідомість тим, що новий користувач форуму повинен буде, заходячи, клацнути на перемикач й вибрати російський інтерфейс? Чи тим, що, на додаток до україномовного інтерфейсу, ще й назви розділів будуть українською, і вони такими й зостануться після переходу на тросійську?

zakonodatell

"Щирий"
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Зміна мови

І з-за чого, власне, бійка? Ви хочете потішити свою національну свідомість тим, що новий користувач форуму повинен буде, заходячи, клацнути на перемикач й вибрати російський інтерфейс? Чи тим, що, на додаток до україномовного інтерфейсу, ще й назви розділів будуть українською, і вони такими й зостануться після переходу на тросійську?
Це питання не чи "потішить мою національну свідомість", а питання поваги. Вам подобаеться коли до вас у "гості" приходить теща і не дивлячись , що ви господар дому і власник помешкання починае "наводити порядок", або ж виходить що "сусіди" починають вас вчити, як все повинно бути у вашому домі. Чому таке ставлення не подобаеться більшості, А як доходить до національно важливих питань життя країни БІЛЬШІСТЬ ГОТОВА СОСАТИ РОСІЙСЬКУ ЦИЦ*КУ?

zakonodatell

"Щирий"

Вибачте, шановний, але це вже Ви починаєте "розтікатися мислію по дрєву".
Виходить, Швейцарія, Канада чи там Індія - "ненормальні"?
Давайте подивимося на вашу Швейчарію. Ви чули, щоб там одна мома відверто зневажалаля, цькувалася, заборонялася, ЯК це роблять в україні, або намагаються зробити, я ні наступна Канада там вибачте корінний народ "ескімоси"-(я незнаю назви якщо знаете поточніть) живе в невеликих громадах подалі від центральних міст фактично в РЕЗЕРВАЦІЯХ, а так звані КАНАДЦІ це фактично емігранти з тоїж України і інших країн. ВИ Теж ХОЧЕТЕ ЖИТИ В РЕЗЕРВАЦІЇ?

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
Відповідь: Зміна мови

От не везе національносвідомим - не той народ їм дістався!
Це ж треба - готові сусідську цицьку ссати (слава Богу, не щось інше...)

Повторюю: не потрібно "розтікатися мислію по дрєву".
Ви задали суто технічне питання - от і розмовляйте з технічними працівниками форуму. Й бажано через приватні повідомлення, щоб не здіймати бучу на порожньому місці... Наприклад, можна перевірити технічну можливість пустити для бажаючих форум через сервіс

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор

Давайте подивимося на вашу Швейчарію. Ви чули, щоб там одна мома відверто зневажалаля, цькувалася, заборонялася, ЯК це роблять в україні, або намагаються зробити, я ні наступна Канада там вибачте корінний народ "ескімоси"-(я незнаю назви якщо знаете поточніть) живе в невеликих громадах подалі від центральних міст фактично в РЕЗЕРВАЦІЯХ, а так звані КАНАДЦІ це фактично емігранти з тоїж України і інших країн. ВИ Теж ХОЧЕТЕ ЖИТИ В РЕЗЕРВАЦІЇ?
Невже зараз на Україні українська мова "зневажається, цькується, забороняється"? Побійтеся Бога, шановний!

Я навів приклад країн, де цивілізовано співживуть декілька мов. У Канаді це англійська й французська. Носіям цих мов резервація не загрожує...

2Moderators: Треба цю тему перемістити у розділ "Політика. Історія. Суспільство"...

Зверху