Re: Відповідь: Новости с Поля Чудес
Я думаю, хоть теперь Вам все ясно????
Вы - не весь народ и отвечать так однозначно от имени всего народа - врядли имеете право...
Уважаемый, Вам еще раз повторить фото того, что прикрывает та самая юбка Шараповой???? Прекрасно, ловите:Я навів дам два фото тенісисток приблизно в однаковій позі. І на них чітко видно, що "прикриває" спідниця Шарапової, а що "не прикриває" спідниця невідомої тенісистки. Та й чи тенісистки взагалі?
В чому я не правий, і що я вам нав'язую? Ми ведемо дискусію і кожен висловлює своє бачення. Ви висловлюєте своє, я висловлюю своє. Ні хто нікому нічого не нав'язує. Я лише прошу вас, як людину що краще розуміється у даній частині питання, пояснити незрозумілі для мене моменти. А ви натомість переходите на троллінг.
Я сказав, що спідниця на першому фото спідниця аморальна. На другому - краща, але не ідеальна. Для розробки ж варіанту, який би влаштував всіх - варто залучати відповідних спеціалістів, бо я не є спеціалістом з тенісу і не можу визначати відповідність нової форми професійним вимогам та потребам спортсменів.
Де тут нав'язування чи спроби дилетанта визначати питання замість спеціалістів?
Враховуючи результат останніх президентських виборів - народ, навіть не зважаючи на постійні нагадуванні, пам'ятає то доволі погано.
You must be registered for see links
Я думаю, хоть теперь Вам все ясно????
То есть, это не Вы писали??????В чому я не правий, і що я вам нав'язую?
Згадайте, я навів вам фото Шарапової, як приклад форми тенісистки, кращої за варіант зображений на фото...
А теперь объясните мне, как Вы, не специалист (более того, человек, ничего не знающий о теннисе), можете указать, какая форма лучше для спортсмена-теннисиста???Я не спеціаліст по тенісу, тому не можу визначати яка саме спідниця і якої саме довжини буде і зручною, і не такою аморальною
Учтите там же анти-Тимошенковскую накачку на восточных регионах ("Голос Донбасса", как яркий пример), после чего идите на переучет..........Враховуючи результат останніх президентських виборів - народ, навіть не зважаючи на постійні нагадуванні, пам'ятає то доволі погано.
Вы - не весь народ и отвечать так однозначно от имени всего народа - врядли имеете право...
Останнє редагування: