Демократія чи Диктатура?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Демократія чи Диктатура?

Stein, подивиться ще раз статистику яку Ви наводили. Відніміть там скільки знищили у Голодомори і скільки з тим темпом приросту мало б народитись, додайте тих, кого звозили з усього СРСР на "очищені" землі, відніміть загиблих у 2-й Світовій. А ще непогано було б дати проміжні данні, національний склад на кожний рік перепису, скільки залишилось населення після війни, скільки було у 60-х, скільки у 80-х.
Від чого віднімати? Там дані по кількості населення враховуючи всі втрати по голодоморах, репресіях, депортаціях і т.п.
Що звідти віднімати? Відняти від 30 мільйонів населення ефемерні 15 мільйонів жертв голодомору тільки 33-го? Чи скільки там зараз вже "нарахували"? А ще відняти "мільйони жертв репресій", "мільйони депортованих", "мільйони тих що повтікали"... І що лишиться? 300 тисяч українців? А решту 29 мільйонів "дослали" узбеками?
У вас є точні дані кількості жертв голодоморів, репресій, депортацій, емігрантів? Давайте, будемо віднімати. Може хоч тоді ви зрозумієте все безглуздя подібних казок про "кривавість режиму".
Ні, з неба падали. Шукайте данні за 60-ти роки і за 80-ти.
Давайте лишимо війну у спокої. Давайте спочатку розберемо довоєнні роки.
Так. Але вони вже не перші у цьому ланцюжку. Народжувати відбили охоту ще у їх батьків. І демократія тут ні до чого. [...]
3. У мене нема таких фактів, що саме після руйнації тоталітарної системи почалось зменшення населення. Я кажу, що процес був започаткован ще у той час, а зараз лише наслідки, з якими не намагаються як слід боротись.
Не знаю хто там кому чого відбив, проте за даними Держкомстату до 1992р. кількість населення зростала, а після нього - почала катастрофічними темпами скорочуватись. То хто в тому винен? Тоталітаризм? КПУ? КДБ?
1. Велика частина по втікали. І по втікали якраз до більш демократичних країн.
Не треба оперувати ефемерними "мільйонами", "мільярдами", "великими частинами" і т.п. Давайте конкретні цифри.
Щодо інших "демократичних країн" - то у них спостерігається та сама тенденція щодо корінного населення що і у нас. То може проблема таки не в нашій конкретній "недодемократії", якщо в "розвинених демократіях" діється те саме?
2. За рахунок призупинення зростання у попередніх роках, почав збільшуватись процент людей, скажемо так, за межами того віку, коли жінки народжують.
Призупинення зростання почалося саме в 90-х. Це можна яскраво бачити зараз, наприклад, по кількості абітурієнтів ВУЗів. Коли почався набір абітурієнтів 1993-1994 років народження - ВУЗи відчули колосальну нехватку майбутніх студентів. До того подібної ситуації не спостерігалося.

Faradey

Живой
Re: Відповідь: Re: Демократія чи Диктатура?

Faradey, дякую за якісну відповідь, але, дозвольте не погодитись. У нас зараз не демократія. Демократія це коли працюють закони, навіть безглузді. Це коли депутати, яких громадяни обирають представляти у ВР своє бачення розвитку країни, наймаються ними і працюють на них, відстоюючи при владі інтереси тих, хто їх обирав, а не свої власні. Це звісно звучить для нас утопічно, але при демократії повинно бути хоча б близько до цього. А що у нас самі знаєте. Ті хто рветься до влади дарить обіцянки, купує "гречкою", а дірвавшись до влади працює там на себе і тих, хто дав грошей на рекламу і на гречку. Тому не варто розчаровуватись у демократії, якої у нас ще не було.
А тоталітаризм був. І був у повній своїй красі. Тому що таке тоталітаризм можна спитати дідусів і бабусь, подивитись у свіжих доказах.
я говорю не про нашу демократию... А вцелом про мировую... Нигде нет Воспетой политиками и журналистами демократии.. Народ нигде не участвует в руководстве... Миром правят деньги.. Назовите хоть одну стану, где есть демократия...
А на счет дедушек и бабушек.. Мои жили нормально... Так сложилось... Но все равно, когда вы говорите о тоталиторизме вы говорите про 30-е, 40-е, 50-е... А в 70-80х..Ччто было в стране? демократия?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Демократія чи Диктатура?

В этой теме предлагаю делиться своими мыслями по поводу достоинств и недостатков идеократического и демократического государства.
Тут уже 3 сторінки люди цим займаються.

lion.ts

[deleted]
Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Штайн, вот зачем ты потер в теме про Януковича, где я писал про только два возможных варианта ответа на вопрос "Что сделала Тимошенко?" у юлькиных поддерживателей :)))? Ведь мои выводы оказались чуть ли не хрестоматийными ). Можно сразу определять, тимошенковец это или нет, даже если он это скрывает :)))) Достаточно услышать что-то типа Это один в один с тем что я писал (по памяти) : " Так Тимошенко ничего не сделала" - " Так Янукович же сидел в тюрьме" Вобщем логика БОТовцев понятна - ее нет :)
--------------------------------------------------------------------------------------------
И еще, lion.ts, когда это такое было, чтоб зарпалата была большей, а инфляция меньшей в период депрессии (где мы сейчас находимся) по сравнению с пиком, или даже рецессией :))) ? Ты там заикался про оценки других людей по "ДУМ", лучше б ты этого не делал.
-------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. Для уверовавших в подъем нашей экономики: ребяты, а вы в курсе что с момента первого трашна от Мирового банка, наши (ваши) БЮТовци а потом П.Р.овцы загнали нас с вами в долги уже больше чем по 5000 зеленеых президентов (я уже перестал следить за этим). С этого получается что помимо ВВП нашей страны, средняя семья из 4х человек должна еще приплюсовать 20 000 долларов в свой бюджет. А теперь ВОПРОС: средняя семья за 2 года заработала в виде общего дохода хотябы эти 20 000 долларов США (я уже молчу про наш родимый ВВП, ведь мы таки экспортируем железо, текстиль, органы :) )? А? А у вас не напрашивается вывод что эти деньги таки осели в чьих то карманах? Но не ваших (наших) :lol:
P.P.S. Кредит потому и кредит, что надо отдать БОЛЬШЕ чем взял. Так что готовтесь отдать Мировому банку по 5000 баксов + гешефт для Банка.
Единственное что еще добавлю по этому вопросу: мы живем не в той стране, где выберают одного из двух тех, кто хочет улучшить жизнь в своей стране, а как раз таки в той, в которой приходится выбирать из двух зол - меньшее. Поэтому, идя на выборы выбираешь именно "меньшее зло", а не "большее добро". Поэтому и все сравнение - потому что только 2 варианта, и как не крути, но распиаренный Тигипко, к примеру, изначально был обречен на вход в одну из двух команд, не говоря уже о других.
Пока не забыл, после 2004 я больше симпатизировал "Поре", но во время развала НУ-НСа сама по себе "Пора" показала себя, как команда, которая вобще ничего не делает - ни плохого, ни хорошего.

P/s/ Когда в этой стране что-то поменяется и появится ХОТЬ ОДИН политик, который не думает о своем кармане, а думает о людях - тогда я признаю правоту твоих аргументов. Но практика показывает, что если такое и случится в Украине, то до этого пройдет еще далеко ни одно десятилетие.
P/p/s/ На этом считаю для себя данный разговор оконченным, так как все равно все обращается по накатанной колее.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

P/s/ Когда в этой стране что-то поменяется и появится ХОТЬ ОДИН политик, который не думает о своем кармане, а думает о людях - тогда я признаю правоту твоих аргументов. Но практика показывает, что если такое и случится в Украине, то до этого пройдет еще далеко ни одно десятилетие.
Це не відбудеться доти, доку Україна лишатиметься демократичною країною зі ЗМІ підконтрольними олігархам.

Z3RG

Забанен
Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Пишу 3500-й раз : в Украине демократии НЕТ.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

В залежності від того, що ви називаєте "демократією". Україна не відноситься до країн в яких на думку тих же міжнародних інституцій демократія відсутня. Наприклад останні вибори Президента були визнані міжнародними спостерігачами як демократичні, на відміну від тих же виборів у Білорусі.

формально она у нас зарегистрирована и признана миром, а реально полный п......ц и беспредел, но почему то весь мир этого не видит

kilj

Active Member
Команда форуму
формально она у нас зарегистрирована и признана миром, а реально полный п......ц и беспредел, но почему то весь мир этого не видит
так это оно и есть: власть демоса, власть мудаков :)

по теме: я за демократию только потому, что лучше так чем диктатура.

Кстате всех с прошедшим НГ и с наступающим Рождеством, я думаю то что вы там а так же увидите это еще Цветочки по сравнению с тем что будит

Зверху