ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Z3RG

Забанен
Re: Коломойский и Тягнибок

Ну судя по тому, что представители ВО "Свобода" пытались инициировать лишение Крыма автономии и заявляли о необходимости денонсации Пакта Молотова-Риббентропа, от контрразведки ЧФ РФ и румынской "Секуритате" тоже :)

Чи не засланий козачок Олежок Тягнибочок? (с)
Тоже мне, новость :)
 

KariK_1983

Member
Re: Коломойский и Тягнибок

Теза про поміркованість партії "Свобода" "власне бажання" Ігоря Коломойського.

Про це заявив глава Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко в ефірі телеканалу ТВі.

"Теза про те, що він хоче зробити з нас більш поміркованих - це його бажання, а не дійсність. Для Коломойського, і для будь-якого іншого олігарха вигідно, щоб "Свобода" була поміркованою, респектабельною партією, з якою можна домовлятися, яка не говорить радикальних речей", - зазначив він.

"Я думаю, що Коломойського найбільше хвилює наша соціальна радикальність, яка останнім часом дуже сильно проявляється, і він про це, до речі, нічого не говорить, він це оминає", - підкреслив Іллєнко.

В той же час, політик зауважив, що наразі "Свобода" перебуває під прискіпливою увагою виборців і будь-які прояви корупції чи загравання із владою з боку представників партії, які прийшли у ради місцевого рівня, може підірвати довіру виборців.

"Свобода" сьогодні - це як сапер на війні: ми не маємо права на помилку, і помиляємося лише один раз. Візьмемо якогось "падонка", який зрадить, візьмемо якогось корупціонера, і все. Скажуть: "такі ж самі, і до побачення", - заявив Іллєнко.

"Ми маємо довести, що ми не такі ж самі - що не беремо грошей у олігархів, що не беремо у списки за гроші, що ми не формуємо команди, які потім приходять у ради і стають зрадниками, що не стаємо тушками", - наголосив він.
 

KariK_1983

Member
Re: Коломойский и Тягнибок

Vlad_S,
поярков вообще агетировал и поддерживал Януковича!!
 

mi][a

Человеку нужен человек
Не дивлячись на те, що вона бере участь у виборах УСІХ рівнів, у партії не соромляться мати справу із юними ксенофобами із дрібнокримінальними нахилами. Кадровий резерв на який вона орієнтується безпосередньо вказує на те, які справжні цілі стоять за дуже абстрактними і тому привабливими для нерозбірливих людей гаслами. Справи важать більше від слів, а ідеї значно важливіше від телереклами...
 
Останнє редагування:

mi][a

Человеку нужен человек
Всеукраинское объединение “Свобода” будет инициировать внесение изменений в избирательное законодательство относительно лишения права голоса граждан пенсионного возраста, которые старше 70 лет.

В частности, как объяснили в партии свою инициативу, во время проведения местных выборов 2010 года „Свобода” зафиксировала неединичные случаи голосования малообеспеченных избирателей за кандидатов от левых сил и Партию регионов в обмен на продуктовые наборы.

Поэтому руководство ВО «Свобода» решило инициировать внесение изменений в избирательное законодательство относительно лишения права голоса граждан пенсионного возраста, старших 70 годов, тем самым лишив Партию регионов и левые силы электоральной поддержки среди избирателей преклонного возраста.

Предусматривается поэтапное внесение и принятие таких предложений, добавили в партии.


получается очень интересный момент - эта инициатива лишит права голоса ветеранов УПА!
 
Останнє редагування:

zakonodatell

"Щирий"
Відповідь: ВО "Свобода"

Я ось чітаю що деякі занадто розумні катять на Тягнибока та СВОБОДУ.
Тільки одного зрозуміти вчому проблема, що СВОБОДА вимагае і відстоюе українську позицію, а не кричіть про РУССКИЙ ЯЗЫК, те що вона каже що Крим ми можемо втратити і що там Партія Регіонів і Янукович проводить Російську політиту.
Чи вам подобаеться коми депутат від так званої ПОМІРКОВАНОЇ ОПОЗИЦІЇ Фронт змін наплював на передвиборчі обіцянки Яценюка, перебіг к регіоналом.
Я так розумію що проблема СВОБОДИ в тому, що вона планомірно відстоюе інтереси саме громад де перемогла і не краде землю як це зробила БЮТ на Барановці.
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ВО "Свобода"

Тільки одного зрозуміти вчому проблема, що СВОБОДА вимагае і відстоюе українську позицію, а не кричіть про РУССКИЙ ЯЗЫК, те що вона каже що Крим ми можемо втратити і що там Партія Регіонів і Янукович проводить Російську політиту.
Свобода може лише "вимагати" та розводити демагогію на передвиборчих мітингах. А коли доходить до справи, до реальних народних, а не проплачених кимось акцій захисту так декларованих ними позицій - тоді ваша свобода демонстративно відвертається від "провокаторів" і кляне їх не менше ніж ті ж самі Комуністи чи Регіони.

Чи вам подобаеться коми депутат від так званої ПОМІРКОВАНОЇ ОПОЗИЦІЇ
А Свобода то хіба не "поміркована" сила?

Фронт змін наплював на передвиборчі обіцянки Яценюка, перебіг к регіоналом.
Не до Регіоналів, а до Мінаєва, будьте точніше.
 
Зверху