Відповідь: Грузино-Осетинский конфликт
В том дело что различаю, а вы видемо думаете что самолет такого назначения обязательным атребутом имеет надпись "военно-транспортная авиация" и обязательно на борту написано что самолет везет оружие.
Не підкажете мені, кому належали ці літаки? МінОборони Грузії?
До того ж, якщо ви не знаєте, є певна система позначень літаків, за якими можна відрізнити військовий літак від цивільного.
Да? Это теперь не имеет значение? Как раз таки имеет и видимо при своем мнении вы остаетесь в гордом одиночестве, более того эти четыре самолета не вошли в список военных преступлений обнародованных со стороны абхазской армии при разберательстве в ООН.
Бо тероризм не відноситься до військових злочинів. Це трошки інші поняття, якщо ви не знаєте.
И если вы считаете что причины их появления в контексте значения не имеют, то в контекте вопроса о террористическом статусе Абхазии вы опять остаетесь в гордом одиночестве.
Щодо терористичного статусу Абхазії - то про це стверджуєте саме ви. Я ніколи не відстоював визнання всієї Абхазії терористичною.
Я не собираюсь на вас в суд подавать, просто я не уверен что вы не являетесь сексотом, если вы до сих пор при своей многословности и длинноязычию не привлекли пристального внимания правохранительных органов.
Ваші домисли цілком можете залишити при собі. За законодавством тут можна цілком виправдано пересаджати як мінімум половину форуму. І за статтями, за якими дають до 15 років...
Понимаете, мне и документы предьявлять не надо.
А чим же тоді підтверджуються ваші слова?
Вы говорите что Абхазия не республика и от этого оталкиветесь, посмотрите статус Абхазии с точки зрения Грузии.
Я стверджую що Абхазія не є
суверенною республікою (на розглядуваний нами час).
Вы перечесляете ряд законов, подгоняете под них ситуацию (при этом опускаясь до лукавства) и даете заявление в итоге " ми так вважаемо!".
Ще раз повторюю: факти, шановний, факти. Ви кидаєтеся порожніми звинуваченнями і жодної конкретики, жодних доказів, лише ваші особисті домисли.
Кроме того ваши заявления о вашей проинформированоти участия украинских граждан кроме как фарфаронство расценить нельзя.
Ще раз кажу: вся наведена мною тут інформація з цього питання вже давно видана друком і не є чимось новим і нікому невідомим. Я лиш звертаю на неї вашу увагу.
Можно конечно страны евросоюза
І яка з них є країною Євросоюзу?
Подробности тут
You must be registered for see links
Цивілізовані люди даючи посилання на свої джерела інформації для ознайомлення з якоюсь подією, дають повне посилання, а не лише адресу сайту. Давати подібні посилання щонайменше неетично та суперечить правилам спілкування в мережі.
Я уверен что Грузия проиграла, потому что ей помогало УНСО. Если бы не помогали, то думаю про Абхазию бы давно забыли.
УНСО відігравало там значно меншу роль аніж ви думаєте.
P.S. Ви весь час будете відповідати мені поміщаючи кожну частину в окреме повідомлення? Це звичайне хамство, чи просто спосіб на швидку руку "набити" побільше повідомлень?