Відповідь: Всем Частным предпринимателям на едином налоге посвящается
Вы в супермаркете сало свежее купите? Или мясо еще теплое? в Супермаркете мясо довольно опасно брать очень, дата неизвестна, цвет не очень натуральный даже, может это вообще польское ГМО, им уже весь рынок запичкан. Вам нравится "свижина"? А мне нравится
А де гарантія що на ринку ви візьмете "свежатіну"? Це так само як квіти - стоять на прилавку "свіженькі, тільки зірвані" (напічкані невідомо чим), а купиш, донесеш додому - а воно вже й поопадало все.
Мне тебя жаль. Ибо мясо-молочная продукция из супермаркета приносит организму не пользу а огромный вред. Как и овощи-фрукты непонятного происхождения.
До вашого відома, походження будь-якого товару, що йде через ТОВ можна прослідкувати до будь-якого етапу. Походження ж товару в ЧП відслідкувати неможливо взагалі.
Но вот раньше я зарплату платил четырем людям, а теперь двум людям я уже платить не в состоянии и это после нового года приобретет массовый характер...
Ні хто так і не відповів на головне поставлене запитання:
Мне вот интересно отчего цена на мясо в супермаркетах (где платят ПДВ 25% или сколько там) и у барыг (которые платят 200 грн налога в месяц) на рынке одинаковая, а то и меньше.
Чому вони за такої ж ціни платять більше податків, годують більше народу, працюють під більшим тиском контролюючих органів, платять більше хабарів - і досі живуть, а ви не платячи практично нічого раптом позакриваєтесь?
Тільки не треба тут розповідати, що ЧПшнику знайти одну тушку на місяць важче і дорожче ніж супермаркету кілька тонн.
Завтра, уволенные нами сегодня люди, прийдут на твое место, и скажут: что готовы работать за меньшую зарплату чем ТЫ!!! Как ты думаеш что с тобой будет???
неужели не догоняешь, что они будут готовы работать за пол твоей зарплаты ?!
А невже ви не розумієте, що торгувати м'ясом та займатись програмуванням в 1С - це трошки різні речі?