Всем Частным предпринимателям на едином налоге посвящается

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
Какой Родины??? Украина мне не Родина - хоть и на территории Украины но в свосем другой стране родился. А взятничество даже в современной Украине все еще преступление.
Дак Вы и живёте в Украине??? А говорите такие странные вещи...Может попробуете открыть бизнес по честному?
Вы пишите об абсурде цен,а ничего,что они с весны уже в 2 раза выросли(я имею ввиду продуктовую группу),некоторые продукты больше чем в 2 раза.А зп насколько выросла? Ото ж бо и воно.Но люди всё равно идут и покупают еду,но только уже не самое лучшее масло,а какое нибудь полтавское,и молочко подешевле и тд и тп.Вы странно далеки от реалий.
И кстати про печатный станок,он включен денег всё больше и больше свеженьких,всё больше появляется пятисоток.Вы понимаете к чему я Вам это говорю? Или нужно объяснить?

UL22

Active Member
И кстати про печатный станок,он включен денег всё больше и больше свеженьких,всё больше появляется пятисоток.Вы понимаете к чему я Вам это говорю? Или нужно объяснить?
Если напечатают много и устят в оборот то инфляция будет по любому хоть повысят налоги хоть нет. Так что к разговору о налогах это отношения не имеет.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Всем Частным предпринимателям на едином налоге посвящается

Проти накладних ніхто не проти, а самозайняті логічно проти касових апаратів, а, головне, проти голодних перевіряючих
Накладні без касових апаратів нічого не дають.
Щодо ж "логічності" протесту проти кас, то я досі так і не почув жодного нормального аргументу "чому ні". Щодо "голодних перевіряючих", то я вже цілком доступно пояснював пану Elk_Polite, що якщо у касира з головою все нормально та думаючий центр знаходиться там де треба - то штрафувати на касі просто немає за що. А якщо хтось там щось "забув" чи "не зробив" - то хто ж йому тоді винен? Якщо він гроші за товар взяти забув, то може вимога роботодавця стягнути цю суму у нього з зарплати також "невиправдана"?

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Всем Частным предпринимателям на едином налоге посвящается

Накладні без касових апаратів нічого не дають.
Щодо ж "логічності" протесту проти кас, то я досі так і не почув жодного нормального аргументу "чому ні". Щодо "голодних перевіряючих", то я вже цілком доступно пояснював пану Elk_Polite, що якщо у касира з головою все нормально та думаючий центр знаходиться там де треба - то штрафувати на касі просто немає за що. А якщо хтось там щось "забув" чи "не зробив" - то хто ж йому тоді винен? Якщо він гроші за товар взяти забув, то може вимога роботодавця стягнути цю суму у нього з зарплати також "невиправдана"?
Нічого не дають кому?
А "ні", тому що дорого. Тому що довго, дорого й часто їх треба ремонтувати.
тому що завеликі штрафи за відсутність Z-звіту, тощо.
Знову ж тому що необхідний касир, а це - лишні витрати.

Stein

Well-Known Member

Нічого не дають кому?
Не дають можливості контролю обороту товарів.

А "ні", тому що дорого. Тому що довго, дорого й часто їх треба ремонтувати.
Не правда. Свого часу я працював на кількох фірмах, які використовували касові апарати. За 10 років експлуатації з 3-апаратів зламався лише один і той полагодили за пів дня.

тому що завеликі штрафи за відсутність Z-звіту, тощо.
А штрафів за дірку в голові ще немає? Шкода.
Хто винен у тому, що немає Z-звіту? Касир забув зробити? Так хіба це причина не встановлювати апарати? А завтра той же продавець забуде гроші взяти за товар, може давайте тоді й заборонимо торгівлю?

Знову ж тому що необхідний касир, а це - лишні витрати.
Касиром цілком може бути й сам продавець. Окрема людина для каси не потрібна.

Роман

Не дають можливості контролю обороту товарів.
Ну то нехай контролюють іншими способами - чому підприємець повинен доводити, що він щось порушив - за чинним законодавством - то справа державних органів.

Роман

Не правда. Свого часу я працював на кількох фірмах, які використовували касові апарати. За 10 років експлуатації з 3-апаратів зламався лише один і той полагодили за пів дня.
Ламаються частіше. А щодо "пів дня". Пів дня для чиновника - то небагато - "солдат спит - службв идёт" )))), а для підприємця - дуже дорого.

Роман

А штрафів за дірку в голові ще немає? Шкода.
Хто винен у тому, що немає Z-звіту? Касир забув зробити? Так хіба це причина не встановлювати апарати? А завтра той же продавець забуде гроші взяти за товар, може давайте тоді й заборонимо торгівлю?
Вам аби заборонити. Не мішайте працювати - то й все буде добре. Час підприємця коштує надто дорого, щоб затрачувати його на касові апарати.

Stein

Well-Known Member

Ну то нехай контролюють іншими способами - чому підприємець повинен доводити, що він щось порушив - за чинним законодавством - то справа державних органів.
От вони і контролюють за допомогою касових апаратів. Кращого захисту контролю ще не знайшли, а знайдете - то запропонуйте.

Ламаються частіше. А щодо "пів дня". Пів дня для чиновника - то небагато - "солдат спит - службв идёт" )))), а для підприємця - дуже дорого.
Вам аби заборонити. Не мішайте працювати - то й все буде добре. Час підприємця коштує надто дорого, щоб затрачувати його на касові апарати.
Це по-вашому серйозні аргументи?
Чому тоді магазини працюють з касами, маркети працюють з касами? Чи час великих підприємців коштує дешевше ніж у малих?

Роман

От вони і контролюють за допомогою касових апаратів. Кращого захисту контролю ще не знайшли, а знайдете - то запропонуйте.

Це по-вашому серйозні аргументи?
Чому тоді магазини працюють з касами, маркети працюють з касами? Чи час великих підприємців коштує дешевше ніж у малих?
Знову ж таки - необхідність контролю - це не головна біль малих підприємців, а задача держави, як і доводити можливі порушення, вчинені суб'єктами господарювання.

Так, це аргументи серйозні, тому що держава декларує послаблення контролю та податкового пресу для малих підприємців, а робить навпаки.

А магазини працюють з касами тому що у них є наймані працівники для цього та набагато більше оборотних коштів для їх обслуговування та утримання.

Зверху