О ценностях: советских, демократических, христианских

Andy

Well-Known Member
С одной стороны, в этой разновидности теории Всемирного Заговора есть интересные моменты, а с другой - она слишком параноидальна.
А он не только "теорией заговора" занимался, у него есть еще много интересных и злободневных вещей, более понятных современным людям. Поинтересуйтесь...

В любом случае ничего плохого даже в той теории заговора нет :) Злится не на что :)
 

Z3RG

Забанен
Ну имхо в теории : совковый лозунг - Человек человеку друг товарищ и брат
Лозунг всех других (по мнению совка) - Хомо хомини люпус ест :).
Мнение других про совок - на каждого гражданина совка по одному стукачу, чекисту и конвоиру :). Что мы имеем : все самое худшее из трех изречений присуще нам в даный момент: и конвоиры, и волки и "большой брат" (точнее два: северный и заокеанский). Ось такая ... малята )
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

А гасло "не убий" хіба поширюється тільки на свій народ? Це такі нові норми у УПЦ КП?
Да, по версии Фокса Малдера. Жаль УПЦ об этом еще не знает :)
Повторюся спеціально для Вас... Коли Гітлер (якого Ви чомусь не любите, хоча він був породженням Сталіна) знищував інші народи для розквіту свого - то це злочини проти людства, це негідник, це мерзотник... А коли Сталін знищував ще більшими темпами свій народ - то він найвидатніша постать всіх часів та народів? Де логіка? Невже нищити своїх - то благо?
А хіба на В'єтнам та Корею СРСР напав? А в Косово, Іраіну, Афганістані, Лівані, Сомалі... там теж причина всіх воєн та негараздів народу в тому, що вони "слідом за старшим братом будували комунізм"? Чи може в тому, що "добрі дяді" прийшли туди впроваджувати "загальнолюдські цінності"?
а еще Ирак, Гренада, Панама, Гаити...
Ще раз спеціально для Вас. Я, на відміну від Вас, нікому не співаю оди, нікому не кричу "осана". І вже ніяк не намагаюся захистити будь яку дію США чи ще когось там. Тому не треба на мене вішати "собак" на кшталт "кварталу червоних ліхтарів" і вільного продажу наркотиків в Голландії, винищення індіанців, захоплення колоній у 15-20 століттях та побудову імперій, а також всього іншого, що Ви називаєте "демократичними цінностями". Не треба переводите розмову на інші рейки! Коли ви засуджуєте США за вторгнення в інші країни, але при цьому так фанатично ностальгуєте по СССР, то я кажу, що це "крокодилові сльози"... Адже СССР не в меншій мірі допускав подібні дії - або підтримував матеріально та зброєю "потрібні режими", або виховував у себе "потрібних лідерів" а потім "влаштовував" в їх країнах під них зміну влади, або припускався прямого військового вторгнення, як то було в Угорщині, Чехословаччині чи в Афганістані. І коли вже зайшла розмова про В'єтнам чи Корею, то слід сказати, що як США намагалася затвердити там свої інтереси (тому вони за Вашими словами негідники), так і СССР підтримував там "своїх" (але через це ж таки він, за Вашими словами, був виключно позитивним героєм). А ще я Вам нагадав, що режими, які слідом за СССР називали себе соціалістичними були... не зовсім гуманними, і так само, як за часів Сталіна в СССР відзначилися знищенням власного народу (як то під час "культурної революції в Китаї" чи під час правління "червоних кхмерів" в Кампучії). Особливо контраст між системами можна було спостерігати, коли ідеологія "розрізала" єдиний народ, як то було між східними та західними німцями, чи між північними та південними корейцями.
Доречи, в тих прикладах, що наводите Ви також є питання. В Косово були злочини проти людства, і це довів міжнародний суд. Який не є, але це був суд, іншого не мали. Заперечивши цей міжнародний трибунал, можна поставити під сумнів і суд над нацизмом. Афганістан - туди вже пішли точно не через нафту... Сомалі... А чому б не розказати Вам, що сомалійці знайшли для себе дуже зручну тактику. Вони не хочуть працювати, бо це важко, але хочуть непогано жити, і для цього волають про допомогу. Зокрема США їм таку допомогу надали, але поставили і умови:"Хлопці, давайте ж і ви поводьте себе нормально. Зав'язуйте зі своїми міжгруповими конфліктами та працюйте". Але не тут то було. Вожді племен продовжували і далі ворогувати один з одним, не дуже прислухаючись до будь-кого, але продовжуючи і далі споживати "гуманітарку". Після нечисленних бойових дій із Сомалі були виведені збройні місії США та інших країн. В результаті зараз ця держава і далі продовжує бути джерелом небезпеки в регіоні - постійні конфлікти між кланами, постійно гинуть люди, постійна гуманітарна криза... Ще до того ж країна перетворилася на базу піратства. А навіщо працювати, проливати піт та мати мозолі, коли можна взяти в руки автомат Калашникова та захопивши судно вимагати за нього викуп? Чи може Ви забули, що жертвами "нещасних сомалійців" періодично стають і Ваші співвітчизники?
P.S.
А для вас це нісенітниця? Для вас честь порожній звук? І ви не проти стати педерастом лише задля збереження власного життя? Ну-ну, це цілком демократично...
:)
Панове Стейн та Анді. Дуже характерно для ваших улюблених пропаганд Гебельса та Сталіна вкласти в уста опонента якусь гидоту чи приписати йому щось таке, що він ніколи не робив і далі розвивати цю тему. Це цілком відповідає тим принципам, які ви сповідуєте. Коли вже взяти на озброєння вашу таки методику, то, враховуючи ваше захоплення кривавими режимами, ту байдужість, яку ви обидва виявляєте до такої "дрібнички", як людське життя і те захоплення, яке ви виявляєте при згадування мільйонів і мільйонів смертей, маю всі підстави назвати вас обох некрофілами...
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: О ценностях: советских, демократических, христианских

Поржал с того, что вы считаете "это" (Маніфе́ст комуністи́чної па́ртії) каким то документом, относящимся к СССР :)
Пропоную Вам "ржати" і надалі... Гадаю, що Вам буде дуже смішно, що цей маніфест, який за Вашими словами ніякого відношення до СССР немає, я вивчав в "совковій" школі на уроці історії, як основоположний документ комуністичного вчення. Середину тексту вже не пам'ятаю, а ось початок і кінець міцно закарбувалися в пам'ять:
"Призрак бродит по Европе, призрак коммунизма..."
"Пролетариату нечего терять, кроме своих цепей. Приобретёт же он весь мир".
Можливо відхилився в якомусь там слові чи в пунктуації, але приблизно щось таке було...
В тій же школі (нагадаю, що за Вашими таки словами найкращій школі, в розуміння системи освіти, в світі) знову таки на уроці історії з роботи засновника СССР дідуся Лєніна довідався, що вчення Маркса всесильне, тому що воно правильне...
Ви і далі будете казати, що ця робота фундаторів наукового комунізму до СССР ніякого відношення не має?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

Особливо контраст між системами можна було спостерігати, коли ідеологія "розрізала" єдиний народ, як то було між східними та західними німцями, чи між північними та південними корейцями.
Яка це "ідеологія" поділила Німеччину? Ви знову плутаєте "тьоплоє с мягкім". Німеччину розділили 3 демократичні країни і 1 соціалістична. Спільними зусиллями. Тож враховуючи долі участі - то якщо якась ідеологія і розділила німців - то як раз демократична.
Щодо Кореї - то там, здається теж не без участі "миротворців" під зірково-смугастим прапором обійшлося. І якби демократична ідеологія не втрутилася - то ми б мали єдину комуністичну Корею, як нині маємо В'єтнам, де "миротворча" місія "ідеологів" демократії провалилася і не вдалося розділити країну навпіл.

Ще до того ж країна перетворилася на базу піратства.
На базу піратства вона перетворилася також не без участі демократизаторів. Сиділи б собі ті негри з палками, бігали б солом'яних трусах, вполювали на шакалів і постачали б і далі рабів, якби комусь там з демократичного світу не захотілося втрутитись в справи "голодних народів" чи розрулити чергову "братовбивчу війну". Негри б ніколи не додумалися до того, що таке автомат і як з його допомогою можна отримувати купи "зелених папірців" та куди ці папірці дівати, якби добрі білі дяді не завезли тим неграм автоматів, набоїв і не відкрили б їм вільні шляхи до розвиненого світу разом з грошима, награбованими тими благодарними неграми у тих же сердобольних білих.

Адже СССР не в меншій мірі допускав подібні дії - або підтримував матеріально та зброєю "потрібні режими", або виховував у себе "потрібних лідерів" а потім "влаштовував" в їх країнах під них зміну влади, або припускався прямого військового вторгнення, як то було в Угорщині, Чехословаччині чи в Афганістані.
Проблема в тому, що засуджуючи за подібні дії СРСР - ви засуджуєте не конкретну країну - ви звинувачуєте систему, форму правління, авторитаризм, як антипод демократії, і вітаєте повалення цього режиму з переходом на демократичну систему.
Але коли країни тої ж демократичної системи, якій ви протиставляєте авторитарну, роблять речі, іще гірші за дії радянського режиму, то критика цих дій чомусь не поширюється у вас на весь тип правління, систему цінностей, на режим демократії як такий? Чи не здається вам це якимось, щонайменше, нечесним та упередженим ставленням?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

Яка це "ідеологія" поділила Німеччину? Ви знову плутаєте "тьоплоє с мягкім". Німеччину розділили 3 демократичні країни і 1 соціалістична. Спільними зусиллями. Тож враховуючи долі участі - то якщо якась ідеологія і розділила німців - то як раз демократична.
Щодо Кореї - то там, здається теж не без участі "миротворців" під зірково-смугастим прапором обійшлося. І якби демократична ідеологія не втрутилася - то ми б мали єдину комуністичну Корею, як нині маємо В'єтнам, де "миротворча" місія "ідеологів" демократії провалилася і не вдалося розділити країну навпіл.
Коли вже Ви не зрозуміли (чи робите вигляд, що не зрозуміли), то скажу простіше - коли по різні боки від кордону знаходилися люди, що належали до одного і того ж етносу, але були громадянами країн що сповідували різну ідеологію. В результаті з досить великим добробутом (за мірками громадян СССР) Східної Німеччини постійно тікали громадяни до Німеччини Західної. Південна Корея - одна з найрозвиненіших держав світу, а в Північній Кореї, що всі ресурси кидає на військову промисловість та на утримання біля владного керма дінастії Кім Ір Сена, люди гинуть з голоду...
На базу піратства вона перетворилася також не без участі демократизаторів. Сиділи б собі ті негри з палками, бігали б солом'яних трусах, вполювали на шакалів і постачали б і далі рабів, якби комусь там з демократичного світу не захотілося втрутитись в справи "голодних народів" чи розрулити чергову "братовбивчу війну". Негри б ніколи не додумалися до того, що таке автомат і як з його допомогою можна отримувати купи "зелених папірців" та куди ці папірці дівати, якби добрі білі дяді не завезли тим неграм автоматів, набоїв і не відкрили б їм вільні шляхи до розвиненого світу разом з грошима, награбованими тими благодарними неграми у тих же сердобольних білих.
Ви хочете сказати, що біла раса сама винна в тому, що прийшовши на африканський континент за рабами та колоніями мимоволі познайомила негрів з такими здобутками цивілізації, як вогнепальна зброя? Ті швидко засвоїли урок і нині маємо те, що маємо... Не знаю, можливо Ви маєте рацію.
Проблема в тому, що засуджуючи за подібні дії СРСР - ви засуджуєте не конкретну країну - ви звинувачуєте систему, форму правління, авторитаризм, як антипод демократії, і вітаєте повалення цього режиму з переходом на демократичну систему.
Але коли країни тої ж демократичної системи, якій ви протиставляєте авторитарну, роблять речі, іще гірші за дії радянського режиму, то критика цих дій чомусь не поширюється у вас на весь тип правління, систему цінностей, на режим демократії як такий? Чи не здається вам це якимось, щонайменше, нечесним та упередженим ставленням?
По-перше, я засуджую не авторитаризм, а тоталітаризм.
По-друге, в черговий раз зауважую, що коли містер Анді (і Ви разом з ним) починає розказувати про "європейських демократів" (не те щоби з іронією, а з сарказмом), як розсадник всяких людиноненависницьких ідей, то я стверджую, що сарказм недоречний, бо більшого людиноненависництва ніж за комуністичних режимів Земля ще не знала. І все, без будь-якого фанатичного захисту будь-якого політичного устрою чи форми правління...
 

Andy

Well-Known Member
Фокс Малдер,
В результаті з досить великим добробутом (за мірками громадян СССР) Східної Німеччини постійно тікали громадяни до Німеччини Західної.
Там не так все просто. Разделение Германии это было ошибкой, которую Берия Л.П. просто не успел влвремя исправить, его убили.

Південна Корея - одна з найрозвиненіших держав світу, а в Північній Кореї, що всі ресурси кидає на військову промисловість та на утримання біля владного керма дінастії Кім Ір Сена, люди гинуть з голоду...
Эти ваши слова говорят о том, что вопервых - вы легко поддаетесь действию вражеской (демократической) пропаганды, а во вторых совершенно ничего не знаете о ситуации в Корее!

В Южной Корее, как и в Украине, хорошо живет только несколько семей "у кормушки". Точно также можно говорить о хорошей жизни в Украине! :) И Эти несколько семей, на мировом уровне заявляют, что в Украине живется все лучше и лучше, и она абсолютно правы :) Они живут все лучше и лучше :)

Ви хочете сказати, що біла раса сама винна в тому, що прийшовши на африканський континент за рабами та колоніями мимоволі познайомила негрів з такими здобутками цивілізації, як вогнепальна зброя? Ті швидко засвоїли урок і нині маємо те, що маємо... Не знаю, можливо Ви маєте рацію.
Исключительно перекревляние чужих слов. Сомали - была одна из самых развитых стран в Африке, даже США победили :) Но взяли кредит МВФ и выполнили все его рекомендации. После этого с/х развалилось, экономика разрушилась, как медицина и образование, и все... теперь это одна из самых нищих стран в мире!! Ничего не напоминает? Например одну из стран в центре Европы?

По-друге, в черговий раз зауважую, що коли містер Анді (і Ви разом з ним) починає розказувати про "європейських демократів" (не те щоби з іронією, а з сарказмом), як розсадник всяких людиноненависницьких ідей, то я стверджую, що сарказм недоречний, бо більшого людиноненависництва ніж за комуністичних режимів Земля ще не знала.
А пример "людиноненависництва" приведете? Только не Бронштейна (Троцкого), или Жукова с Хрущевым, с этими как раз все и так ясно.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

В результаті з досить великим добробутом (за мірками громадян СССР) Східної Німеччини постійно тікали громадяни до Німеччини Західної. Південна Корея - одна з найрозвиненіших держав світу, а в Північній Кореї, що всі ресурси кидає на військову промисловість та на утримання біля владного керма дінастії Кім Ір Сена, люди гинуть з голоду...
До чого тут хто де більше ситий? Якщо народ Кореї обрав комуністичну ідеологію, то це його воля. Якщо є десь купка незгодних, то це їх проблеми. Корея була б єдина і неподільна, як є Китай, як є В'єтнам. Питання ж в тому, хто створив дві Кореї? На чиїх багнетах стоїть влада на Півдні? Хто намагався розчленувати В'єтнам? Невже "комуністична ідеологія"?

Ви хочете сказати, що біла раса сама винна в тому, що прийшовши на африканський континент за рабами та колоніями мимоволі познайомила негрів з такими здобутками цивілізації, як вогнепальна зброя?
Біла раса винна в тому, що видала неграм автомати, замість того, аби лишити їх рабами, чи просто полишити з тими палками, з якими вони їх і знайшли. Вони тягнуть пігмеїв до центру цивілізації, зовсім не задаючись питанням, а чи потрібна цивілізація пігмеям? Чи потрібні пігмеї цивілізації? Взагалі то, щодо цієї теми дуже добре написано отут:

Краще, я вам не поясню.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: О ценностях: советских, демократических, христианских

Там не так все просто. Разделение Германии это было ошибкой, которую Берия Л.П. просто не успел влвремя исправить, его убили.
- Боже мой, они убили Берию!
- Сволочи! :)
Яка помилка? Розподіл був запланований ще за війни під час зустрічей союзників.
Эти ваши слова говорят о том, что вопервых - вы легко поддаетесь действию вражеской (демократической) пропаганды, а во вторых совершенно ничего не знаете о ситуации в Корее!

В Южной Корее, как и в Украине, хорошо живет только несколько семей "у кормушки". Точно также можно говорить о хорошей жизни в Украине! :) И Эти несколько семей, на мировом уровне заявляют, что в Украине живется все лучше и лучше, и она абсолютно правы :) Они живут все лучше и лучше :)
З 60-х років економіка Південної Кореї розвивається рекордними темпами. Рівень життя в країні зараз може бути прирівняний рівневі життя в менших країнах Європейського Союзу. Уряд країни сприяв імпорту сировини та нових технологій до країни коштом кінцевого продукту, заохотив ощадливість та капіталовкладення проти перевитрат капіталу. В 2005 році уряд країни запропонував економічні реформи. Зараз країна має помірну інфляцію. У 2005 році вона становила 2.8%, відносно невеликий відсоток безробіття в країні, 3.7% у 2005 році. Південна Корея заробляє експортом товарів більш ніж країна витрачає, чим демонструє свою стабільну економіку.
Валовий внутрішній продукт складається з таких основних секторів — сільське господарство 3.3%, промисловість 40.3%, послуги 56.3%(на 2005 рік).
Розподіл робочих місць на 2005 рік такий — сільське господарство 6.4%, промисловість 26.4%, послуги 67.2%.
Сільськогосподарські товари — рис, коренеплоди, ячмінь, фрукти і овочі, велика рогата худоба, свині, птахи, молочні продукти, яйце, риба.
Головні промисловості країни — електронна, телекомунікації, автомобільна, хімічна, суднобудівна, сталепрокатна.
Експортує напівпровідники, прилади для бездротового зв'язку (телефони), автомашини, комп'ютери, сталь, суднобудівну продукцію, нафтопереробну продукцію.
Партнери в експорті у 2005 році — Китай 21,8%, США 14,6%, Японія 8,5%, Гонконг 5,5%.
Імпортні товари — машини та механізми, електроніка, транспортне обладнання, технічна олія, сталь, органічні хімікати, пластик.
Партнери в імпорті у 2005 році були Японія 18,5%, Китай 14,8%, США 11,8%, Саудівська Аравія 14,8%.
А ще
Исключительно перекревляние чужих слов. Сомали - была одна из самых развитых стран в Африке, даже США победили :) Но взяли кредит МВФ и выполнили все его рекомендации. После этого с/х развалилось, экономика разрушилась, как медицина и образование, и все... теперь это одна из самых нищих стран в мире!! Ничего не напоминает? Например одну из стран в центре Европы?
Дуже прошу, будь ласка інформацію про "процвітання життя" в Сомалі. Я ж Вас відправлю до , що виклав Ваш ситуативний союзник пан Стейн. Дуже яскраво і дуже точно... Доречи, збити 2 гелікоптери та вбити 18 солдат - це ще неперемога над армією США. :) А Америка там інтересу не мала, бойові дії розгортати не стала, і, наскільки я пам'ятаю, згорнула і програму гуманітарної допомоги... Правильно і зробили.
А пример "людиноненависництва" приведете? Только не Бронштейна (Троцкого), или Жукова с Хрущевым, с этими как раз все и так ясно.
Вже була подібна тема, яку Ви вимагали заборонити, бо вона розпалює (за Вашою думкою) міжнаціональну ворожнечу :)...
Приклади жертв "людиноненависництва" в комуніст-тоталітарних країнах
 
Останнє редагування:
Зверху