Відповідь: Церкви и политика
Як казав один блюзнір, якщо ви бесідуєте з Богом — це молитва, якщо Бог бесідує з вами — це шизофренія. Це справді загрожує шизофренією, це загрожує цілою купою різноманітних неприємностей. А головне те, що Бог — живий, він справді існує.
Уявіть собі, що ви сьогодні приходите додому з проповіді і засинаєте, як завжди. І ось уві сні вам являється Богородиця. І Богородиця каже вам, людині, яка ніби вважає себе Християнином: «Знаєш що, рідний, я так вважаю, що у тебе має бути місія в цьому світі. І через цю місію ти спасешся. Так от: завтра ти маєш продати все, що є, розпихати «по дешевке» всі свої шмотки і на зібрані кошти поїхати назавжди в місто Суми, почати проповідувати в ім'я Ісуса Христа, в ім'я моє, і збирати Хрестовий похід на Воронеж...»
Ти прокинешся і напевно подумаєш: «Що я такого з'їв?» А якби ти був справжній Християнин, це приголомшило б тебе. Ти подумав би, що це дуже важливий знак. А так ти подумаєш, що це уже, можливо, "шизуха" підкрадається. В ліпшому випадку ти підеш по психоаналітика чи будеш гортати сонник — що б це могло означати, таке явлення і така бесіда. Бо насправді — ти ніякий не Християнин.
Плюс нормальна здорова людина ніколи не творитиме такої гидоти, як вони.
«Если кто ляжет с мужчиной, как с женщиной, то оба они сделали мерзость: да будут преданы смерти, кровь их на них» (Левит, 20:13).
А ви що, любите педерастів?
Я мав на увазі, що канонічність РПЦ під значно меншим питанням ніж канонічність УПЦ КП.Та невже? А хто це сказав, вибачте? А не так давно Ви називали канонічною РПЦ. Що сталося? Лінія партії змінилася?
Ні. Це цілком визначена та окреслена лінія партії. І я, здається, вже не одноразово її вам пояснював. І ви або не хочете, або не можете зрозуміти, не знаю.Отже наявне практичне втілення гасла "Проти всіх"...
Дозвольте спитати, а що тая держава зробила такого видатного за ці 20 років, щоб можна було використати як аргумент проти тих покидьків? Що ця держава зробила щоб не вважатися тимчасовим непорозумінням? Я не помітив, може ви?Відверто так висловлюючись та підтримуючи покидьків, що мою державу вважають тимчасовим непорозумінням, помилкою історії, яку слід негайно виправити...
А мали б.І вони виправляють. Вибачте, але не я їду до них і не навчаю якою мовою слід їм вести служби, яким героям ставити пам'ятники, яких іноземних діячів приймати, в яких храмах слід їм хрестити дітей, не розвожу теревені про канонічність та єресь.
Як казав один блюзнір, якщо ви бесідуєте з Богом — це молитва, якщо Бог бесідує з вами — це шизофренія. Це справді загрожує шизофренією, це загрожує цілою купою різноманітних неприємностей. А головне те, що Бог — живий, він справді існує.
Уявіть собі, що ви сьогодні приходите додому з проповіді і засинаєте, як завжди. І ось уві сні вам являється Богородиця. І Богородиця каже вам, людині, яка ніби вважає себе Християнином: «Знаєш що, рідний, я так вважаю, що у тебе має бути місія в цьому світі. І через цю місію ти спасешся. Так от: завтра ти маєш продати все, що є, розпихати «по дешевке» всі свої шмотки і на зібрані кошти поїхати назавжди в місто Суми, почати проповідувати в ім'я Ісуса Христа, в ім'я моє, і збирати Хрестовий похід на Воронеж...»
Ти прокинешся і напевно подумаєш: «Що я такого з'їв?» А якби ти був справжній Християнин, це приголомшило б тебе. Ти подумав би, що це дуже важливий знак. А так ти подумаєш, що це уже, можливо, "шизуха" підкрадається. В ліпшому випадку ти підеш по психоаналітика чи будеш гортати сонник — що б це могло означати, таке явлення і така бесіда. Бо насправді — ти ніякий не Християнин.
А що зробили ви, що зробила УПЦ КП аби змінити становище? Нічого, ви лише "зберігаєте спокій і не піддаєтеся на провокації", а насправді мали б уже давно молитися і стріляти...А ось вони чомусь собі таке дозволяють. Їдуть з пастирсько-політичним візитом, щоби показати, що вони тут тримають руку на пульсі та будуть тримати ще ой як довго. Їдуть, наче до себе на заміську дачу. І при цьому постійно повчають.
Чужі вади шукати дуже легко, а ви спочатку спробуйте знайти свої переваги перед ними.А мені не подобається, коли мене повчають особи, в яких не те що "рильце в пушку", а просто писок заріс густою бородою.
За даними професора Кінсі - це так і є.Ви впевнені, що ті художники педерасти? Ви тримали свічку, бачили самі, маєте задокументовані матеріали?
Плюс нормальна здорова людина ніколи не творитиме такої гидоти, як вони.
Ібо Господь так сказав:Звідки така ненависть до педерастів?
«Если кто ляжет с мужчиной, как с женщиной, то оба они сделали мерзость: да будут преданы смерти, кровь их на них» (Левит, 20:13).
А ви що, любите педерастів?
Я мав на увазі місцеву українську, УПЦ КП. Не треба блюзнірства, ви ж і так мене зрозуміли.А в Сумах діє якась унікальна місцева церква?
Насправді, то все один табір, проти різні критерії відбору...Це я у Вас вже питав, бо Ви мене, як людина обізнана, самі на власний розсуд кидаєте то в один, то в інший табір.
Я здогадувався, аж тут ви самі зізналися... :lol:Невже одразу не розкусили?