На мэра Сум завели уголовное дело

hed1n.ru

стебанутый
Да, Положию без Генки никуда. Он его боготворит при каждой возможности. А сам живет ещё в 2004 году, на Майдане.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: На мэра Сум завели уголовное дело

Обычный способ избавления от неугодного.Хоть бы успел город "пидлатать" до того,как придёт донецкий.
Я вважаю що все це - не більше ніж брудний передвиборчий піар БЮТу з Дозором.
Спроба очернити опонентів та представити Гєну як нещасного невинного. Перевірений метод - згадайте справу Тимошенко за розкрадання разом з Лазаренком.
В результаті - "бідна-нещасна", "безневинно закатована" "героїня знедоленого народу"...
Тепер намагаються те саме провернути з Мінаєвим.

Евгений Положий
специально для читателей
[...]
Ну и самое интересное – снять кандидата в мэры или депутаты будет очень просто, особенно минут за десять до начала голосования – даже в суде не обжалуешь. Поэтому сейчас прокуратура наверняка возьмется как за Минаева, так и за бютовцев – невиновных у нас, как известно, не бывает.
О да, Положий вам напише. Тільки він забув згадати, про те, як БЮТівці вже "взялися" за Руденко, Хвостик, Міненка... Варто їм було увійти до депутатської групи "Стабільність і розвиток" - як одразу поставили питання про виключення з депутатства (а Руденко і виключили), одразу вони стали "поганими працівниками", одразу позвільняли з комунальних підприємств, з займаних посад... Цього пан Положий чомусь не помічає. Це в межах норми. А не встиг Медуниця щось ляпнути про якесь гіпотетичне затримання - так одразу Жєня "разрозілся" цілою петицією. Одразу жовч аж забрижжала...

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

О да, Положий вам напише. Тільки він забув згадати, про те, як БЮТівці вже "взялися" за Руденко, Хвостик, Міненка... Варто їм було увійти до депутатської групи "Стабільність і розвиток" - як одразу поставили питання про виключення з депутатства (а Руденко і виключили), одразу вони стали "поганими працівниками", одразу позвільняли з комунальних підприємств, з займаних посад... Цього пан Положий чомусь не помічає. Це в межах норми. А не встиг Медуниця щось ляпнути про якесь гіпотетичне затримання - так одразу Жєня "разрозілся" цілою петицією. Одразу жовч аж забрижжала...
Вже як казати контраргумент, то спочатку слід вивчити предмет дискусії. Звинувачуєте Положія, що він підняв хай виключно на захист Мінаєва? А чому б Вам не згадати одне з останніх чисел "Панорами", де було інтерв'ю з "незаконно репресованим Руденком", де він висловив своє бачення подій? Людям свою думку доніс, ми його почули. Тепер будемо чекати на інтерв'ю з Мінаєвим.
Щодо цього Руденка. Я особисто віддав свій голос за блок "НД". Мені імпонували ті люди, імпонувала їх програма, їх діяльність... А ще тому що це був наш місцевий антипод "донецьких" та ПР. Руденко отримав мій голос, пройшов до міськради, а тепер вирішив перекинутися туди де більш рибне місце. А спитати думку тих, завдяки кому він потрапив до міськради він не бажає? Аби я хотів бачити більше людей у фракції ПР, то віддав би їм свій голос. Я цього не зробив...
Коли він вже так тяготіє до "Мовчана та Ко", то нехай складає повноваження, як то зробила в свій час Вєсніч, виходить з деп.корпусу, та на наступних виборах спробує переконати місцевих ПР-ців включити його до списку. І, коли матимуть достатньо голосів, можливо, і потрапить в раду вже без будь-яких докорів... Моя думка - виключили його справедливо...

SooS

New Member
политические репрессии.
травят своих конкурентов.

Stein

Well-Known Member

А чому б Вам не згадати одне з останніх чисел "Панорами", де було інтерв'ю з "незаконно репресованим Руденком", де він висловив своє бачення подій? Людям свою думку доніс, ми його почули. Тепер будемо чекати на інтерв'ю з Мінаєвим.
Одне "ріденьке" інтерв'ю "для галочкі" не компенсує тих томів бруду які ллються цією ручною мінаєвською газеткою на своїх опонентів.

Моя думка - виключили його справедливо...
Виключили то може й справедливо, але ж за що звільнили? За те, що "голосував не так як папа скаже"? Навіщо тоді було обирати 20 депутатів? Обрали б замість них одного Мінаєва, все одно ж або голосуй як кажуть - або вже не депутат і безробітний.
А щодо того, що перейшов - так може він не справедливо став на захист громади від необґрунтованого завищення тарифів на сміття? Чи може не справедливо хоче щоб 4-та школа була для дітей, а не для чиновників? Чи може те, що ці питання підіймає група ПР одразу робить їх несправедливими? Чи може ота бабця, що приходила на сесію, не має права жити на своїй землі, а її ділянку треба віддати подрузі БЮТівського секретаря Шилова тільки тому, що на захист бабці став депутат Мовчан з числа "донецьких регіоналів"?

Минаев сказал что все это брехня) Сегодня 15-е и он спокойно работает. В прокуратуру его действително вызывали но для дачи показаний по совершенно другому делу, по которому он никаким боком не проходит. Возможно это касается дела по его заму который попалился на взятке (зам. Панченко "Свежий ветер").

Faradey

Живой
Насколько я видел в новостях. Сумская прокуратура опровергла информацию о заведении уголовного дела на мера. И сказали что проводили опрос, а не допрос. Что имеет существенное значение.

krafs

Active Member
Минаев и Медуница это знатные провокаторы. Однако вопрос не в этом. Поражает совсем другое. Мне не хочется задавать вопрос: "Почему вы защищаете Минаева?". Я хочу задать вопрос: "От чего вы собрались защищать Минаева?"

От уголовных дел? Так прежде чем слушать Медуницу и Минаева откройте хотя бы Сумские газеты и прочитайте. Уголовное дело по Панченко было открыто в связи с тем, что он будучи владельцем "Свежего Ветра" выдал липовую справку о зарплате своей жене, будто она получает у него зарплату по 70 тысяч гривен в месяц, и по этой липовой справке она взяла кредит в банке на сумму около 1 000 000 ( один миллион) гривен.

Вот первоисточник

И при чем тут его деятельность в мэрии, и при чем здесь Минаев, который выдает это уголовное дело как наезд на него самого. Хочу я поглядеть, что сдедают с простым смертным за такие "липовые справки". У кого то возникают сомнение, что слово "СИЗО" у этого человека будет на лбу написано?

Или уголовное дело по питанию детей. Это дело было возбуждено по заявлению Цупра, в 2009 году. То есть год назад. Напомнить, кто тогда был у власти? Так при чем здесь новая власть? И если сейчас Минаева вызвали узнать, почему детям закупали продукты в три цены от их рыночной стоимости, то здесь нужно говорить не о политической подоплеке, как это говорит Минаев, а о простом разгильдяйстве прокуратуры. Или кто то считает, что детям можно закупать продудкты в три-четыре цены от рыночных, и это не простое вороваство?

Поэтому прежде чем кидаться на защиту Минаева, стоит сначала узнать, что стало причиной вызова этого горе мэра в прокуратуру, а не слушать разного рода провокаторов типа Медуницы, а тем более Минаева. В нормальной стране, где прокуратура нормальная, такой мэр как Минаев там бы уже давно прописался и не вылазил от туда со всеми своими замами.

Stein

Well-Known Member

Ну що, шановні, вже 16-те, а Мінаєв все ще не сидить... ;)

Зверху