Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Щось ви надто яро за неї агітували і захищали її, щоб то було лише "тому що так вийшло"... ;)

Wodan

Всем клева!
Я оцэ начал изучать НЛП (для интереса просто).
Так абсолютно всё что и как говорить люлька - 1000%е НЛП! Причём средненького какчества, расчитанное на полуграмотных дураков. Какими и являются подавляющее число центральных и западных украинцев, к сожалению.
Поделитесь, плиз, какими именно методиками из НЛП пользуется Тимошенко? Только названия, суть разъяснять не требуется...

Wodan

Всем клева!
...если большинство её элетората полуобразованные дураки...
Ну я ж в спор вступать не буду ... ну надеюсь понятно почему.

P.S.: А по поводу НЛП я так нечего и не услышал....такою теорию можно по поводу чего угодно развести...

Wodan

Всем клева!
Я задал такой вопрос:
Коли опозиція починає требувати голосувати за себе - я не можу зрозуміти 2 моменти. 1. Чому лише по принципових питаннях. 2. Чому не можна було почати з себе при владі і показати, що ми це робимо правильно. І друге, ЮВ пора вже перестати набирати "грошових мішков" в виборчі списки. Чи це закінчиться лише тоді, коли в бізнесменів виростуть молодці сини, яких вони направлять в парламент поки старші сини будуть керувати родинною справою?
Посмотрим...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Тимошенко закликає не терпіти поглинання України Росією
01.05.2010 16:57

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що у разі об'єднання НАК "Нафтогаз України" і російського "Газпрому" у України залишиться лише 6% акцій управління в цій об'єднаній структурі.

Про це вона заявила на прес-конференції в Луцьку в суботу, повідомляє офіційний сайт Тимошенко.

"За розрахунками експертів, 6,1% в цьому об'єднані буде мати України. Як за таких обставин Україна зможе впливати на управління цими об'єктами? Ніяк", - сказала вона.

На думку лідера БЮТ, така пропозиція російського уряду є спробою провести тіньову приватизацію української національної власності в інтересах російських корпорацій.

"Коли Україну розчиняють в чужому державному середовищі, то

, я думаю, ми всі не маємо права мовчати, терпіти, вести себе спокійно", - сказала вона.

Тимошенко також нагадала, що зараз український уряд висловив готовність розглянути пропозиції уряду Росії також про об'єднання компаній "Росатом" та українського "Енергоатому", "Укрзалізниці" з Залізничними корпораціями Росії, а також про включення "Укргідроенерго" до статутних капіталів російських підприємств.

"Це не об'єднання зусиль, це не синергія, яка народить для України додаткові можливості. Це неефективний і неприпустимий шлях. Цей шлях можна назвати поглинанням Російською Федерацією наших енергетичних, промислових, транспортних можливостей", - сказала вона.

"Це поглинання відбуватиметься таким чином, що Україна буде завжди мінорітарним акціонером і власником, який не впливатиме на будь-які події в управлінні новостворених монстрів", - додала Тимошенко.

Як відомо, у п'ятницю прем'єр Росії Володимир Путін запропонував об'єднати "Газпром" і НАК "Нафтогаз України".

Stein

Well-Known Member

Тимошенко закликає не терпіти поглинання України Росією
І що вона пропонує? Де її "поїздки регіонами"? Де заклики до бунту? Де підняття народу? Де дії?
...самі заклики... А дій немає. І не буде. Бо її олігархам ті домовленості не менш вигідні, ніж олігархам Януковича. А Україна - то лише політичний проект, на якому можна підзаробити рейтингів. Не більше.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Предлагаю закрыть тему про Тимошенку. Зачем постоянно гальванизировать политический труп! Хватит издеваться над Женщиной. Не бей лежачего.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

ну якщо не Тимошенко, то хто?
Той, хто зможе зробити революцію. Чого зараз думати хто буде після? Якщо зараз погано - значить щось треба міняти. А там видно буде хто.

"Трудящі часто запитують: а хто буде після того, як "геть усіх"? І я завжди ніяковію, бо в української нації таки жіноча психологія. Чоловік відчуває, що бунт або, скажімо, сексуальний акт цінні самі по собі, навіть якщо потім ми не одружимось.
Я відповідаю так: ви їдете в купе з хуліганом, він блює вам на голову, проливає на ваші штани самогон, забирає у вас гаманець. Якби на вашому місці був, а хоч би й француз, він викинув би хулігана з купе, але ви українець, ви задаєтеся питанням – хто буде моїм попутником після хулігана, може не фахівець, може з партії регіонів, може неголений вбивця?
Коротше, думайте собі далі, поки українська політична еліта перетрушує вашу валізу."

Зверху