Відповідь: Сталин. Плюсы и минусы.
Поэтому, как видите сами, ни сила, ни ум без любви ничего не значат, а победа такого человека может быть лишь ситуативной, временной, не долговечной.
Людям надоест спать,
любить, петь и танцевать
быстрее чем воевать - Гомер.
І я, як і раніше вважаю, що на місце загиблих на сході України, де від Голодомору більш за все загинуло, заселяли людей з інших місць, у тому числі і з Росії.
Я ж вам наводив цифри по етнічних групах які свідчать що відсоток українців не зменшувався навіть після голодоморів.
Мою бабушку свого часу з Новгород-Сіверського району переселяли у Донецьку область
Так ви москаль? :lol:
В США люди жили в десятки раз лучше, потому что в США была вся экономика на потребителя, а у нас на армию, и все наши достижения были в строгой секретности от простого народа, а в США все свои открытия и достижения были представлены для массового потребления т.к. телевизоры, компьютеры, интернет, и т.д.
Проте в СРСР у 80-х були розроблені такі озброєння, яких США не можуть досягти і по нині.
Буквально плодили нищету.
Та ви що! Ще скажіть що в СРСР жебраків біло більше ніж зараз.
Ну да в этом нету радости, согласитесь было хорошо ходить в серой однотипной одежде, такой в какой ходили все
А ви любите обтягуючі джинси, бантік, рожеву кофтинку, немиті дреди та побільше сережок в носі і вперед на пошуки "пративных"?
узнать про события в мире с разных сторон, а не со стороны "Комсомольской/Ленинской правды"
А чим демократична преса принципово відрізняється від комуністичної? Просто висвітлення подій відбувається з іншого боку, проте так само однополярно.
нету "запрещенной" литературы
Спробуйте купити "Майн Кампф" й "вільній демократичній" Німеччині. Або дослідження Ірвінга, Графа. Спробуйте сказати що "холокост" це міф.
Принаймні не за псевдо-фюрера типу Корчинського
Звісно, куди йому до фюрер-гамбургера.
Мої цінності є МОЇМИ цінностями, і я не шукаю господаря, заради якого я ладен померти
Вмирають лише за те, заради чого варто жити. Вам навіть нема за що померти, тож думаю безсенсово і задавати питання "навіщо вам жити".
Важко уявити, щоб зараз Німеччина поверталась до славословій Гітлеру
Христос сказав:
"И будете ненавидимы всеми за имя мое, претерпевший же до конца спасется".
І він мав рацію.
І історія свідчить, що Гітлер теж:
"Вы можете тысячу раз обвинять нас, богиня вечного суда истории усмехнеться, разорвет приговор вашего суда, и, после, объявит нас свободными."
намагалась поставити йому пам"ятники та вшановувала фашистських генералів.
Але ж саме фашистські генерали врятували у протилежність радянським мільйони німецьких солдатів від безсенсової смерті. Вони ж не видавали одну гвинтівку на трьох, не ставили кулемети за спинами, не брали міста "любой ценой", не кидали в бій одразу з призовного пункту, не бомбардували табори з власними полоненими, не розстрілювали за зраду тих, хто втік з ворожого полону і взагалі не поводилися з солдатами як з гарматним м'ясом, як це робилося в СРСР. Я нічого не забув? Саме так, здається, говорить сьогодні демократична антирадянська пропаганда? Тож якщо в Україні стоять монументи таким ізвєргам як Жуков, Ватутін - то чому б німцям не вшанувати Гудеріана та Кляйста?
P.S. Доречи, в США у Вест-Пойнті висить картина командира 5-ї танкової дивізії СС «Вікінг» Обергруппенфюрера Військ-СС Фелікса Штайнера на Кавказі для ілюстрації того, як має виглядати зразковий військовослужбовець.